- פותח/ת השרשור
סקוואט מעולה אחל'ה טכניקה!
תודה רבה!
אימון פרס:
65X9
5X10 35 ק"ג. 3 סטים מתוך 5 של 40 ק"ג.
מקבילים 5X10
קרור רואוס 24-25 חזרות 40 ק"ג.
BOR 60 4X12
שבוע הבא נחליף למתח ביום הפרס, ומקבילים ביום הבנץ'. בתקווה שיהיה קל יותר במתח.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט מעולה אחל'ה טכניקה!
למה שלא תנסה קודם 2 תרגילי עזר בלבד ותראה איך אתה מתקדם
בBBB וונדלר ממליץ על תרגיל עזר אחד 5X10-15 בנוסף לגדולים. אתה עושה הרבה יותר מדי עזר פה..
מניסיון - גם אני עשיתי יותר מדי עזר בBBB וזה החליש אותי.
תעשה איזה GM/GHR ביום סקוואט, תרגיל בטן ביום דדליפט, ומתח וחתירה ביום בנץ' ומיליטרי (אחד בבנץ' ואחד במיליטרי)
אם תרגיש אחרי איזה סבב או 2 שזה לא מספיק לך תוסיף עוד.
נכון. עוד אחד של 5 סטים. או שאולי תעשה שני תרגילים של 3 סטים אבל באמת לא יותר מזה כבר לדעתי. לפחות לא בחודשים הראשונים.אתה מתכוון חוץ מהנפח 5X10 בתרגיל הבסיס אז להוסיף תרגיל עזר אחד 5X10-15? זה פחות או יותר מה שאני עושה למעט אימון פרס שבו אני מוסיף עוד תרגיל.
מה אתה מתכוון שאתה אומר "אם תרגיש אחרי איזה סבב או 2 שזה לא מספיק לך תוסיף עוד" ? שמעתי את זה מעוד כמה אנשים, אבל מה זה להרגיש? ע"פ מה?
תודה על ההערה 😃
בהצלחה, אני גם בדעה של האחרים שהגיבו לך כאן. זה מפתה מאוד לעשות ויותר כשעוברים לתכניות עם יותר נפח וחלוקה מבודדת אבל עקרונות הברזל צריכים להשמר.
תמדוד את התכנית קודם כל כמו המבנה הבסיסי שלה בלי להוסיף תרגילים
ותראה איך אתה מתקדם אחרי סבב או שניים
כמו בכל תכנית , בונים פרוגרסיה
זה כמו שאני אתחיל SS ובגלל שקל לי אני אעשה All out או אוסיף עוד תרגילי עזר
אתה חיה תתחרה .
אם בסוף הסבב אתה שובר יפה את השיא מבחינת כמות חזרות כנראה שאתה בדרך הנכונה . אחרי סבב שני אתה יותר חכם כי זה שיא גם למשקל וגם לחזרות
נדמה לי שדדליפט זה התרגיל שהכי פחות מתגמל לעבוד בחזרות גבוהות , כי זה יותר עניין של עצבים מאשר מאסת שריר . אני צודק?