הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מי יכול לעזור בבניית תפריט תזונה לחיטוב?..

Aviad.s

משתמש מתחיל
53
0
נק' מוניטין:
0
53
0
אני תקוע כבר רבה זמן על אותו משקל (1.75 79 קילו בערך 15.5% שומן)

אני מנסה להוריד אחוזי שומן ולא מצליח לי...

אני כמעט בטוח שהבעיה שלי זה בתפריט תזונה..

עכשיו הפכתי לסטודנט... מישהו יכול לעזור בקטע של התזונה??

אני כבר כמעט מתייאש מכל הקטע..

יש תפריטים מוכנים בפורטל המאמרים.

• פותח/ת השרשור
תודה! קראתי את כל המאמרים שם 200 פעם והם מעולים!! אבל אני דפוק בלקחת את זה צעד קדימה הלכה למעשה...
בכל מה קשור לאימונים זה לא בעיה אני פשוט עושה את האימונים שצריך כמו שצריך...

אבל בתזונה זה שונה לגמרי אני לא יודע איך להכין ולסדר את עצמי בקטע הזה...אני צריך טיפים איך עושים את זה כמו שצריך אם מישהו שראה תוצאות ונמצא באחוז שומן נמוך שיכול לתרום לי קצת מהנסיון שלו זה יהיה מצוין.

תודה ושבוע טוב!

תודה! קראתי את כל המאמרים שם 200 פעם והם מעולים!! אבל אני דפוק בלקחת את זה צעד קדימה הלכה למעשה...
בכל מה קשור לאימונים זה לא בעיה אני פשוט עושה את האימונים שצריך כמו שצריך...

אבל בתזונה זה שונה לגמרי אני לא יודע איך להכין ולסדר את עצמי בקטע הזה...אני צריך טיפים איך עושים את זה כמו שצריך אם מישהו שראה תוצאות ונמצא באחוז שומן נמוך שיכול לתרום לי קצת מהנסיון שלו זה יהיה מצוין.

תודה ושבוע טוב!

תקום השקם בבוקר כמו שאר הסטודנטים (לדוגמא אני) ותכין את הארוחות שלך למהלך היום , במידה ואתה בחיטוב על דל פחמימה התפריט שלך לא יהיה קשה מכיוון שלא מדובר פה על ארוחת גורמה.

אני לא יודע מה הערכים שעליהם החלטת ללכת ובנוסף אין לי יותר מדי אינדיקציה עליך אז פשוט אתן לך דוגמא :

בוקר , חביתה מ2 ביצים בלחם מחיטה מלאה עם מעדן יופליה 1.5% (לבשל עם כפית שמן זין) מה שמזכה אותך ב28-30 חלבון.

אחרי שעתיים ארוחת ביניים, טונה במים / גביע קוטג 3% עם מלפפון .

ארוחת צהריים שתיהיה ״מאסיבית״ :

אתה יכול להכין בתנור 150 גרם חזה עוף עם חצי כס אורז מלא וסלט ירקות. וכך חוזר חלילה.. מקווה שסדרתי לך קצת את הראש.

• פותח/ת השרשור
זה באמת סידר לי קצת ת'עניינים.. מאיפה אני יכול לקחת רעיונות לתפריטים?

תודה רבה!

Back
למעלה תחתית