הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה אתם אומרים על התרגיל הזה

באדי

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
זה סופר סט ליד אחורית + עוד תרגיל ליד אחורית ... בקיצור מה אתם אומרים על לעשות את התרגילים האלה כאימון יד האחורית שלי או שעדיף תרגילים רגילים על סופר סט?

בעברית , מה שהוא עושה זה "לחיצה צרפתית " ועוד תרגיל שהוא ווריציה של לחיצה צרפתית (תרגיל דבילי ומיותר), ו"קלוז בנץ פרס" , ודיפס .

שני תרגילים מעולים או הכי טובים שיש ליד האחורית (מורכבים) הם ה"קלוז בנץ פרס" ו "דיפס". ה"לחיצה צרפתית" גם תרגיל טוב ובסיסי (מוט ישר,מוט W או משקולות יד)

• פותח/ת השרשור
בעברית , מה שהוא עושה זה "לחיצה צרפתית " ועוד תרגיל שהוא ווריציה של לחיצה צרפתית (תרגיל דבילי ומיותר), ו"קלוז בנץ פרס" , ודיפס .

שני תרגילים מעולים או הכי טובים שיש ליד האחורית (מורכבים) הם ה"קלוז בנץ פרס" ו "דיפס". ה"לחיצה צרפתית" גם תרגיל טוב ובסיסי (מוט ישר,מוט W או משקולות יד)

אני מכיר את התרגילים השאלה היא מה עדיף לעשות אותם כמו שהוא מראה בסופר-סט או לעבוד רגיל?

אני מכיר את התרגילים השאלה היא מה עדיף לעשות אותם כמו שהוא מראה בסופר-סט או לעבוד רגיל?

אין דבר כזה עדיף , טוב לגוון ... אתה יכול לעשות למשל דיפס ולעשות אותו סופר סט עם לחיצה צרפתית...אפשר לגוון בכול מיני צורות.
בגדול עדיפות תמיד תהיה לתרגילים מורכבים זה כן , כול השאר זה תוספות (המבודדים למנהם).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית