הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג 5\3\1 BBB

בכיינים , תנסו לעשות 2 סבבים ברצף ואז נדבר

כשעשית סבב אחרי סבב, מה היה המשקל סקאווט ודדליפט בשבוע השלישי (ז"א השבוע האחרון בסבב הראשון), וכמה הם היו בשבוע הראשון שבסבב השני, זאת השאלה.

............................................................................................................................

סייקל 3, שבוע דילאוד:

סקאווט:
134X5
120X2X10

בנץ':
80X5X10

תענוג של אימון.

סייקל 3, שבוע דילאוד:

פרס 10X42.5
מתח 10 חזרות
פרפר במכונה 10 חזרות
כל זה ברצף, הפסקה של 2-3 דקות. סה"כ 3 סבבים כאלו.

דדליפט 140X5,8
120X5, 8

בייספס

אחרי הסופר סט שציינתי למעלה, פשוט הרגשתי חלש, רדום, כאילו שאני לא שם. סוג של נפילת סוכר.
בקושי ביצעתי את הדדליפט...

תסדר את הטכניקה בפרס, אתה עושה חצי פוש פרס, וגם נשען יותר מדי אחורה
התקדמות מטורפת, אחלה סקוואט

תסדר את הטכניקה בפרס, אתה עושה חצי פוש פרס, וגם נשען יותר מדי אחורה
התקדמות מטורפת, אחלה סקוואט

תודה רבה על ההערה, יום רביעי בעז"ה אצלם פרס מהצד.

.............................................................................................................................................................

סייקל 4, שבוע 1:

אימון בנץ':

115X9
82.5X10,10,10,8,,7
חתירה בדמבל, מסור 40X5X16 עם חגורה. בהמלצת @SmokingSnake הוספתי חזרות. (פעם שעברה היה 14 חזרות).
מקבילים מ.ג. 5X9 אולי אשנה ל 3X12. (נחש\רן, אם אתם פה, מה לדעתכם עדיף, 5X10 או 3X12-13 ?)

משום מה נכשלתי בנפח בבנץ' אחרי שפעם שעברה היה 80X4X10 + 82.5X10.

סירטון:

.

נערך לאחרונה:
הבנצ' ממש התקדם לא ?

כשהמשקל נמוך יחסית ז"א שבוע ראשון בסייקל אז אני מצליח להגיע למספר חזרות גבוהה, נקווה שזה ילך גם בשבוע השלישי בסייקל.

בכללי כן, אני מרגיש שהלחיצות מתקדמות לי טוב בתכנית, אולי בזכות הנפח הגבוה שזה בעצם דבר חדש בשבילי.

סייקל 4, שבוע 1:

אימון סקאווט:
197.5X7
125X5X10

"כגודל הציפייה כך גודל האכזבה" נאמר על האימון היום.
אחרי שסייקל קודם היה לי 200X8 ציפתי היום ל 197X9-10. לא הלך.
אני תוהה אם זה קשור לשבוע שעבר- שבוע דילאוד שבו הרמתי משקלים נמוכים.שד

החלטתי הסייקל להעלות את המשקל בסקאווט ב 10 קילו ולא 5. מקווה שאני לא עושה טעות.

סייקל 4, שבוע 1:

אימון סקאווט:
197.5X7
125X5X10

"כגודל הציפייה כך גודל האכזבה" נאמר על האימון היום.
אחרי שסייקל קודם היה לי 200X8 ציפתי היום ל 197X9-10. לא הלך.
אני תוהה אם זה קשור לשבוע שעבר- שבוע דילאוד שבו הרמתי משקלים נמוכים.שד

החלטתי הסייקל להעלות את המשקל בסקאווט ב 10 קילו ולא 5. מקווה שאני לא עושה טעות.
לדעתי זאת טעות
מקסימום וגם זה לא כל כך חכם זה 7.5

עשיתי את זה חודש קודם והיה בסדר גמור ברוך ה'.
זה משקלים שבעבר עשיתי כך שיכול להיות בסדר אבל אולי אני טועה, הזמן יגיד.

הרעיון הוא למשוך את התכנית חודשים על גבי חודשים , והגיוני מאוד שקפיצה כזאת בטווח הרחוק דווקא תהיה בעוכריך .

מסכים עם הרקון. אני בעצמי מתחרט על הקפיצה הגדולה שעשיתי עם TM חדש. למרות שזה היה מוצדק.

גם בוא תסתכל על זה ככה:
עלייה של עוד 5 קילו זה כאילו אתה מדלג על סייקל, סייקל שבו אתה יכול להתחזק והרבה! אם הייתה נגיד ברמה יותר נמוכה אולי פעם ב... לעלות 7.5 במקום 5 זה דווקא רעיון סבבה אבל במשקלים שלך every kilo counts אבל זאת דעתי ובהצלחה במה שתבחר 😃 ד״א ראיתי ששאלת את סיגנוס לגבי הדילאוד ולא רציתי להספים שמה אז סתם שתדע יש אפשרות גם לדילואד ״כבד״ למי שהקל מפריע לו :
3x85% , 3x75%, 3x65%
וגם דילאוד לחזרות גבוהות למי שאוהב :
10x50%, 8x60%, 6x70%

תרגילי העזר לחתוך ממש אולי פאמפ קל או דברים יותר ״מהנים״ וקלים...

הרעיון הוא למשוך את התכנית חודשים על גבי חודשים , והגיוני מאוד שקפיצה כזאת בטווח הרחוק דווקא תהיה בעוכריך .

מסכים עם הרקון. אני בעצמי מתחרט על הקפיצה הגדולה שעשיתי עם TM חדש. למרות שזה היה מוצדק.

גם בוא תסתכל על זה ככה:
עלייה של עוד 5 קילו זה כאילו אתה מדלג על סייקל, סייקל שבו אתה יכול להתחזק והרבה! אם הייתה נגיד ברמה יותר נמוכה אולי פעם ב... לעלות 7.5 במקום 5 זה דווקא רעיון סבבה אבל במשקלים שלך every kilo counts אבל זאת דעתי ובהצלחה במה שתבחר 😃 ד״א ראיתי ששאלת את סיגנוס לגבי הדילאוד ולא רציתי להספים שמה אז סתם שתדע יש אפשרות גם לדילואד ״כבד״ למי שהקל מפריע לו :
3x85% , 3x75%, 3x65%
וגם דילאוד לחזרות גבוהות למי שאוהב :
10x50%, 8x60%, 6x70%

תרגילי העזר לחתוך ממש אולי פאמפ קל או דברים יותר ״מהנים״ וקלים...

אוקיי תודה רבה לכולכם. אוותר על הרעיון ואשאר במתכונת של 5 קילו.

@RussianHotGirl
תודה על עניין הדילאוד, אבל התכוונת שיש את שתי האופציות שהבאת ופשוט אפשרי לבחור באחת מהם?
מה עם ה 5X10 ? כמה אחוזים?

קפיצה של 10 ק"ג היתה טובה רק פעם אחת כי המשקלים שהיו לך בסבב הקודם היו נמוכים
אחר כך אתה צריך להתאים את העליה לחזרות ו/או להוסיף מעט מסבב לסבב

קפיצה של 10 ק"ג היתה טובה רק פעם אחת כי המשקלים שהיו לך בסבב הקודם היו נמוכים
אחר כך אתה צריך להתאים את העליה לחזרות ו/או להוסיף מעט מסבב לסבב

האמת שיצא לי אותם מספר חזרות (חוץ מהשבוע הראשון) כמו בסבב הקודם ולכן חשבתי שאני נמצא באותה נקודה ויהיה אפשרי להוסיף 10 במקום 5. כמו פעם שעברה.

אוקיי תודה רבה לכולכם. אוותר על הרעיון ואשאר במתכונת של 5 קילו.

@RussianHotGirl
תודה על עניין הדילאוד, אבל התכוונת שיש את שתי האופציות שהבאת ופשוט אפשרי לבחור באחת מהם?
מה עם ה 5X10 ? כמה אחוזים?
לא זוכר לגבי אחוזים אז קח בעירבון אבל אם אני לא טועה זה 3 סטים במקום 5 ו-50/60 אחוז או מה שהייתה רגיל לעשות וכמו שאמרתי ממש דברים קלילים כמו נגיד מתח בלי משקל , מקבילים בלי משקל וידיים 🏋️ כן אפשרי לעשות אותם זה מהספר החדש ובכללי הוא אומר ״לא חובה״ לעשות דילאוד אבל זה הדבר החכם לעשות,
לדוגמא אפשר לעשות שתי סבבים ברצף בלי דילאוד כלומר דילאוד כל שבוע שביעי ככה אני עושה

סייקל 4, שבוע 1:

אימון פרס:
72.5X9
45X5X10
מתח מ.ג. 10,8,7,6
בייספס 2X12

הנפח היה מתיש.
במתח נחלשתי מפעם, בעבר היה לי סביב 5X8-10.
מרוצה מהפרס, התקדמות מסייקל הקודם שבו היה 70X9.
סירטון בהמשך...

כמה פעמים אתה עושה מתח בשבוע?
אם המטרה היא להשתפר במתח תוסיף שיהיה לפחות 3, אם זה סתם תרגיל עזר אז שיהיה בשני ימי הפלג גוף עליון...
ותוסיף הרבה סטים וונדלר ממליץ בין כל לחיצה ללכת למתח ולעשות 3-4 חזרות זה מוסיף ממש הרבה נפח וזה לא מפריע כל כך

וונדלר ממליץ בין כל לחיצה ללכת למתח ולעשות 3-4 חזרות זה מוסיף ממש הרבה נפח וזה לא מפריע כל כך

מה אתה אומר...הגעת לרמת הלחיצות של אברהם וניסית את זה שאתה אומר שזה לא מפריע? וונדלר ממליץ לעשות את זה לאנשים שכבר יכולים לתת 30 חזרות במכה שיש להם סיבולת שריר גבוהה בתרגיל והרבה כוח.

מה אתה אומר...הגעת לרמת הלחיצות של אברהם וניסית את זה שאתה אומר שזה לא מפריע? וונדלר ממליץ לעשות את זה לאנשים שכבר יכולים לתת 30 חזרות במכה שיש להם סיבולת שריר גבוהה בתרגיל והרבה כוח.
הוא עושה 10
סט של 3 לא כל כך מזיז לבן אדם שעושה 10+ (ה-10 זה אחרי הלחיצות המעייפות) ואני יוצא מנקודת הנחה שהוא עושה את זה בטכניקה נקייה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית