נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שרוולי ברכיים, ואני משתמש בהם מאותה סיבה שכל אחד אחר משתמש בהםלמה אתה משתמש בגרביים האלאסטיות על הברך?
אתה רוצה לגרום לתיפקוד לא תקין של רצועות\גידים\אנזימים\סחוסים בברך? חשבתי שאתה לאחר פציעהשרוולי ברכיים, ואני משתמש בהם מאותה סיבה שכל אחד אחר משתמש בהם
עדיין כואבות לי הברכיים אבל אני בהחלט מרגיש שהסקוואטים עוזרים, בנוסף אני לא מרגיש את הכאב בזמן סקוואטים עם משקל. אני לא עושה מה שכואב לי, זה לא כואב ליאתה רוצה לגרום לתיפקוד לא תקין של רצועות\גידים\אנזימים\סחוסים בברך? חשבתי שאתה לאחר פציעה
אני לא חושב שאתה תוקף, אני רק בעל ניסיון שאפשר להתפנק מאוד עם המגני ברכיים (תלוי כמובן במצב המתאמן) כי הם יכולים להיות מאוד כיפיים, תחושה של יציבות וחוזה בברכיים, והכי חשוב ללא כאב. הבעיה נובעת כשהאזורים שאמורים לעבוד בסקוואט לא עובדים, והסקוואט שלך נהיה ממש תלוי במגינים האלה. ההשלכות יכולות להיות מאוד הרסניות. אתה מאוד מעדיף (במיוחד במשקל נמוך) לתת לברך להתייצב יחד עם הסקוואט ולא לעשות לה חיים קלים ומפונקים.עדיין כואבות לי הברכיים אבל אני בהחלט מרגיש שהסקוואטים עוזרים, בנוסף אני לא מרגיש את הכאב בזמן סקוואטים עם משקל. אני לא עושה מה שכואב לי, זה לא כואב לי
דרך אגב אם אתה חושב אחרת אני אשמח לשמוע, אני לא ''תוקף'' אותך
אז כל מי שלובש מגני ברכיים עושה לעצמו חיים קלים? זה בסה''כ מחמם את הברך.. מה ההבדל בין מתאמן מתחיל שלובש אותם לבין מתקדם?אני לא חושב שאתה תוקף, אני רק בעל ניסיון שאפשר להתפנק מאוד עם המגני ברכיים (תלוי כמובן במצב המתאמן) כי הם יכולים להיות מאוד כיפיים, תחושה של יציבות וחוזה בברכיים, והכי חשוב ללא כאב. הבעיה נובעת כשהאזורים שאמורים לעבוד בסקוואט לא עובדים, והסקוואט שלך נהיה ממש תלוי במגינים האלה. ההשלכות יכולות להיות מאוד הרסניות. אתה מאוד מעדיף (במיוחד במשקל נמוך) לתת לברך להתייצב יחד עם הסקוואט ולא לעשות לה חיים קלים ומפונקים.
הייתי עם פציעת מיניסקוס שבגללה החלטתי לעשות SS עם מגן ברך לרגל הפצועה, הברך נשארה חלשה, הקוואט שלי היה תלוי באופן ישיר אם אני לובש את המגן, נוצר לי דיספרופורציה בין הרגליים, וכמובן כאבים בברכיים ללא מגן. כיום אני עושה בלי..
לא ראיתי פה אנשים שלובשים את המגנים האלהאז כל מי שלובש מגני ברכיים עושה לעצמו חיים קלים? זה בסה''כ מחמם את הברך.. מה ההבדל בין מתאמן מתחיל שלובש אותם לבין מתקדם?
אני לא הולך לעבור אחד אחד אבל אני ראיתי הרבהלא ראיתי פה אנשים שלובשים את המגנים האלה
ראיתי בודדים עם משקלי שיא, אבל לא במשקלי עבודה
הם לא בדיוק מחממים את הברך, הם 'עושים' את העבודה של הרקמות והשרירים על מנת לקבל יכולת כוח אפקטיבית טובה יותר \ שמירה טובה יותר על הברך
אני מניח שהוא מתכוון לכך שלא הגעת למספיק משקל(כמו חגורה..)שזה יהיה יעיל בשבילך הדברים האלו. תשמור אתזה למשקלים יותר כבדים, בינתיים תתעסק בלחזק את הסקוואט.אני לא הולך לעבור אחד אחד אבל אני ראיתי הרבה
בכל מקרה, אני אומר לך את האמת, אין לי כ''כ מושג בדברים האלה, אני מתקשה לראות איך לקבל ''שמירה יותר טובה על הברך'' היא דבר רע
לא ראיתי פה אנשים שלובשים את המגנים האלה
הם לא בדיוק מחממים את הברך, הם 'עושים' את העבודה של הרקמות והשרירים על מנת לקבל יכולת כוח אפקטיבית טובה יותר \ שמירה טובה יותר על הברך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחלא ראיתי פה אנשים שלובשים את המגנים האלה
אתה מתבלבל עם רצועות אחי..לא ראיתי פה אנשים שלובשים את המגנים האלה
למה? לי היה כזהחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בבקשה תגיד לי שאתה לא רציני
אני מודע לזה, אבל אני לא יודע איך לתקן את זה?יש בסרטון די גלישה של הברכיים/נחיתה על הברך דובר על זה רבות תשים לב(ניתן לראות הכי ברור בחזרה שלישית)
אני מגיע לסמינר, והביקורות שלך מאוד עוזרות, רק אמרת לי על הברך והיום נתתי על זה דגש וזה השתפרברך הרבה יותר יציבה ופחות גולשת אבל עכשיו אתה קצת עולה אחורה במקום למעלה, בכל מקרה אתה מגיע לסמינר לא?
אם כן אנחנו נעבוד איתך על כל זה עוד שבוע וחצי/יהיה בסדר