עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל המשיכות שאני עושה זה סנאץ' פולס וקלין פולס עם משקלים עד 100% מההנפה והדחיקה המקסימליים בהתאם.
תגיד הכל בסדר? אתה חולה? גם סקוואטים מאחורה ועכשיו זה?למה בעצם? הרי לפי איך שזה נראה, אתה מוגבל בתרגילים הטכניים בגלל טכניקה ודי רחוק ממיצוי הכוח שלך, אבל סביר להניח שבביצוע המשיכה אין בעיה, אז למה שלא לעבוד קצת יותר כבד?
למה בעצם? הרי לפי איך שזה נראה, אתה מוגבל בתרגילים הטכניים בגלל טכניקה ודי רחוק ממיצוי הכוח שלך, אבל סביר להניח שבביצוע המשיכה אין בעיה, אז למה שלא לעבוד קצת יותר כבד?
+1הבעיה היא לא עם כמה הוא מצליח לקום או לא, מהבחינה הזאת עם ה 95 לדוגמא הוא קם בקלילות.
הבעיה היא בכמה זמן הוא נשאר עם המשיכה והמהירות של השינוי כיוון.
בשביל הג'רק. זה תרגיל שאני עושה באופן די נדיר...למה לעשות חצאי פרונט סקוואט ולא פשוט לעשות פרונט סקוואט? אפילו אצלנו המשקולנים עושים סקוואטים 😃
תשמע, אפשר למצוא שימוש לכל תרגיל, הקטע הוא למצוא את הזמן והמקום המתאים כי סך הכל כל התרגילים האלה הם תרגילי עזר שנועדו לפתור בעיות מסויימות.אני עדיין חושב שאין סיבה טובה לעשות סקוואטים חלקיים, אבל איך שמאמנים אצלכם בטוח לא נתון לשיקולי 😃
קיצר לוג מעניין, אני תמיד רואה ת'חבר'ה אצלנו מתאמנים ואף פעם לא באמת מקדיש תשומת לב לכמות חזרות והסטים.
בשביל הג'רק. זה תרגיל שאני עושה באופן די נדיר...
דווקא בגלל שאני מאז ומתמיד עשיתי סקוואטים מלאים, יותר קשה לי לעשות חצאים מאשר סקוואטים מלאים גם עם משקלים הרבה יותר קלים (הגב התחתון מתעגל וכו').
כשאני עושה חצאים אני עלה על קצות האצבעות בסוף...איפה שאני מתאמן יש אתלטים שעושים סקוואט עם ירידה של ג'רק ופיצוץ למעלה על קיצוץ האצבעות ככה הרבה חזרות, כמו ניתורים קטנים כאלה במקום. זה יכול לעזור לך לחזק את הג'רק ואבל זה לא נראה לי הבעיה שלך. איך אתה בדחיקות? אם אתה קם עם משהו אתה בטוח דוחק?
אתה מוציא קדימה גם במשיכות שאתה עושה?
תנסה פחות לחשוב על פיצוץ על המוט ויותר למעלה, כשאתה חושב על פיצוץ אתה גם נותן מכה עם האגן ומקפיץ אותו קדימה.
כמה אתה עושה פאוור קלין? לפי מה שאתה אומר זה שאין לך מהירות בקלינים ואז אתה כנראה תופס את המוט בחצי גובה, יורד איתו למטה לסקוואט ואז קם. (מה שרוב האנשים עושים בלי לשים לב בכלל)
+1
יש לי בעיה עם החלק של המשיכה עצמה (אני מעיף את המוט קדימה במקום להקפיץ אותו למעלה, מאחר את ההקפצה, מהירות איטית מדי וכו') אז אני מתרכז בטכניקה של המשיכה.
זה משהו שקורה מפעם לפעם גם בקלינים וגם בהנפות.זה משהו שקורה לך גם במשיכות או רק בקלינים? אתה קופץ קדימה בקלין?
זה משהו שקורה מפעם לפעם גם בקלינים וגם בהנפות.
במשיכות, הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא לוקח את האגן מספיק אחורה בחלק הראשון של המשיכה ואז יוצא שאני שורט לעצמי את השוקיים ואני לא "מסוכך" מספיק על המוט עם הכתפיים לקראת ההקפצה, אז לפעמים יוצא שהכתפיים מאחורי המוט בהקפצה ואז אני עושה עבודת גב מגעילה כדי להעיף את המוט למעלה וזה מביא אליי את המוט בקשת כשאני עושה הנפה..
אני עושה הרבה דברים כד לעבוד על זה. אני עובד הרבה מתלייה.תנסה לעבוד מתלייה