הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט לביקורת

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
קודם כל חסר עומק, אני מקווה שאתה מודע.
זה נובע בין היתר מהעובדה שהתנועה שלך היא קדימה מידי. הברכיים נעות יותר מידי קדימה, אתה צריך לדחוף אותן חזק לצדדים ולהתיישב אחורה.
תנסה לעבוד על זה ותעלה סרטון נוסף מהאימונים הקרובים.

• פותח/ת השרשור
קודם כל חסר עומק, אני מקווה שאתה מודע.
זה נובע בין היתר מהעובדה שהתנועה שלך היא קדימה מידי. הברכיים נעות יותר מידי קדימה, אתה צריך לדחוף אותן חזק לצדדים ולהתיישב אחורה.
תנסה לעבוד על זה ותעלה סרטון נוסף מהאימונים הקרובים.
אני אנסה להתיישב יותר אחורה,, אני עולה שאני מקבל באונס בתחתית, באמת החזרות נראו לי קצת גבוהות. האמת שחשבתי שאני דוחף את הברכיים החוצה מדי, מישהו בא אליי אחרי הסט ושאל אותי למה הברכיים שלי כ''כ בחוץ. לגבי הברכיים - הן נעות קדימה בהתחלה של התנועה או בסוף התנועה?

בתחילת התנועה זה הגיוני שינועו קדימה (נהוג לומר בשליש הראשון), הבעיה היא שהן נעות לאורך כל התנועה.
לגבי הברכיים בחוץ, אולי הכוונה לעמידה עם כפות הרגליים החוצה, למרות שלא רואה משהו חריג לפי הסרטון. מה שאני מתכוון זה לחשוב פיזית לשלוח אותן החוצה במהלך התנועה (מה שיגרום בעצם לברך להתקבע ולהפסיק לזוז, ולמפרק הירך להמשיך לרדת מתחתיה).

• פותח/ת השרשור
בתחילת התנועה זה הגיוני שינועו קדימה (נהוג לומר בשליש הראשון), הבעיה היא שהן נעות לאורך כל התנועה.
לגבי הברכיים בחוץ, אולי הכוונה לעמידה עם כפות הרגליים החוצה, למרות שלא רואה משהו חריג לפי הסרטון. מה שאני מתכוון זה לחשוב פיזית לשלוח אותן החוצה במהלך התנועה (מה שיגרום בעצם לברך להתקבע ולהפסיק לזוז, ולמפרק הירך להמשיך לרדת מתחתיה).
אז הברכיים אמורות לצאת בשליש הראשון ואז להיות כמו ציר כזה שלא זז?
להוציא אותן ברמה שאני מרגיש מתיחה במקרבים בתחתית?

וגם להסתכל למטה, לא קדימה, בטח שלא כשיש שם מראה
בצילום הבא תשתדל שיראו גם את כפות הרגליים ושיהיה קצת יותר קרוב, יקל מאוד

• פותח/ת השרשור
הסקוואט שלי מאתמול
נראה לי שירדתי יותר עמוק, אבל צילמתי שמזווית לא טובה כ''כ.

@obzion נראה יותר טוב? UP
יש לי עוד אימון מחר אז אני צריך ביקורת..

נערך לאחרונה:
לא מתיימר להיות גורו טכניקה אבל:
אתה זז המון בבור וזה גורם למוט לעלות במסלול לא באופן היעיל ביותר.

הסקוואט שלך ALL OVER THE PLACE
אתה בכלל לא עולה עם האגן למעלה אלא אחורה ובירידה הרבה פעמים אתה נוחת קדימה, במקום להרגיש 80 קילו אתה מרגיש 100 עם כל המנופים/מומנטים שנוצרים לך בגלל התזוזות האלה

צלם פעם הבאה מרחוק יותר

• פותח/ת השרשור
הסקוואט שלך ALL OVER THE PLACE
אתה בכלל לא עולה עם האגן למעלה אלא אחורה ובירידה הרבה פעמים אתה נוחת קדימה, במקום להרגיש 80 קילו אתה מרגיש 100 עם כל המנופים/מומנטים שנוצרים לך בגלל התזוזות האלה

צלם פעם הבאה מרחוק יותר
מה זאת אומרת נוחת קדימה? וזה 92.5 😃

לדעתי כמה בעיות:
א. סגור קצת את הרגליים, שיהיו ברוחב הכתפיים ולא יותר מזה, שלא תראה כמו צפרדע כשאתה יורד.
ב. אתה לא עולה נכון, החזה שלך מוביל את התנועה וזה פוגע לך בסקוואט. תדמיין שהאזור שעצם הזנב נמצאת בוא הוא מוביל את הסקוואט, יורד ראשון ועולה ראשון, ולא החזה. (תתמקד בכך שהכוח יוצא מהעקבים, זה יעזור לך)
ג.תרד עמוק יותר, אם זה לא עד למטה, זה לא שווה את זה.

זו דעתי בכל מקרה.

התנועה בגדול בסדר, אתה לא אחיד בעומק של החזרות...
יש לך באוניברסיטה לא מעט מדריכים מביני עניין להעזר בהם, דבר עם אור למשל ואם הוא לא רוצה לעזור תגיד לו שיהיה לו עסק איתי 😃

מייק הוא לא שובר מקביל באף חזרה והוא לא מספיק קפיצי בבור, אל תלמד אותו לשאוף לבינוניות טכנית בשלב כזה

• פותח/ת השרשור
@
הוא בעצמו רוצה להעלות סרטון של 162 ק"ג ביום ראשון, אני עדיין לא רואה מה הבעיה פה - החוב לראק הוא רק בשביל הדירבון, לא בשביל לתת לו באן.
תודה
התנועה בגדול בסדר, אתה לא אחיד בעומק של החזרות...
יש לך באוניברסיטה לא מעט מדריכים מביני עניין להעזר בהם, דבר עם אור למשל ואם הוא לא רוצה לעזור תגיד לו שיהיה לו עסק איתי 😃
אז הכל טוב חוץ מהעומק? כי אני מודע לבעיה של העומק, אם זה ככה אז מעולה, אני אוריד קצת משקל כדי להתרגל לרדת יותר עמוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית