נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אנסה להתיישב יותר אחורה,, אני עולה שאני מקבל באונס בתחתית, באמת החזרות נראו לי קצת גבוהות. האמת שחשבתי שאני דוחף את הברכיים החוצה מדי, מישהו בא אליי אחרי הסט ושאל אותי למה הברכיים שלי כ''כ בחוץ. לגבי הברכיים - הן נעות קדימה בהתחלה של התנועה או בסוף התנועה?קודם כל חסר עומק, אני מקווה שאתה מודע.
זה נובע בין היתר מהעובדה שהתנועה שלך היא קדימה מידי. הברכיים נעות יותר מידי קדימה, אתה צריך לדחוף אותן חזק לצדדים ולהתיישב אחורה.
תנסה לעבוד על זה ותעלה סרטון נוסף מהאימונים הקרובים.
אז הברכיים אמורות לצאת בשליש הראשון ואז להיות כמו ציר כזה שלא זז?בתחילת התנועה זה הגיוני שינועו קדימה (נהוג לומר בשליש הראשון), הבעיה היא שהן נעות לאורך כל התנועה.
לגבי הברכיים בחוץ, אולי הכוונה לעמידה עם כפות הרגליים החוצה, למרות שלא רואה משהו חריג לפי הסרטון. מה שאני מתכוון זה לחשוב פיזית לשלוח אותן החוצה במהלך התנועה (מה שיגרום בעצם לברך להתקבע ולהפסיק לזוז, ולמפרק הירך להמשיך לרדת מתחתיה).
מה זאת אומרת נוחת קדימה? וזה 92.5 😃הסקוואט שלך ALL OVER THE PLACE
אתה בכלל לא עולה עם האגן למעלה אלא אחורה ובירידה הרבה פעמים אתה נוחת קדימה, במקום להרגיש 80 קילו אתה מרגיש 100 עם כל המנופים/מומנטים שנוצרים לך בגלל התזוזות האלה
צלם פעם הבאה מרחוק יותר
התנועה בגדול בסדר, אתה לא אחיד בעומק של החזרות...
יש לך באוניברסיטה לא מעט מדריכים מביני עניין להעזר בהם, דבר עם אור למשל ואם הוא לא רוצה לעזור תגיד לו שיהיה לו עסק איתי 😃
מתי אמרתי שהעומק בסדר? אמרתי שהמסלול בסדר :-Dמייק הוא לא שובר מקביל באף חזרה והוא לא מספיק קפיצי בבור, אל תלמד אותו לשאוף לבינוניות טכנית בשלב כזה
תודההוא בעצמו רוצה להעלות סרטון של 162 ק"ג ביום ראשון, אני עדיין לא רואה מה הבעיה פה - החוב לראק הוא רק בשביל הדירבון, לא בשביל לתת לו באן.
אז הכל טוב חוץ מהעומק? כי אני מודע לבעיה של העומק, אם זה ככה אז מעולה, אני אוריד קצת משקל כדי להתרגל לרדת יותר עמוק.התנועה בגדול בסדר, אתה לא אחיד בעומק של החזרות...
יש לך באוניברסיטה לא מעט מדריכים מביני עניין להעזר בהם, דבר עם אור למשל ואם הוא לא רוצה לעזור תגיד לו שיהיה לו עסק איתי 😃