הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע IFBB Pro נחשף

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך

Tom

משתמש משקיע
7,980
6,250
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,204
7,980
6,250
Home sweet home ;)
שרשור באתר של Blackstone labs (אחלא חברה), מדובר בבודי-בילדר מהשורה הראשונה (לכאורה) שנחשף ופותח בפני המשתרשרים את עולמם של IFBB ultra pro BBL.

עונה לשאלות בנוגע לתזונה, אימונים, בילדרים ומאמנים ברמת MR O וכמובן סטרואידים והורמונים.

מעניין, מצחיק ומאוד אינפורמטיבי :

http://forums.blackstonelabs.co/showthread.php?1173-Who-Am-I/page1

טוב שהבאת את זה - אהבתי קטע מסויים שהוא אומר... (וזה לגבי זייני השכל שמדברים על רפואי לעומת לא)

"המינון באנדרגראונד הוא כל-כך לא נכון ומחשיד שמי בכלל רוצה להתעסק איתו אלא אם אין ברירה אחרת"

שאנשים קצת יכניסו את זה למוח מאדם שניסה חומר או שניים מסביב לעולם.
כולם חושבים שהם כאלה חכמים - גם אלה שמבשלים לעצמם.
הם לא מבינים שאפילו הקריסטלים שהם קונים זה באיכות תחת והמינון שלהם דפוק.

כולם פה מבינים גדולים בחומרים ובמילים של אנשים...

טוב שהבאת את זה - אהבתי קטע מסויים שהוא אומר... (וזה לגבי זייני השכל שמדברים על רפואי לעומת לא)

"המינון באנדרגראונד הוא כל-כך לא נכון ומחשיד שמי בכלל רוצה להתעסק איתו אלא אם אין ברירה אחרת"

בגדול אם אין לך תקציב או מקור להשיג רפואי, בלית ברירה אתה תפנה לאנדרגראונד. אבל בגדול אני חושב שבישראל האנדרגראונד פופלרי כי הדילרים מרוויחים עליו הרבה יותר מאשר אם ימכרו רפואי (כי אז המחיר יהיה יחסית גבוה ואף אחד לא יקנה אם הרווח יהיה דומה לאנדרגראונד).

כל מה שאתה מדבר זה רק על ה UG בישראל , בחו״ל זה לא אותו דבר פה מזייפים לך כל מה שזז , חוץ מיזה איזה קריסטלים אתה מדבר מאיפה אתה חושב שחברות רפואיות מביאות את חומרי הגלם יש מפעלים בסין יחידים שעברו את כל התקנים , חוץ מביוטרופין בארץ לא מיוצר פה כלום

כל מה שאתה מדבר זה רק על ה UG בישראל , בחו״ל זה לא אותו דבר פה מזייפים לך כל מה שזז , חוץ מיזה איזה קריסטלים אתה מדבר מאיפה אתה חושב שחברות רפואיות מביאות את חומרי הגלם יש מפעלים בסין יחידים שעברו את כל התקנים , חוץ מביוטרופין בארץ לא מיוצר פה כלום

אתה מדבר שטויות! ובערימות.
1. בחו"ל יש יםםםםםם זיופים רק שהם ברמה הרבה יותר נורמלית והדוזינג הרבה יותר טוב מבארץ בארץ כל אחד חותך את החומר בכמויות מטורפות בשביל עוד 20 שקל רווח לבקבוק. אם היית מבין קצת בחשיבה עסקית היית מבין שככל שאתה פונה לקהל רחב יותר משמע שוק יותר גדול וכוח קניה יותר גדול כך אתה יכול להרשות לעצמך להקטין את מרווח הרווח ובעצם להגדיל אותו עקב צריכה מוגברת.
בשוק מעאפן כמו בארץ אנשים רוצים להתעשר - ומיחסית מעט קונים קשה להתעשר אם אין רווח גדול.

2. שטות שניה - נראה לך שבאייר קונה קריסטלים מסינים כי אם כן אתה לקחת LSD או פטריית הזיה ואתה מוזמן לפנות אליהם בשאילתא באתר ולחזור אלינו עם התשובה שלהם אם אתה חכם. הקריסטלים הסינים הם החרא שבחרא כמו רוב הציוד הסיני. למעשה הדברים היחידים שמיוצרים בסין הם בעצם חומרי גלם שמיובאים ממדינות אחרות בכלל כולל מפרטים טכנולוגיים ממדינות אחרות - רק המפעל והעובדים סינים אפילו המנהלים לא סינים.
תגיד גם מכוניות גרמניות מיוצרות בסין?
אתה לא מבין שלזול יש מחיר? מה נראה לך קריסטלים ברבע מחיר באיכות מעולה?

3. אם בחור שמתחרה בפרו אומר לך (והוא לא משתמש בנובה פארם מהארץ) אנדרגראונד זה חרא טהור ברוב המקרים והבחור נוסע בכל העולם ומקבל מיליון ואחת חברות וחומרים - ועוד לאנשים שמביאים לו יש אינטרס שהוא ישתמש בחומרים שלהם כי זה יביא להם שוק... והוא עדיין אומר שזו פשרה.
אתה באמת חושב שאתה יותר מבין ממנו ?

זה תמיד מצחיק אותי לקרוא תגובות שלכם (כמה חבר'ה שצצו פה בזמן האחרון) שאתם חושבים שאתם באמת יודעים הרבה דברים
כי יש לכם מקורות או שאתם חושבים שרפואי זה בזבוז כסף.

רפואי אמיתי עולה כסף! יש תמורה! יש ועוד איך במישורים שאתם אפילו לא יכולים להבין.
הידעת שאפילו לשמן שמחזיק את הקריסטלים יש חשיבות?

בגדול אם אין לך תקציב או מקור להשיג רפואי, בלית ברירה אתה תפנה לאנדרגראונד. אבל בגדול אני חושב שבישראל האנדרגראונד פופלרי כי הדילרים מרוויחים עליו הרבה יותר מאשר אם ימכרו רפואי (כי אז המחיר יהיה יחסית גבוה ואף אחד לא יקנה אם הרווח יהיה דומה לאנדרגראונד).

זה מה שאמרתי מי שאין לו מקור אין לו ברירה.
אם יש לך ברירה ואתה קמצן (סלח לי על הביטוי) על הגוף שלך, אתה עושה טעות!
אם אתה חושב שעוד 500-600 שקלים אתה לא יכול לחכות ולחסוך אותם בשביל לקנות רפואי, אז אתה ליצן (לא אתה, אלה שחושבים ככה).

כשאתה חושב שאם כבר יש לך חומר אחד אנדרגראונד אז למה לשלם על רפואי - אתה ליצן.
כי אני מניח משה שלמדת סטטיסטיקה כמו הרבה בלית ברירה. אז אם באופן סטטיסטי אתה לא יודע מה מקור החומר באמת, אין לו אבא ואמא.
אתה לא יודע כמה יש בבקבוק שאתה מחזיק ביד. אז עוד 500 שקל עלולים לשפר את הסטטיסטיקה לטובתך.

עכשיו נדבר על בריאות רגע - כשאתה קונה UG - אתה מקבל בלי להרגיש:
1. מתכות רעילות לגוף
2. אפשרות למחוללי מחלה ומזהמים
3. מינון לא יודע - אפילו גבוה מעל מה שרצית (זה גם דבר שלילי) מה שאומר יותר תופעות לוואי.
4. שמן בעל ספיגה איטית שעלול גם לגרום לדלקות.
5. תוספים לא ידועים כממסים של קריסטלים - חלקם אף עלולים להיות מסרטנים

את כל אלו בכלל לא מרגישים^

מה לא ברור בהבדלים בין משהו שאתה יודע מי המקור שלו והוא מחוייב בחוקים מסויימים לבין אדם שהחליט לבשל משהו בבית שלו ואין לו שמץ של מושג אמיתי בתהליכי סטריליות - ביוכימיה בסיסית. אין לו את הכלים הנכונים שעולים כסף רב בשביל באמת לייצר חומר באיכות טובה.

רק תראו את המפעל של ג'נשי (UG) שהוא אחד המפותחים בתחום הזה בשביל להבין את ההבדלים ואיך באמת צריך לייצר חומר!
אבל זה די דיון עקר.

אגב, גם אותם בארץ הספיקו לזייף...

http://genshilabs.com/pages.php?p=Production

נערך לאחרונה:
אתה מדבר שטויות! ובערימות.
1. בחו"ל יש יםםםםםם זיופים רק שהם ברמה הרבה יותר נורמלית והדוזינג הרבה יותר טוב מבארץ בארץ כל אחד חותך את החומר בכמויות מטורפות בשביל עוד 20 שקל רווח לבקבוק. אם היית מבין קצת בחשיבה עסקית היית מבין שככל שאתה פונה לקהל רחב יותר משמע שוק יותר גדול וכוח קניה יותר גדול כך אתה יכול להרשות לעצמך להקטין את מרווח הרווח ובעצם להגדיל אותו עקב צריכה מוגברת.
בשוק מעאפן כמו בארץ אנשים רוצים להתעשר - ומיחסית מעט קונים קשה להתעשר אם אין רווח גדול.

2. שטות שניה - נראה לך שבאייר קונה קריסטלים מסינים כי אם כן אתה לקחת LSD או פטריית הזיה ואתה מוזמן לפנות אליהם בשאילתא באתר ולחזור אלינו עם התשובה שלהם אם אתה חכם. הקריסטלים הסינים הם החרא שבחרא כמו רוב הציוד הסיני. למעשה הדברים היחידים שמיוצרים בסין הם בעצם חומרי גלם שמיובאים ממדינות אחרות בכלל כולל מפרטים טכנולוגיים ממדינות אחרות - רק המפעל והעובדים סינים אפילו המנהלים לא סינים.
תגיד גם מכוניות גרמניות מיוצרות בסין?
אתה לא מבין שלזול יש מחיר? מה נראה לך קריסטלים ברבע מחיר באיכות מעולה?

3. אם בחור שמתחרה בפרו אומר לך (והוא לא משתמש בנובה פארם מהארץ) אנדרגראונד זה חרא טהור ברוב המקרים והבחור נוסע בכל העולם ומקבל מיליון ואחת חברות וחומרים - ועוד לאנשים שמביאים לו יש אינטרס שהוא ישתמש בחומרים שלהם כי זה יביא להם שוק... והוא עדיין אומר שזו פשרה.
אתה באמת חושב שאתה יותר מבין ממנו ?

זה תמיד מצחיק אותי לקרוא תגובות שלכם (כמה חבר'ה שצצו פה בזמן האחרון) שאתם חושבים שאתם באמת יודעים הרבה דברים
כי יש לכם מקורות או שאתם חושבים שרפואי זה בזבוז כסף.

רפואי אמיתי עולה כסף! יש תמורה! יש ועוד איך במישורים שאתם אפילו לא יכולים להבין.
הידעת שאפילו לשמן שמחזיק את הקריסטלים יש חשיבות?
אתה הורג אותי שאתה כל כך בטוח בעצמך שאין UG לא טובים ורק רפואי זה הכי טוב , ניקח לדוגמא טסט , סבבה נילך על רפואי . אבל מה עם דקה ???? את זה אין ברפואה טרן ? דיבול ? טסט פרופ ? בולדנון ?
זה מה שאמרתי מי שאין לו מקור אין לו ברירה.
אם יש לך ברירה ואתה קמצן (סלח לי על הביטוי) על הגוף שלך, אתה עושה טעות!
אם אתה חושב שעוד 500-600 שקלים אתה לא יכול לחכות ולחסוך אותם בשביל לקנות רפואי, אז אתה ליצן (לא אתה, אלה שחושבים ככה).

כשאתה חושב שאם כבר יש לך חומר אחד אנדרגראונד אז למה לשלם על רפואי - אתה ליצן.
כי אני מניח משה שלמדת סטטיסטיקה כמו הרבה בלית ברירה. אז אם באופן סטטיסטי אתה לא יודע מה מקור החומר באמת, אין לו אבא ואמא.
אתה לא יודע כמה יש בבקבוק שאתה מחזיק ביד. אז עוד 500 שקל עלולים לשפר את הסטטיסטיקה לטובתך.

עכשיו נדבר על בריאות רגע - כשאתה קונה UG - אתה מקבל בלי להרגיש:
1. מתכות רעילות לגוף
2. אפשרות למחוללי מחלה ומזהמים
3. מינון לא יודע - אפילו גבוה מעל מה שרצית (זה גם דבר שלילי) מה שאומר יותר תופעות לוואי.
4. שמן בעל ספיגה איטית שעלולה גם לגרום לדלקות.
5. תוספים לא ידועים כממסים של קריסטלים - חלקם אף עלולים להיות מסרטנים

את כל אלו בכלל לא מרגישים^

מה לא ברור בהבדלים בין משהו שאתה יודע מי המקור שלו והוא מחוייב בחוקים מסויימים לבין אדם שהחליט לבשל משהו בבית שלו ואין לו שמץ של מושג אמיתי בתהליכי סטריליות - ביוכימיה בסיסית. אין לו את הכלים הנכונים שעולים כסף רב בשביל באמת לייצר חומר באיכות טובה.

רק תראו את המפעל של ג'נשי (UG) שהוא אחד המפותחים בתחום הזה בשביל להבין את ההבדלים ואיך באמת צריך לייצר חומר!
אבל זה די דיון עקר.

אגב, גם אותם בארץ הספיקו לזייף...

http://genshilabs.com/pages.php?p=Production
יש לך גם את אלפא פארמה ביוטיוב

אתה הורג אותי שאתה כל כך בטוח בעצמך שאין UG לא טובים ורק רפואי זה הכי טוב , ניקח לדוגמא טסט , סבבה נילך על רפואי . אבל מה עם דקה ???? את זה אין ברפואה טרן ? דיבול ? טסט פרופ ? בולדנון ?
יש לך גם את אלפא פארמה ביוטיוב

זה לא תחרות השתנה פה ובינתיים אני חושב שאם בחור בפרו אומר (ואני בטוח שאתה יכול לשאול הרבה מתמודדי פרו שהתעסקו קצת בשמנים בחייהם) שאין יותר טוב מרפואי והשאר זה פשרה - אז מה שאתה מכנה "תיאוריה שלי" מקבלת יותר משנה תוקף מהתיאוריה שלך.

יש טרן רפואי - יש פרופ' רפואי - יש דקה רפואי!!!! זה שאין בארץ לא אומר שאין בעולם להשיג.

תפסיק להגיד לי שאני בטוח בעצמי כשאני מגבה את המילים שלי במידע ובעובדה שיש הבדל שמיים וארץ בסוג הקריסטלים ובצורת ההכנה ואפילו בסוג השמנים.

בינתיים חוץ מהקשקושים הרגילים של "יש חברות טובות כי גדלתי" עדיין לא שמעתי טענה נורמלית של אף אחד פה שמוכיח אחרת ממה שאני אומר.
שוב, תשתמשו במה שבא לכם - אבל אל תתכחשו לדבר הבא...

אין! לא היה! וסביר מאוד להניח שלא יהיה !!! יותר טוב מרפואי!!

וזה שקלול של כל הפרמטרים שזה איכות, סטריליות, דיוק במינון, בקרת איכות.

אם אתה רוצה לסתור את מה שאני אומר אתה צריך להראות שUG שאתה מדבר עליו יותר:
1. סטרילי.
2. מינון מדוייק יותר.
3. איכותי יותר במרכיביו
4. בעל בקרת איכות או תו תקן ומספרי אצווה שמאפשרים איתור שעת הייצור - הטכנאי המייצר והמרכיבים.
5. עבר את כל שלבי הניסוי הנדרשים עד לאישור.

תגיד, נראה לך שיש באמת מה להשוות? או שאתם עוד פעם עם הראש בקיר שהכל זה מינון וכל השאר שווה לתחת?
כי אם כן, פשוט תגיד ככה.

זה לא תחרות השתנה פה ובינתיים אני חושב שאם בחור בפרו אומר (ואני בטוח שאתה יכול לשאול הרבה מתמודדי פרו שהתעסקו קצת בשמנים בחייהם) שאין יותר טוב מרפואי והשאר זה פשרה - אז מה שאתה מכנה "תיאוריה שלי" מקבלת יותר משנה תוקף מהתיאוריה שלך.

יש טרן רפואי - יש פרופ' רפואי - יש דקה רפואי!!!! זה שאין בארץ לא אומר שאין בעולם להשיג.

תפסיק להגיד לי שאני בטוח בעצמי כשאני מגבה את המילים שלי במידע ובעובדה שיש הבדל שמיים וארץ בסוג הקריסטלים ובצורת ההכנה ואפילו בסוג השמנים.

בינתיים חוץ מהקשקושים הרגילים של "יש חברות טובות כי גדלתי" עדיין לא שמעתי טענה נורמלית של אף אחד פה שמוכיח אחרת ממה שאני אומר.
שוב, תשתמשו במה שבא לכם - אבל אל תתכחשו לדבר הבא...

אין! לא היה! וסביר מאוד להניח שלא יהיה !!! יותר טוב מרפואי!!

וזה שקלול של כל הפרמטרים שזה איכות, סטריליות, דיוק במינון, בקרת איכות.

אם אתה רוצה לסתור את מה שאני אומר אתה צריך להראות שUG שאתה מדבר עליו יותר:
1. סטרילי.
2. מינון מדוייק יותר.
3. איכותי יותר במרכיביו
4. בעל בקרת איכות או תו תקן ומספרי אצווה שמאפשרים איתור שעת הייצור - הטכנאי המייצר והמרכיבים.
5. עבר את כל שלבי הניסוי הנדרשים עד לאישור.

תגיד, נראה לך שיש באמת מה להשוות? או שאתם עוד פעם עם הראש בקיר שהכל זה מינון וכל השאר שווה לתחת?
כי אם כן, פשוט תגיד ככה.
אני מסכים איתך שאין כמו רפואי , שאלה לי אלייך , טייגר זה UG נכון ? מה אתה אומר עליהם
אני מסכים איתך שאין כמו רפואי , שאלה לי אלייך , טייגר זה UG נכון ? מה אתה אומר עליהם
רציתי רק להוסיף , אתה יודע שבלקן הם חברה רפואית רשומים כרפואי . מי שמנהל את החברה הוא אלין כידוע לך , ולפני שהוקם בלקן הוא ניהל את סיינטרופ עם עוד שותף , סיינטרופ היו חרא ? תשאל כמה אנשים שהשתמשו איתם בעבר ואני רוצה לשמוע מה הם יגידו

רציתי רק להוסיף , אתה יודע שבלקן הם חברה רפואית רשומים כרפואי . מי שמנהל את החברה הוא אלין כידוע לך , ולפני שהוקם בלקן הוא ניהל את סיינטרופ עם עוד שותף , סיינטרופ היו חרא ? תשאל כמה אנשים שהשתמשו איתם בעבר ואני רוצה לשמוע מה הם יגידו

עוד פעם - תאיגר - זה רשום באנגלית THAIGER....... ולא TIGER
תאיגר הם אחד הUG היותר טובים שיש בשוק לפחות במינונים. אבל בינם לבין רפואי יש הבדל ועוד איך.
כמו-כן המחיר שלהם די קרוב לרפואי מן הסתם כי גם חומרי הגלם שלהם יקרים יותר... והם נמכרים בעולם במחירים גבוהים יותר.

סיינטרופ הייתה אחלה עד הבלאגן. וכל החברות שתביא בעולם לא ישתוו לרפואי.
ואם אתה מסכים עם זה - אז שוב... על מה הויכוח בכלל? UG לא שווה ולא יהיה שווה לעולם לרפואי.
במקרה הטוב המינונים ואיכות השמן והקריסטלים יהיו קרובים לרפואי. וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית