הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Weightlifting

• פותח/ת השרשור Igorek
  • פורסם בתאריך
כן זה אני. אני ידעתי שאתם (אתה ותומר) מתאמנים שם אבל עד ש Seth Able לא אמר לי - לא זיהיתי. 😃

כל המשיכות שאני עושה זה סנאץ' פולס וקלין פולס עם משקלים עד 100% מההנפה והדחיקה המקסימליים בהתאם.

למה בעצם? הרי לפי איך שזה נראה, אתה מוגבל בתרגילים הטכניים בגלל טכניקה ודי רחוק ממיצוי הכוח שלך, אבל סביר להניח שבביצוע המשיכה אין בעיה, אז למה שלא לעבוד קצת יותר כבד?

למה בעצם? הרי לפי איך שזה נראה, אתה מוגבל בתרגילים הטכניים בגלל טכניקה ודי רחוק ממיצוי הכוח שלך, אבל סביר להניח שבביצוע המשיכה אין בעיה, אז למה שלא לעבוד קצת יותר כבד?
תגיד הכל בסדר? אתה חולה? גם סקוואטים מאחורה ועכשיו זה?
יאללה מתי דדליפט ועבודה לקופסא?

תאכלס, יש לו 135 פרונט סקוואט ולא קם עם 100.
חוץ מיזה שאם הוא מושך את המקסימום שהוא יכול אז זה טוב, או שלא הבנתי אותו נכון.

הבעיה היא לא עם כמה הוא מצליח לקום או לא, מהבחינה הזאת עם ה 95 לדוגמא הוא קם בקלילות.
הבעיה היא בכמה זמן הוא נשאר עם המשיכה והמהירות של השינוי כיוון.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא לא עם כמה הוא מצליח לקום או לא, מהבחינה הזאת עם ה 95 לדוגמא הוא קם בקלילות.
הבעיה היא בכמה זמן הוא נשאר עם המשיכה והמהירות של השינוי כיוון.
+1
יש לי בעיה עם החלק של המשיכה עצמה (אני מעיף את המוט קדימה במקום להקפיץ אותו למעלה, מאחר את ההקפצה, מהירות איטית מדי וכו') אז אני מתרכז בטכניקה של המשיכה.
עם ה-100 קילו קלין עשיתי דדליפט כי איחרתי את ההקפצה אז זה אחד הדברים שאני מתרכז בהם במשיכות.
אני יכול כרגע לקום עם כל משקל שאני תופס על הכתפיים.

ד"א, משה, ח"ח על ההנפה:193ek:

האימון של היום:

27/05/09:
Power snatch:
52.5 X 3
52.5 X 3
52.5 X 3
52.5 X 3

Clean & power jerk:
70 X 2 (c&j+c&j)
70 X 2 (c&j+c&j)
70 X 2 (c&j+c&j)
70 X 2 (c&j+c&j)

Snatch pulls from knee level:
60 X 3
60 X 3
60 X 3
60 X 3
60 X 3
70 X 3

Half front squats:
קצת מעל למקביל עם דגש על עלייה מהירה

90X 4
90 X 4
90 X 4
90 X 4
90 X 4

Chinups:
bw X 5
bw + 20 X 2
bw + 20 X 2
bw + 20 X 2
bw + 20 X 2
bw X 6
bw X 5

Dips:
bw X 8
bw X 6
bw X 6
bw X 5

נערך לאחרונה:
למה לעשות חצאי פרונט סקוואט ולא פשוט לעשות פרונט סקוואט? אפילו אצלנו המשקולנים עושים סקוואטים 😃

• פותח/ת השרשור
למה לעשות חצאי פרונט סקוואט ולא פשוט לעשות פרונט סקוואט? אפילו אצלנו המשקולנים עושים סקוואטים 😃
בשביל הג'רק. זה תרגיל שאני עושה באופן די נדיר...
דווקא בגלל שאני מאז ומתמיד עשיתי סקוואטים מלאים, יותר קשה לי לעשות חצאים מאשר סקוואטים מלאים גם עם משקלים הרבה יותר קלים (הגב התחתון מתעגל וכו').

אני עדיין חושב שאין סיבה טובה לעשות סקוואטים חלקיים, אבל איך שמאמנים אצלכם בטוח לא נתון לשיקולי 😃
קיצר לוג מעניין, אני תמיד רואה ת'חבר'ה אצלנו מתאמנים ואף פעם לא באמת מקדיש תשומת לב לכמות חזרות והסטים.

• פותח/ת השרשור
אני עדיין חושב שאין סיבה טובה לעשות סקוואטים חלקיים, אבל איך שמאמנים אצלכם בטוח לא נתון לשיקולי 😃
קיצר לוג מעניין, אני תמיד רואה ת'חבר'ה אצלנו מתאמנים ואף פעם לא באמת מקדיש תשומת לב לכמות חזרות והסטים.
תשמע, אפשר למצוא שימוש לכל תרגיל, הקטע הוא למצוא את הזמן והמקום המתאים כי סך הכל כל התרגילים האלה הם תרגילי עזר שנועדו לפתור בעיות מסויימות.

אתה מוציא קדימה גם במשיכות שאתה עושה?
תנסה פחות לחשוב על פיצוץ על המוט ויותר למעלה, כשאתה חושב על פיצוץ אתה גם נותן מכה עם האגן ומקפיץ אותו קדימה.
כמה אתה עושה פאוור קלין? לפי מה שאתה אומר זה שאין לך מהירות בקלינים ואז אתה כנראה תופס את המוט בחצי גובה, יורד איתו למטה לסקוואט ואז קם. (מה שרוב האנשים עושים בלי לשים לב בכלל)

לביל סטאר יש פרק שלם על סקוואטים חלקיים ועל התפקיד שלהם אצל מתאמנים מתקדמים, אז אם ביל סטאר אומר אז אני קטונתי

תודה כנראה שבטלנות משתלמת 😉
אני רואה שאתה מוצא שימוש לחגורה

נערך לאחרונה:
בשביל הג'רק. זה תרגיל שאני עושה באופן די נדיר...
דווקא בגלל שאני מאז ומתמיד עשיתי סקוואטים מלאים, יותר קשה לי לעשות חצאים מאשר סקוואטים מלאים גם עם משקלים הרבה יותר קלים (הגב התחתון מתעגל וכו').

איפה שאני מתאמן יש אתלטים שעושים סקוואט עם ירידה של ג'רק ופיצוץ למעלה על קיצוץ האצבעות ככה הרבה חזרות, כמו ניתורים קטנים כאלה במקום. זה יכול לעזור לך לחזק את הג'רק ואבל זה לא נראה לי הבעיה שלך. איך אתה בדחיקות? אם אתה קם עם משהו אתה בטוח דוחק?

• פותח/ת השרשור
איפה שאני מתאמן יש אתלטים שעושים סקוואט עם ירידה של ג'רק ופיצוץ למעלה על קיצוץ האצבעות ככה הרבה חזרות, כמו ניתורים קטנים כאלה במקום. זה יכול לעזור לך לחזק את הג'רק ואבל זה לא נראה לי הבעיה שלך. איך אתה בדחיקות? אם אתה קם עם משהו אתה בטוח דוחק?
כשאני עושה חצאים אני עלה על קצות האצבעות בסוף...
בדחיקות יש לי בעיה של pressout ואני מכניס ידיים מוקדם מדי אבל לא זכור לי מתי בפעם האחרונה הפלתי ג'רק אחורה או קדימה.

אתה מוציא קדימה גם במשיכות שאתה עושה?
תנסה פחות לחשוב על פיצוץ על המוט ויותר למעלה, כשאתה חושב על פיצוץ אתה גם נותן מכה עם האגן ומקפיץ אותו קדימה.
כמה אתה עושה פאוור קלין? לפי מה שאתה אומר זה שאין לך מהירות בקלינים ואז אתה כנראה תופס את המוט בחצי גובה, יורד איתו למטה לסקוואט ואז קם. (מה שרוב האנשים עושים בלי לשים לב בכלל)

אני לא יודע מה הפאוורקלין המקסימלי שלי אבל את ה-100 קילו אני יכול להביא עד החזה במשיכות...
את הבעיה של תפיסת המוט גבוה וירידה איתו לסקוואט יש לי בעיקר כשאני עושה הנפה מלאה.

+1
יש לי בעיה עם החלק של המשיכה עצמה (אני מעיף את המוט קדימה במקום להקפיץ אותו למעלה, מאחר את ההקפצה, מהירות איטית מדי וכו') אז אני מתרכז בטכניקה של המשיכה.

זה משהו שקורה לך גם במשיכות או רק בקלינים? אתה קופץ קדימה בקלין?

• פותח/ת השרשור
זה משהו שקורה לך גם במשיכות או רק בקלינים? אתה קופץ קדימה בקלין?
זה משהו שקורה מפעם לפעם גם בקלינים וגם בהנפות.
במשיכות, הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא לוקח את האגן מספיק אחורה בחלק הראשון של המשיכה ואז יוצא שאני שורט לעצמי את השוקיים ואני לא "מסוכך" מספיק על המוט עם הכתפיים לקראת ההקפצה, אז לפעמים יוצא שהכתפיים מאחורי המוט בהקפצה ואז אני עושה עבודת גב מגעילה כדי להעיף את המוט למעלה וזה מביא אליי את המוט בקשת כשאני עושה הנפה..

זה משהו שקורה מפעם לפעם גם בקלינים וגם בהנפות.
במשיכות, הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא לוקח את האגן מספיק אחורה בחלק הראשון של המשיכה ואז יוצא שאני שורט לעצמי את השוקיים ואני לא "מסוכך" מספיק על המוט עם הכתפיים לקראת ההקפצה, אז לפעמים יוצא שהכתפיים מאחורי המוט בהקפצה ואז אני עושה עבודת גב מגעילה כדי להעיף את המוט למעלה וזה מביא אליי את המוט בקשת כשאני עושה הנפה..

תנסה לעבוד מתלייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית