הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית חדשה

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
אהלן, אני כרגע ב-SS (כבר חודש וחצי).
המשקלים עלו משמעותית, אבל מפריע לי שאני צריך לנוח לפעמים 10+ דקות בין סטים,
בהתחלה זה היה קורה פעם בתקופה, עכשיו זה קורה כל אימון.
מה שמביא אותי למצב שבאימון של סקוואט, פרס וחתירה האימון מגיע לשעתיים בלי בעיה.
רציתי להכניס אירובי כי כנראה הסיבולת לב ריאה לא משהו, אבל אחרי שעתיים אימון כבר אין זמן או כוח בשביל זה.
במיוחד כשאירובי כמו שצריך לוקח לפחות 30 דקות.

אני חושב למשוך את ה-SS עוד עד כמה שאפשר, לסגור חודשיים, אולי קצת יותר ואז לעבור הלאה.

אני חושב להמשיך לכיוון של פיצולים או תוכנית בילדינג כלשהי, יש איזו תוכנית מומלצת?

אם תגמור על משקלים מכובדים (מינימום סקוואט 3 פלטות) תוכל לעשות 1\3\5 עם תרגילי עזר סטייל בילדינג

תקציב לעצמך זמן גג של 10 דקות בין הסטים, אם צריך תעשה דילואד קטן, ובכל מקרה תמצה את התוכנית עד הסוף ובינתיים תמשיך לקרוא על תוכניות נוספות. תחליט כשאתה מסיים אותה...

• פותח/ת השרשור
תקציב לעצמך זמן גג של 10 דקות בין הסטים, אם צריך תעשה דילואד קטן, ובכל מקרה תמצה את התוכנית עד הסוף ובינתיים תמשיך לקרוא על תוכניות נוספות. תחליט כשאתה מסיים אותה...
זה לא עניין של דילואד, זה קורה לי עכשיו ב-120 ק"ג וזה גם קרה לי ב-90.
חוץ מזה שגם אם אני מקציב לעצמי 10 דקות, מה הפואנטה להיכנס לפני שהתאוששת
כמה שאתה צריך, זה כמעט בוודאות כניסה לכשל.

זה לא עניין של דילואד, זה קורה לי עכשיו ב-120 ק"ג וזה גם קרה לי ב-90.
חוץ מזה שגם אם אני מקציב לעצמי 10 דקות, מה הפואנטה להיכנס לפני שהתאוששת
כמה שאתה צריך, זה כמעט בוודאות כניסה לכשל.
עכשיו כשאתה עושה 120 ל3X5 עם 15 דקות מנוחה בין הסטים, אתה באמת ובתמים חושב שאתה לא יכול לעשות 90 קילו ל3X5 עם 10 דקות מנוחה בין הסטים?
אתה יכול, וכנראה שגם יותר מ110

ואף פעם אתה לא באמת מתאושש ב100%, זה לוקח כמה ימים (תלוי ברמת המתאמן - מתאמן מתחיל 24-72 שעות)

• פותח/ת השרשור
עכשיו כשאתה עושה 120 ל3X5 עם 15 דקות מנוחה בין הסטים, אתה באמת ובתמים חושב שאתה לא יכול לעשות 90 קילו ל3X5 עם 10 דקות מנוחה בין הסטים?
אתה יכול, וכנראה שגם יותר מ110

ואף פעם אתה לא באמת מתאושש ב100%, זה לוקח כמה ימים (תלוי ברמת המתאמן - מתאמן מתחיל 24-72 שעות)
אתמול עשיתי 100 ק"ג כי אני חולה, אבל בכל מקרה, זה הרגיש הרבה יותר טוב מ-120 ונחתי רק 5 דקות בין הסטים.
להמשיך להתקדם מ-100 ק"ג?

ואני בכל מקרה רוצה לבחור תוכנית, אני מעדיף את זה מוכן מראש.
חשבתי על AB, האם זה מומלץ? יש תוכניות אפקטיביות\עדיפות יותר למטרה שציינתי?

אתמול עשיתי 100 ק"ג כי אני חולה, אבל בכל מקרה, זה הרגיש הרבה יותר טוב מ-120 ונחתי רק 5 דקות בין הסטים.
להמשיך להתקדם מ-100 ק"ג?

ואני בכל מקרה רוצה לבחור תוכנית, אני מעדיף את זה מוכן מראש.
חשבתי על AB, האם זה מומלץ? יש תוכניות אפקטיביות\עדיפות יותר למטרה שציינתי?
תסיים SS, תשיג סקוואט ודדליפט 3 פלטות וצפונה תוך כדי שאתה עולה במשקל גוף קילו בשבוע, ואתה תהיה גדול
ואז תוכל לבחור לאן להמשיך, אבל תסיים את התוכנית קודם, היא הבסיס להכל

• פותח/ת השרשור
תסיים SS, תשיג סקוואט ודדליפט 3 פלטות וצפונה תוך כדי שאתה עולה במשקל גוף קילו בשבוע, ואתה תהיה גדול
ואז תוכל לבחור לאן להמשיך, אבל תסיים את התוכנית קודם, היא הבסיס להכל
לא אמרתי שאני לא מתכוון לסיים את התוכנית.
שוב אני אומר, אני רוצה שזה יהיה מוכן כמה שיותר מוקדם.
אפשר לעזור בזה?

קודם כל, אתה יכול לעשות טקסס או 5/3/1 עם תרגילי עזר, ולהתאים אותן יותר ל"בילדינג".
פחות או יותר כל תכנית שתהיה מבוססת על עבודה כבדה בתרגילי הבסיס, ואח"כ באק אוף סטים או תרגילי עזר לחזרות גבוהות, בלי להשתולל יותר מדי עם הנפח (להגיע למשל ל-9 סטים של לחיצות באימון זה כבר המון).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית