הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צפו: השקרים של שרת הבריאות יעל גרמן (לגליזציה של קאנביס)

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
שרת הבריאות יעל גרמן הבטיחה בחודשים האחרונים דברים רבים. כעת היא מסרבת מלעמוד בהבטחותיה ופועלת להפלת חוק הקנאביס הרפואי שהגיש ח"כ משה פייגלין. צפו בהצגה.
מי אמרה את הדברים הבאים: "חייבים להקל ככל האפשר על אנשים שסובלים וזקוקים למריחואנה רפואית"; "אני כאן כדי לשרת"; "נעשה כל מה שנוכל כדי להקל"; נפתח את ההתוויות כך שכל רופא יוכל לתת מרשם"; "נעבור את תקופת המעבר עד שהמחוקק יאמר את דברו"?

סרטון חדש שפורסם אמש מציג את הבטחותיה של שרת הבריאות יעל גרמן, אותן הפרה השבוע, כשפעלה להפלת חוק הקנאביס הרפואי החדש שעתיד לעלות להצבעה ביום א' הקרוב (20.10).

גרמן, אשר הבטיחה מאז שנכנסה לתפקידה שתעשה ככל שביכולתה על מנת לעזור לחולים ולכואבים, וטענה ש"אין בישראל אפילו חולה אחד שזקוק לקנאביס ואינו מקבל" (ראו כאן), הצליחה לעורר את זעם הציבור, זאת לאחר שנודע כי היא פועלת מאחורי הקלעים כדי להפיל את החוק החדש שהגיש ח"כ משה פייגלין.

על אף שבסרטון ניתן לראות בבירור כיצד השרה מבטיחה כי היא תפעל לכך שכל רופא יוכל לספק אישור לשימוש בקנאביס רפואי, גרמן הצליחה לשכנע את השרים גדעון סער, אורי אורבך ואורי אריאל – שכבר אישרו הסכמתם לחוק החדש – לסגת מההסכמה שנתנו ולהצביע ביום ראשון נגד החוק.

http://www.xn--4dbcyzi5a.com/2013/10/צפו-השקרים-של-שרת-הבריאות-יעל-גרמן/

היום מי שרוצה להשיג רפואי בגיל 25 .....צריך להתחיל בגיל 23 התחיל לעבוד על מרשם....
בושה תנו להיות סטלנים בשקט....( כמובן מי שצריך (= רפואי )

לא ניתן לאשת החושך הפרמיטיבית הזו לנצח! היא מפעילה לחץ בלתי יאומן על חברי כנסת ושרים בממשלה לא לתמוך בהצעת החוק של פייגלין.
אני אצטט את דבריו של משה:
"
שרת הבריאות תמיד אמרה לנו בדיונים: "אני לא יכולה, ידי כבולות, תביאו חוק ואז יהיה ניתן לבצע את השינוי", ואילו עכשיו כשאנחנו מביאים חוק בצורה מסודרת ומשכנעים את רוב השרים שאמורים לאשר את זה בוועדת השרים לענייני חקיקה, משרד הבריאות נעמד על רגליו האחוריות..."
..
https://www.facebook.com/MFeiglin

בספק,נכון להיום מי שרוצה להשיג קנביס,ישיג אותו,עם לגליזציה ובלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית