עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי שיכור תחת והלכתי מכות בצחוק עם חבר ששוקל 120 קילו. הרמתי אותו כנראה עם טכניקה גרועה:120ag: ולמחרת התחלתי להרגיש כאבים בכתך ימין (כרגע הכאב מורגש בעיקר כשאני נועל את המוט מעל הראש). כל כך מטומטם:s59:אתה יודע למה יש לך כאבים בכתף ? עשית משהו לא נכון ?
הייתי שיכור תחת והלכתי מכות בצחוק עם חבר ששוקל 120 קילו. הרמתי אותו כנראה עם טכניקה גרועה:120ag: ולמחרת התחלתי להרגיש כאבים בכתך ימין (כרגע הכאב מורגש בעיקר כשאני נועל את המוט מעל הראש). כל כך מטומטם:s59:
תודה:)בעסה
נקווה שתחלים מהר
הרמת את הבחור מעל הראש? 😲הייתי שיכור תחת והלכתי מכות בצחוק עם חבר ששוקל 120 קילו. הרמתי אותו כנראה עם טכניקה גרועה:120ag: ולמחרת התחלתי להרגיש כאבים בכתך ימין (כרגע הכאב מורגש בעיקר כשאני נועל את המוט מעל הראש). כל כך מטומטם:s59:
חח נראה לך? בקושי הצלחתי להפיל אותו אבל נדפקה לי הכתף בתהליך:(הרמת את הבחור מעל הראש? 😲
פציעות זה חולרע.
מה זה השאלה הזו?למה אתה צריך כפיפות מרפקים? מתח לא מספיק?
בשביל הכיףלמה אתה צריך כפיפות מרפקים? מתח לא מספיק?
~91כמה אתה שוקל?
אנטון? 😃הייתי שיכור תחת והלכתי מכות בצחוק עם חבר ששוקל 120 קילו. הרמתי אותו כנראה עם טכניקה גרועה:120ag: ולמחרת התחלתי להרגיש כאבים בכתך ימין (כרגע הכאב מורגש בעיקר כשאני נועל את המוט מעל הראש). כל כך מטומטם:s59:
לא, אנטון שוקל 20 קילו פחות...אנטון? 😃