הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע לאבקת חלבון Super Effect

NeoTrix

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
5
47
2
היי חבר'ה,
יש לי שאלה.
אני מעוניין לקנות אבקת חלבון.. ואני מחפש משהו סבבה לקנות.
מה דעתכם על האבקה הבאה?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849676

אני מחפש משהו במסגרת ה-300-350 ש"ח מקסימום שתחזיק לי לחודש וחצי-חודשיים (ריאלי?)

תודה מראש. 😃

אבקה ישראלית, גם אצלי בחדר כושר אתמול אמרו לנו שביום ראשון יעשו טעימות של המוצרים של החברה הזאת וביניהם גם האבקה.

אישית להגיד לך ? לא מת על מוצרים של חברות ישראליות מהסיבה הפשוטה שאין להן מוניטין ו-ותק, הן לא מוכרות, בד"כ הטעמים שלהם לא כאלה טעימים והכי חשוב: המחיר שלהן יקר!.

• פותח/ת השרשור
טעם בננה שלהם נחמד וכשר(אם זה משנה לך).
ותלוי בכמה תשתמש ביום.

כשר פחות משנה לי. אבל טוב לדעת 😃
ובעיקרון בהתחלה לפחות, אני מתכנון לקחת 2 מנות חלבון ביום שבו אני מתאמן. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע.
המטרה שלי נכון לעכשיו זה לקחת פי 1.5 גרם חלבון על כל ק"ג של משקל הגוף שלי. (שוקל כ-63 ק"ג)
ומנה חלבון אחת ביום רגיל.

וחשבתי דווקא ללכת על טעם וניל, יותר קורץ לי חח;)

ובכללי איך האבקה?
שמעתי שבעניין הזה (שבו אני מאוד חדש) יש לקחת מס' דברים בחשבון - שכמובן אני לא יודע מהם. חח.

עריכה:
אגב, איך האבקה הזו?
http://www.israelbody.org/ProBody-Whey-אבקת-חלבון-פרובודי

• פותח/ת השרשור
היי, תודה.
אבל אני לא ממש מוצא איפה זה כאן.
בכל מקרה זה טוב?

אגב, מה דעתך על האבקה שפרסמתי בתגובה מעל?
http://www.israelbody.org/ProBody-Whey-אבקת-חלבון-פרובודי

http://www.lbs.co.il/threads/39004/ בבקשה

אישית לא טעמתי אותה(היא גם ישראלית) אבל הרבה אנשים כאן בפורום שכן קנו אותה וכן שתו ממנה אמרו שהיא טובה.

שמעתי על פרובודי אבל לא שתיתי ממנה, האבקה הישראלית היחידה ששתיתי ממנה הייתה כשקניתי שייק בכוס פלסטיק בחדר כושר. לאבקה קוראים whey tropin, הייתה בסדר יחסית.

אה יכול להיות שאתה צודק. כי עם הקופון יכול להיות שזה המחיר שיוצא.
אגב, מה דעתך על האבקה הזו? שווה לקנות?

לדעתי בוודאי ואני יכול להסביר , מבין כול האבקות הישראליות שהם פחות או יותר אותו דבר , לפחות זה בא לך במחיר פצצה .
כמובן שעדיף אבקה אמריקאית כמו אופטימום וכאלה , רק לשקט הנפשי בעיקר לדעתי כי חלבון זה חלבון בסופו של יום.

• פותח/ת השרשור
לדעתי בוודאי ואני יכול להסביר , מבין כול האבקות הישראליות שהם פחות או יותר אותו דבר , לפחות זה בא לך במחיר פצצה .
כמובן שעדיף אבקה אמריקאית כמו אופטימום וכאלה , רק לשקט הנפשי בעיקר לדעתי כי חלבון זה חלבון בסופו של יום.

אז יאללה נראה לי אני אלך על זה.
מה דעתך? כמה זמן יחזיק לי בערך? חודש וחצי יחזיק בכיף, נכון? (לפחות לפי איך שציינתי שאני מעוניין לקחת את המנות)

תודה 😃

אז יאללה נראה לי אני אלך על זה.
מה דעתך? כמה זמן יחזיק לי בערך? חודש וחצי יחזיק בכיף, נכון? (לפחות לפי איך שציינתי שאני מעוניין לקחת את המנות)

תודה 😃

יש שם 75 מנות , כמה זה יחזיק זה תלוי בשימוש שלך ...😃

• פותח/ת השרשור

שאלה.
אני רוצה ללכת מחר לקנות,
אני מתכנן ללכת ל IsraelBody ברמת גן, כי זה מה שאני רואה שרשום בתחתית התמונה בקישור שהבאת.
אבל כשאני נכנס לאתר של ישראל בודי, אני לא רואה בכלל שקיים אצלם את המוצר הזה.
האם המוצר הזה נמכר מהצד לכל מי שבא עם הקופון? או שזה כבר לא באמת נמכר שם?

תודה מראש על התשובה.

יותר עדיף לדעתי שתתקשר מחר לסניף לפני שאתה הולך לשם ותשאל אם הם עדיין מוכרים את המוצר.

שאלה.
אני רוצה ללכת מחר לקנות,
אני מתכנן ללכת ל IsraelBody ברמת גן, כי זה מה שאני רואה שרשום בתחתית התמונה בקישור שהבאת.
אבל כשאני נכנס לאתר של ישראל בודי, אני לא רואה בכלל שקיים אצלם את המוצר הזה.
האם המוצר הזה נמכר מהצד לכל מי שבא עם הקופון? או שזה כבר לא באמת נמכר שם?

תודה מראש על התשובה.
הם נוטים לספר סיפורים על החלבון הזה מאחר והם שותפים 50% עם פרו-באדי (גם חברה ישראלית). ככה שאין להם ממש אינטרס למכור לך אקסטרים נוטרישן וסביר להניח שידחפו לך 5 חברות אחרות הרבה לפני שתפתח את ה פה ותסיים לומר "אקסטר...ים"

תתקשר לחנות בקרית אתא, הם שולחים בחינם בקנייה מעל 300 ש"ח.
החלבון עם הנחה אמור לעלות 280 ש"ח כולל שייקר. לא ממש מבין איך השיגו אותו כאן ב 250, אבל שיהיה.
אפשר להוסיף חבילת חטיפי חלבון של Supreme ולהגיע ל-300 ש"ח ואז תקבל משלוח חינם.

הם נוטים לספר סיפורים על החלבון הזה מאחר והם שותפים 50% עם פרו-באדי (גם חברה ישראלית). ככה שאין להם ממש אינטרס למכור לך אקסטרים נוטרישן וסביר להניח שידחפו לך 5 חברות אחרות הרבה לפני שתפתח את ה פה ותסיים לומר "אקסטר...ים"

תתקשר לחנות בקרית אתא, הם שולחים בחינם בקנייה מעל 300 ש"ח.
החלבון עם הנחה אמור לעלות 280 ש"ח כולל שייקר. לא ממש מבין איך השיגו אותו כאן ב 250, אבל שיהיה.
אפשר להוסיף חבילת חטיפי חלבון של Supreme ולהגיע ל-300 ש"ח ואז תקבל משלוח חינם.

אני השגתי :D הגעתי לשם פיזית וזה המחיר שנתנו לי(פלוס שייקר) :D

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית