- פותח/ת השרשור
ממה ששמעתי יוגה זה אחד הדברים הקשים:ph34r:תעבוד הרבה על טכניקה ביוגה לפני שאתה קופץ למשקלים גבוהים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממה ששמעתי יוגה זה אחד הדברים הקשים:ph34r:תעבוד הרבה על טכניקה ביוגה לפני שאתה קופץ למשקלים גבוהים.
עושים מדי פעם, לא באופן שבו רוב פאוורליפטרים עושים מבחינת הטכניקה...תגיד,משקולנים עושים דדליפט?
שהמטרה של המשקולנים היא לא להרים את המשקל בכל מחיר אלא עושים דדליפט בעיקר כדי לעבוד על המצבים של המשיכה ולרוב לא מדובר במשקלים מקסימליים אלא יותר משקלים שמזכירים עבודה דינאמית.מה ההבדל?
מה ההבדל?
היי באר... משקולנים לא עושים לואו באר.הסקאווט עם מוט גבוה או נמוך? (נמאס לכתוב היי באר לואו באר)
יצא אימון קצר, לא היה לי זין לשטויות של אחרי האימון כמו מתח וכו'.מה קרה שהאימון קצר?
ומתי אתה מתחיל סמולוב?
זה אמור להיות 3 שבועות של 4 אימונים כל אחד, כלומר סה"כ 12 אימונים. אני פשוט מרחתי את זה על פני 4 שבועות.
זה הולך ככה:
אימון 1: 3 סטים של 9 70%
אימון 2: 4 סטים של 7 75%
אימון 3: 5*5 80%
אימון 4: 6 סטים של 3 85%
אימון 5: 3 סטים של 9 75%
אימון 6: 4 של 7 80%
אימון 7: 5*5 85%
אימון 8: 6 סטים של 3 90%
אימון 9: 3 סטים של 9 77.5%
אימון 10: 4 סטים של 7 82.5%
אימון 11: 5*5 87.5%
אימון 12: 6 סטים של 3 92.5%
בשבוע הראשון עשיתי את אימונים 1-3, בשני 4-6 וכו'. אולי תצטרך להתאים קצת את מה שאתה עושה מעבר לסמולוב בשביל שיסתדר לך יותר בנוחות. אני גם עשיתי משיכות (אם בכלל עשיתי) אחרי הסקוואט בשביל לוודא שאני סוגר את כל הסטים, גם מבחינת כוח וגם מבחינת אורך האימון. ראיתי שאצלך אתה עושה את המשיכות קלות יחסית בשבילך, אז אני לא יודע אם תצטרך את זה או לא.