הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט לביקורת

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
הדדליפט נראה טוב חוץ מהעובדה שאתה בהרמה משחרר את הגב לחלוטין, תחזיק את החזה בחוץ ופשוט תדחף עם הרגליים/אל תחשוב על למשוך את המוט עם הידיים, זו הבעיה היחידה בערך.
בסקוואט יש שיפור גדולה במסלול של התנועה(המוט נשאר מעל אמצע כף הרגל הרבה יותר מבעבר שהיית ממש עולה אחורה במקום למעלה), אם אתה רוצה עוד ביקורת תצלם מהזוויות שהזכרנו בסמינר ולא רק מלמטה ומהצד/זה לא מספיק.

יש לו פלטפוס רציני(לא חלקי, כף רגל לגמרי שטוחה), זה אומר שאם הוא ימשוך עם אולסטאר הקרסול שלו יקרוס או שהברך תקרוס.= כדי לפצות על העובדה שהחלוקת משקל בכף הרגל נעשית גם על החלק המידיאלי ולא רק על כרית כף הרגל וחלק לטרלי כמו אדם "רגיל"

המטרה של רצועות צד בנעל הרמת משקולות זה לחזק את הקשת בכף הרגל ולספק לה תמיכה, למי שיש פלטפוס כמו אצלו עדיף למשוך עם חצי אינץ' עקב ושיהיה קשה יותר מאשר למשוך בנעל שטוחה ותהיה חלוקת עומסים לא תקינה במפרקים(יכול להוביל לדלקות פציעות וכד')

האופציה השניה תהיה לחבוש את הקשת בכף הרגל(כמו שעושים באגרוף) ולהשתמש בנעל שטוחה, נראה לי פחות נוח/יעיל
ניסיתם את זה עליו לפחות בסמינר?
וקבלו ח"ח, יש אצלו שיפור אדיר בטכניקה.

גם לי יש פלטפוס ממש קשה (אני לא מסוגל לרוץ במשל גוף הנוכחי שלי וכבר שנים שאני סובל משין ספלינטס) רגל שטוחה לגמרי, ותתפלא עד כמה זה מרגיש ממש טוב למשוך עם רגל יחפה! נשמע מוזר, אבל זה מרגיש פשוט טבעי, וזה מחזק את השרירים בכף רגל שמקבלים ניוון.

אני מסכים שכל אחד בסופו של דבר יודע מה עובד הכי טוב בשבילו, הדרך הכי טובה היא ניסוי וטעיה, ממה שאני ראיתי בעבודה עם מתאמנים מתחילים עם פלטפוס חריף תמיד היה עדיף שעבדו עם מדרס או נעל ליפטינג. אולי אתה יודע גם לשלוט כמו שצריך ברגליים שלך/התרגלת לעבודה עם הפלטפוס.

ניסיתם את זה עליו לפחות בסמינר?
וקבלו ח"ח, יש אצלו שיפור אדיר בטכניקה.

אני ראיתי ישר איך הקרסול שלו קורס פנימה בדדליפט כשהוא משך יחף ואמרתי לו "יש לך פלטפוס רציני נכון?", קל לזהות דברים כאלה.
ספציפית אצלו היה שיפור משמעותי כשהוא שם את הנעליים.

בכללי אני חושב שצריך להעלות פוסט כלשהו לאתר "אימונים עם פלטפוס" לגבי מה לעשות, איך להרים משקולות, איך להתמודד ולשפר את השרירים בכף הרגל, התאמות לריצה וכו', לתשומת ליבך @^pala

• פותח/ת השרשור
לצערי זו הזווית היחידה שהצלחתי להשיג היום
אבל עדיף לפרסם את זה מאשר כלום
לשיפוטכם, 92.5 KG

(מתחיל בערך ב 0:25)

בדדליפט תנסה בסט אפ לקחת את כל הגוף קצת אחורה ולהפעיל יותר את הposterior chain. לי זה עזר להרים יותר ולעבוד עם ההאמס והגלוטס יותר
הסווקאט מצוין (תן עוד 3 סנטימטר עומק למען הסר ספק)

עריכה: ראיתי עכשיו בעמוד הקודם שיש לך פלטפוס, יש מצב שזה יהיה לא נח לעשות מה שאמרתי לך (כי תצטרך לעבוד חזק עם העקבים). תעדכן איך זה מרגיש

נערך לאחרונה:
שיפור רציני בסקוואט, צריך לעבוד קצת על לנצל את הבאונס ולצאת מהר יותר מהבור, סה"כ נראה הרבה הרבה יותר טוב ממה שהיה(תן עוד זוויות צילום)
דדליפט טוב יותר מפעם שעברה, יש מקום להחזיק חזה בחוץ יותר(אמור להיות לא נוח בתחילת ההרמה/הכל מכווץ)

אתה בכיוון הנכון

סקוואט נראה פיקס(ראיתי את הסט העליון) מהזווית הזאת, רואים שאתה מיישם את הקטע של לעלות למעלה ולא אחורה בכל החזרות כמעט(חוץ מהשלישית).

בדדליפט יש מקום להחזיק יותר חזק את הגב, זה בולט במיוחד בחזרה האחרונה, אולי תנסה להוריד טיפה את האגן ובמקביל להוציא חזה/להרים חזה.
בגדול במשקלי מקס' לא הייתי מעיר על התעגלות קלה אבל אם הגב שלך עגול עכשיו בעוד כמה חודשים כשהמשקלים יעלו הגב שלך יהיה קשת בענן.

Start eating...

• פותח/ת השרשור
סקוואט נראה פיקס(ראיתי את הסט העליון) מהזווית הזאת, רואים שאתה מיישם את הקטע של לעלות למעלה ולא אחורה בכל החזרות כמעט(חוץ מהשלישית).

בדדליפט יש מקום להחזיק יותר חזק את הגב, זה בולט במיוחד בחזרה האחרונה, אולי תנסה להוריד טיפה את האגן ובמקביל להוציא חזה/להרים חזה.
בגדול במשקלי מקס' לא הייתי מעיר על התעגלות קלה אבל אם הגב שלך עגול עכשיו בעוד כמה חודשים כשהמשקלים יעלו הגב שלך יהיה קשת בענן.

Start eating...
יש לך אולי איזו עצה לגבי להחזיק את הגב? ממש קשה לי לשמור את האקסטנשיין שלי מהסט אפ...

תראה , בסקוואט אתה מכניס אוויר לראות ולא לבטן , אומנם נכנס קצת לבטן אבל אתה לא מנצל את זה כמו שאתה יכול.
אני חושב שזה יעזור לך באופן משמעותי עם הגוד מורנינג הזה שיוצא לך מהסקוואט .
תעשה כזה דבר , פשוט תתאמן על לנשום כמו שצריך בבית : קח אויר ותדאג שהבטן תתנפח ולא הראות. תתרגל הרבה ובסופו של דבר זה כבר יקרה בטבעיות.

אין כבר מה להעלות סירטונים, הטכניקה טובה בהחלט להמשך התקדמות, הבעיה היחידה והעיקרית שלך כרגע שאתה צריך להתרכז בה, היא אוכל ושינה.
תראה , בסקוואט אתה מכניס אוויר לראות ולא לבטן , אומנם נכנס קצת לבטן אבל אתה לא מנצל את זה כמו שאתה יכול.
אני חושב שזה יעזור לך באופן משמעותי עם הגוד מורנינג הזה שיוצא לך מהסקוואט .
תעשה כזה דבר , פשוט תתאמן על לנשום כמו שצריך בבית : קח אויר ותדאג שהבטן תתנפח ולא הראות. תתרגל הרבה ובסופו של דבר זה כבר יקרה בטבעיות.
איפה אתה רואה גוד מורנינג?

• פותח/ת השרשור
אין כבר מה להעלות סירטונים, הטכניקה טובה בהחלט להמשך התקדמות, הבעיה היחידה והעיקרית שלך כרגע שאתה צריך להתרכז בה, היא אוכל ושינה.
איפה אתה רואה גוד מורנינג?
חשוב לי להעלות סרטונים כשאני מתקדם במשקלים בשביל לוודא שהטכניקה נשמרת
בקשר לאוכל - ו*טה ק1סט ז!נות 😭

הטכניקה שלו בסרטונים האחרונים(לא שאני זוקף קרדיט רק לנו, אבל אחרי הסמינר בגדול) נראית אחלה, כולל הסרטון הזה, מה שחסר לך כרגע זה לעלות במשקל ולצאת קצת יותר מהר מהבור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית