הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Weightlifting

• פותח/ת השרשור Igorek
  • פורסם בתאריך
לא יודע על איזה כרס אתה מדבר, אבל קח בחשבון שעם הסרטונים שאתה מפרסם פחות מ160 בסוף התוכנית יגרור מוניטין שלילי 😃

07/02/10
Russian squat routine week 5, day 1:

Squat:
120/2 X 6

Press:
50/5 X 5

Bent over row:
60/5 X 2
70/3 X 2

CoC trainer (left hand): 3 X 6
Coc #1: 3 X 3

נערך לאחרונה:
איך התוכנית הולכת מבחינת הסקוואטים? כי כבר עשית 127.5 ועכשיו חזרת שוב ל120.
בכל מקרה יפה כל עוד אתה ממשיך להתחזק.

עריכה: ראיתי עכשיו שוב שיש גם 135 4*4

איך התוכנית הולכת מבחינת הסקוואטים? כי כבר עשית 127.5 ועכשיו חזרת שוב ל120.
בכל מקרה יפה כל עוד אתה ממשיך להתחזק.

עריכה: ראיתי עכשיו שוב שיש גם 135 4*4
זה החלק שאני אוהב בתכנית; יש לך פה ימים קלים built in; כל אימון שני עושים 6 סטים עם 80% ל-2 חזרות.

מהנסיון שלך עד עכשיו עם התוכנית, איך אתה חושב זה ילך לעשות אותה ביחד עם הדברים הרגילים פלוס מינוס?

מהנסיון שלך עד עכשיו עם התוכנית, איך אתה חושב זה ילך לעשות אותה ביחד עם הדברים הרגילים פלוס מינוס?
אני חושב שאפשר לשלב פה הנפות ודחיקות אם מורידים את המשיכות (ש-3 השבועות הראשונים זה בכלל לא אמור להוות בעיה).

אני חושב שאפשר לשלב פה הנפות ודחיקות אם מורידים את המשיכות (ש-3 השבועות הראשונים זה בכלל לא אמור להוות בעיה).

מה היית עושה בימים הקלים? משאיר אותם קלים גם מבחינת התרגילים הטכניים? אני מפחד שבכזה מצב אני די אתפרע 😃

אני מניח שבסוף התוכנית (נניח באזור הזוגות עם 100% או ה3*3 ב95%) כבר כדאי להוריד כמעט לגמרי את השאר, אבל חוץ מהחלק הזה באמת נראה לא צריכה להיות בעיה לשלב. אולי ננסה את זה בקרוב.

מה היית עושה בימים הקלים? משאיר אותם קלים גם מבחינת התרגילים הטכניים? אני מפחד שבכזה מצב אני די אתפרע 😃

אני מניח שבסוף התוכנית (נניח באזור הזוגות עם 100% או ה3*3 ב95%) כבר כדאי להוריד כמעט לגמרי את השאר, אבל חוץ מהחלק הזה באמת נראה לא צריכה להיות בעיה לשלב. אולי ננסה את זה בקרוב.
אני חושב שעדיף באמת להשאיר את התרגילים הטכניים עם משקלים קלים בימים הקלים כדי לא להפריע יותר מדי להתאוששות לקראת אימון הסקוואט הכבד (אולי זה אפילו יוכל לעזור כactive- rest מכיוון שמדובר במשקלים קלים).

סבבה. נראה איך יהיו התוצאות שלך ונחליט אם לעשות עוד סמולוב או את זה 😃

למה בימים הקלים לא לעשות את גרסאות הכוח של ההרמות? (PS , PC ) המשקלים יותר נמוכים ויש יתרונות בצורת עבודה כזו

למה בימים הקלים לא לעשות את גרסאות הכוח של ההרמות? (PS , PC ) המשקלים יותר נמוכים ויש יתרונות בצורת עבודה כזו
כמובן... הכל תלוי גם בשאר התכנית. כשאני אומר תרגילים טכניים אני מתכוון לכל הגירסאות של ההרמות (פאוור, מתלייה וכו').

09/02/10
Russian squat routine week 5, day 2:

Squat:
142.5/3 X 3 (pr across:))

BTN Press:
50/3 X 3

Bent over row:
75/3 X 3

CoC trainer (left hand): 3 X 6
Coc #1: 3 X 4

סקוואט 142.5 סט ראשון:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מזל טוב !
איך אתה שובר שיאים בשבוע 5 ? זה מתוכנן ?

HB יפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית