הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה HB דדליפט קטן

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
שוב אני.....
1) כרגיל עקב עולה אבל נראה לי שיותר בקטנה.
2) התחילה לי רגישות בפיקה בשמאל, לא כאבים אלה אי נעימות כזאת מוצאים סיבות ?
3 ) נראה לי אני יוריד משקל וינעשה לעבוד על זה שהיא לא תעלה שווה לנסות ?
אממממ
4 ) ניסית להרים את הטוסיק יותר בבדליפט,עוד משהוא פלטה שמאל גדולה יותר מפלטה ימין אז יש משיכה לא סימטרית זה משפיעה המון? כאילו פלטה אחת 20.4 ואחת 20 והגודל שלהם לא שווה.
2 סטים נעזרתי ביד לא יודע למה חשבתי שמי ששמור עלי דביל, בעקבות זאת תמיד היה לי פחד בחזרה האחרונה לא להצליח לעלות למעלה, אז רפלקס היד עזרה.

@incin
incin אני מעריך אותך !!!

אתה קופץ בסוף ונועל את הברכיים, אל תעשה את זה.. תעלה יותר לאט.
תנסה לרדת עם הברכיים כשהן ישרות ולא נדחפות החוצה..

אתה קופץ בסוף ונועל את הברכיים, אל תעשה את זה.. תעלה יותר לאט.
תנסה לרדת עם הברכיים כשהן ישרות ולא נדחפות החוצה..

איזה שטויות...

רגל ימין שלך קורסת פנימה וכף הרגל מתרוממת מהרצפה. חוץ מזה נראה סבבה. אה והקטע עם היד הזוי..

• פותח/ת השרשור
עשיתי אתמול אימון.....
גיליתי מה הייתה הבעיה הייתי נשען טיפה קדימה
ולא מתייבש במרכז, בקיצור באימון הקודם אין תזוז ואין קריסה.

דדליפט טוב. תנסה להוציא את החזה קצת יותר החוצה, בשתי חזרות התחלת עם התחת כמעט מקביל לריצפה שזה טוב, תמשיך ככה. יש כאלה שאומרים שעדיף לעשות דדליפט כשהצוואר בקו ישר עם הגב, והלשון כמו דבוקה לגב הפה (לסת עליונה), תנסה את זה גם. סך הכל דדליפט טוב מאוד.

דדליפט טוב. תנסה להוציא את החזה קצת יותר החוצה, בשתי חזרות התחלת עם התחת כמעט מקביל לריצפה שזה טוב, תמשיך ככה. יש כאלה שאומרים שעדיף לעשות דדליפט כשהצוואר בקו ישר עם הגב, והלשון כמו דבוקה לגב הפה (לסת עליונה), תנסה את זה גם. סך הכל דדליפט טוב מאוד.
מה?
בחיים לא שמעתי על זה

יש אחד ביוטיוב נקרא elliott hulse, מתאמן ומתחרה בסטרונג מן, בחור גדול סך הכל, יש לו כמה סרטונים על דדליפט ממש עד האנטומיה של העצבים. הוא טוען שצריך לעשות ככה דדליפט, בגלל שתי סיבות- 1. הצוואר מתחזק.
2. יש המון מתאמנים שהכתפיים שלהם כמו נוטות קדימה, ואם הבנתי נכון הוא טוען שאחד הגורמים לזה הוא עשיית דדליפט/סקוואט וכו כשמבטים למעלה עם הראש, אם הראש נשאר בקו ישר עם הלשון דבוקה ללסת זה לא קורה. אני בכל מקרה מוצא את עצמי מרים קצת יותר כשאני עושה את זה, שלא לדבר על הגב שלי שפחות מתקשת.

חפש אותו ביוטיוב, יש המון מה ללמוד ממנו. ממליץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית