הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריכת גיינר

עידן רון

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
טוב אז ככה, אני עכשיו בתהליכים של שכנוע ההורים לקנות גיינר 😛
אני בן 16 גובה 1.84 מטר, שוקל 56.
שקלתי 52 ובלי תוספים הייתי חודש בערך בתכנית SS בקיץ.
עכשיו אין לי זמן בשביל התכנית SS כי אני שחיין תחרותי ויש לי 4~5 אימונים בשבוע ועוד לימודים..
השאלה היא האם גיינר יכול לעזור לי להתרחב במסגרת אימוני שחייה ואימוני משקל גוף שאני אעשה בבית.(יש לי מתח למשקוף וספות שאני יכול לעשות עליהן מקבילים).
אז אם אני יעשה אימוני שחייה בתוספת אימוני משקל גוף של מתח בטן מקבילים מרפקים וכו'.. צריכת גיינר תעזור לי?
אם כן, כל כמה זמן לקחת מנה? המליצו לי על הDymatize Super Mass Gainer ובקופסה יש איזה 16 מנות וזה בעיה להזמין כל פחות מחודש קופסה

תודה מראש לעוזרים

גיינר זה פשוט עוד קלוריות לתפריט. אם המטרה שלך היא לעלות במשקל/לשמור על המשקל הקיים, ואתה לא מצליח לאכול בכמות הדרושה, אתה יכול להוסיף גיינר במידת הצורך. אז אתה שואל אם זה יעזור? זה יעזור בלעלות את צריכת הקלוריות היומית... תסיק מסקנות לבד אם זה משרת את המטרות שלך או לא

• פותח/ת השרשור
[
גיינר זה פשוט עוד קלוריות לתפריט. אם המטרה שלך היא לעלות במשקל/לשמור על המשקל הקיים, ואתה לא מצליח לאכול בכמות הדרושה, אתה יכול להוסיף גיינר במידת הצורך. אז אתה שואל אם זה יעזור? זה יעזור בלעלות את צריכת הקלוריות היומית... תסיק מסקנות לבד אם זה משרת את המטרות שלך או לא
זה הקטע שאני אוכל המון ומצליח לשמור על המשקל הקיים.. אבל אני לא מצליח לעלות במשקל והלתרחב עוד כי באימון אני שורף לפחות 2000 קלוריות...

אם המטרה שלך לעלות במשקל, וכרגע אתה לא מצליח לעלות יותר וגם לא מצליח לאכול יותר ממה שאתה אוכל, אז תקח גיינר.

• פותח/ת השרשור
אם המטרה שלך לעלות במשקל, וכרגע אתה לא מצליח לעלות יותר וגם לא מצליח לאכול יותר ממה שאתה אוכל, אז תקח גיינר.
יש לך אולי מושג איך אני אמור לקחת את הגיינר.? כמה סקופים כל כמה זמן?

יש לך אולי מושג איך אני אמור לקחת את הגיינר.? כמה סקופים כל כמה זמן?
אתה צריך לקחת פעם ביום, את הכמות שדרושה לך ... אם חסר לך 500 קלוריות, אז תקח כף כזאת שתספק לך 500 קלוריות.. באמצעות הכף מדידה אתה יכול לחשב כמה גרם זה כמה קלוריות...

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לקחת פעם ביום, את הכמות שדרושה לך ... אם חסר לך 500 קלוריות, אז תקח כף כזאת שתספק לך 500 קלוריות.. באמצעות הכף מדידה אתה יכול לחשב כמה גרם זה כמה קלוריות...
אבל נגיד בגיינר שרשמתי בהתחלה רשום שקופסה זה 16 מנות כשכל מנה זה 2 סקופים.(334 גרם) בקצב הזה כל חודש ומשהו אני צריך לקנות עוד קופסה...

אבל נגיד בגיינר שרשמתי בהתחלה רשום שקופסה זה 16 מנות כשכל מנה זה 2 סקופים.(334 גרם) בקצב הזה כל חודש ומשהו אני צריך לקנות עוד קופסה...
כמו שאמרתי, מה שאמור לעניין אותך זה כמה קלוריות אתה צריך.
תקנה משקל מניטורי, תבדוק כמה קלוריות אתה צריך להשלים (נגיד 500), אם 500 קלוריות זה 150 גרם אבקה (סתם זרקתי מספר, אמור להיות כתוב לך כמה קלוריות יש ב-100 גרם), אז תקח 150 גרם ביום וזהו.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, מה שאמור לעניין אותך זה כמה קלוריות אתה צריך.
תקנה משקל מניטורי, תבדוק כמה קלוריות אתה צריך להשלים (נגיד 500), אם 500 קלוריות זה 150 גרם אבקה (סתם זרקתי מספר, אמור להיות כתוב לך כמה קלוריות יש ב-100 גרם), אז תקח 150 גרם ביום וזהו.
סבבה תודה, ואיך אני יכול לדעת כמה קלוריות יש נגיד בשניצל או בכמות מג'דרה שאני שם? כי מג'דרה זה מעורבב כזה גם אורז עם עדשים גם בצל מטוגן

סבבה תודה, ואיך אני יכול לדעת כמה קלוריות יש נגיד בשניצל או בכמות מג'דרה שאני שם? כי מג'דרה זה מעורבב כזה גם אורז עם עדשים גם בצל מטוגן
מג'דרה מוכנה או שאתה מכין?
אם זה מוכן אז כתוב על האריזה מן הסתם...
אם אתה מכין אז אתה אמור לדעת את הכמות של כל דבר שאתה מכניס...

• פותח/ת השרשור
מג'דרה מוכנה או שאתה מכין?
אם זה מוכן אז כתוב על האריזה מן הסתם...
אם אתה מכין אז אתה אמור לדעת את הכמות של כל דבר שאתה מכניס...
אני בן16 אמא שלי מכינה את המגדרה ולא נראה לי שהיא סופרת גרמים

אז אתה יכול לבקש ממנה למדוד ואתה יכול לחפש במחשבוני תזונה רק שזה יהיה פחות מדויק

אז אתה יכול לבקש ממנה למדוד
יש לי רעיון מהפכני בשבילך: אתה יכול לעזור לה להכין מג'דרה פעם אחת, כשאתה שוקל את המוצרים תוך כדי שאתה מעביר אותם מהארון אליה (למרות שאם פשוט תשאל אותה היא בטח תוכל לתת לך את כל הנתונים שאתה צריך, משהו כמו "בצל בינוני אחד וחצי כוס עדשים על כל כוס אורז" או משהו דומה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית