סמינר הרמות כוח - 10/1/2014 בקרוספיט אקסטרים בסביון

SmokingSnake

משתמש משקיע
4,129
2,234
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,301
4,129
2,234
עדכון: עקב הביקוש נפתחה קבוצה באזור המרכז ב10.01.2014 פרטים מלאים למטה!!!

לאחרונה החלטנו להרים את הכפפה ולהריץ פיילוט של סמינר הרמות כח/תרגילי בסיס בתשלום, הפתוח לקהל הרחב.
כמאמנים עם ניסיון של מספר שנים בתחום יוצא לנו לראות יותר מדי אנשים שפשוט לא יודעים מה הם עושים וגרוע מכך: אין להם לאן לפנות כי "מקורות הידע" הזמינים להם פשוט לא מוכשרים ללמד כמו שצריך.

הסמינר נולד מההבנה שכל מתאמן צריך לשלוט בתנועות הבסיסיות, בין אם הוא רוצה להתאמן בקרוספיט, פיתוח גוף או כל סוג אחר של אימון.

הדוגמה העיקרית והבולטת היא לחיצת החזה, כביכול תרגיל פשוט אך בפועל הגורם מס' 1 לדלקות כתף, pinching syndrome ושאר ירקות בחדרי כושר: בעיות שנובעות מלימוד לקוי שנלמד אפילו בבתי הספר למאמנים בוינגייט ודומיו.
הדוגמה השניה היא הסקוואט, "האמא של כל התרגילים" או התרגיל הכי קריטי אולי למתאמן באשר הוא שאנשים פשוט לא יודעים לבצע.
וכמובן אחרון וחשוב לא פחות מהאחרים הדדליפט.

מטרות הסמינר:
תיאוריה: הרצאה של שני שלבים:
1. ניתוח תנועה של הסקוואט והבנץ'- הסבר על שרירים פעילים וניתוח אנטומי מקיף של התרגיל(מפאת חוסר זמן לא נרחיב על דדליפט).
2. טעויות נפוצות, בעיות ופציעות היכולות להיווצר כתוצאה מכך ודרכי פתרון.
3. שאלות ותשובות- המשתתפים יכולים לשאול כל שאלה הקשורה לתכנון, ביצוע וכל מה שקשור באימונים.
החלק התיאורטי יימשך כשעה וחצי
מעשי:
חלוקה ל2 קבוצות ועבודה על כל מתאמן על כל 3 התרגילים עם שיפור טכניקה, תוך כדי המשתתפים יוכלו לראות איך מתקנים בעיות טכניות בזמן אמת, להשתתף בעצמם וכמובן לשפר את הטכניקה שלהם עצמם
החלק המעשי יימשך כשעתיים ורבע(כולל חריגה במידת הצורך)

לאחר הסמינר:
ייעוץ פרטני וכתיבת תכנית אימונים לכל מתאמן על פי מטרותיו.

על המרצים שבסמינר:
אביב גואטה(Smokingsnake)- בוגר קורס מדריכי חדר כושר ואימון קטינים מטעם מכון וינגייט, עבד עם מעל ל40 מתאמנים אישיים ועובד בתחום כ3 שנים, כרגע סטודנט להנ' חשמל באונ' ת"א.
אופק בן ציון(איש הלילה)- בוגר קורס מדריכים מטעם וינגייט. פאוורליפטר תחרותי. בין הישגיו: שיא עולם בסקוואט ואלוף ישראל האבסולוטי. מדריך ומאמן אישי בתחום מעל 5 שנים, כרגע סטודנט למנהל עסקים.

עדכון:
עקב הביקוש החלטנו לפתוח קבוצה באזור המרכז בשיתוף פעולה עם מכון CrossFit Extreme FTG
בחרנו בפינצטה את המכון והוא מאובזר בציוד מקצועי לרבות מוטות, באמפר פלייטס ופלטפורמות לדדליפט(ניתן ללחוץ על שם המכון לצפייה בתמונות)
כתובת: רח' הורדים 7 סביון(ניתן להגיע בקו 56 היוצא מת"א או מיהוד)
עלות: 250 שקלים, מותנה בתשלום של 70 שקלים מראש "דמי רצינות" דרך פייפל או לחילופין בשיחת טלפון(תשלום באמצעות כרטיס אשראי)
תאריך: 10.01.2014(יום שישי)- שימו לב ההרשמה נסגרת 4 ימים לפני פתיחת הסמינר.
הסמינר ייערך בין 9:30-13:30.

שימו לב יש מקומות פנויים ברכב שיוצא מאזור הדרום(אשדוד) ורכב מאזור הצפון(חיפה) ללא תוספת תשלום בתיאום מראש!

**ישנה הגבלת מקום של עד 12 משתתפים, מהרו להבטיח מקומכם

בירורים והרשמה/תשלום:
טלפון: אופק-0544330762
מייל: [email protected]

כל שאלה בנושא נא לרכז בפוסט זה

@obzion

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היי...אני לא ממש 'זקוק' לסדנה..אבל האם אתם צריכים עזרה מסויימת? כשאני חושב על זה בתור מאמן לעתיד זה יכול להיות חוויה\ניסיון נחמד. (אני מניח שאני מציע את התמורה שלי בחינם)

מצטער שאי אפשר להביא אותך לשם, פשוט אנחנו משלמים למועדון לכל כניסה ולכן לצרף אנשים יעלה לנו כסף
אולי בסמינר הבא נארגן משהו 🙄

כן, אנחנו בדיוק שולחים הודעות.
להצטייד בביגוד נוח לתרגול המעשי (נעליים ומכנס מתאימים). להביא גם בגדים ארוכים, כלי כתיבה ואוכל/שתייה.
כמו כן, להשתדל להגיע ב9:15 למען הסדר תשלום ומניעת עיכוב.

אתם מצלמים את הסמינר(וידאיו)? אתם חכולים להרוויח הרבה פרסום\קצת כבף\מוניטין(לא של האתר, כן?)

תודה רבה לאביב, אופק, ויבריל ונדב שטרחו על הכנת הסמינר.
אין ספק שסמינר כזה הוא תחליף להרבה מאוד שעות של קריאה ושליחת סרטוני טכניקה לפורום.
אני מאוד נהניתי והחכמתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית