עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בלי לבשל את זה?אתה יכול לנסות להוסיף את זה ל~200-300 מ"ל חלב, בננה או שתיים ולהוסיף קצת אגוזים לטחון בבלנדר ולשתות
כן בלי לבשל. בגלל שזה בבלנדר אז זה מרסק את השיבולת שועל.בלי לבשל את זה?
אני אנסה, נראה איך יצא
וזה יוצא לך דייסה? כשאני הכנתי מתכון דומה זה יצא לי עם המון חתיכות שיבולת שועל קטנות שעשו לי בחילה:vomit:. זה אמור לצאת ככה או שהכנתי לא טוב.ככה אני מכין:
שם את השיבולת שועל, מוסיף סילאן/דבש, מים חמים, מערבב טוב עד שיוצאת דייסה (אפשר להוסיף מים בהדרגתיות), בסוף שמוכן מוסיף עוד קצת חלב...
אין לי כמויות, פשוט כמה שנראלי באותו רגע...
הכנת לא טוב.. אם הדייסה לא נקייה כנראה שלא עירבבת טוב או לא הוספת מספיק מים (מים רותחים!)כן בלי לבשל. בגלל שזה בבלנדר אז זה מרסק את השיבולת שועל.
וזה יוצא לך דייסה? כשאני הכנתי מתכון דומה זה יצא לי עם המון חתיכות שיבולת שועל קטנות שעשו לי בחילה:vomit:. זה אמור לצאת ככה או שהכנתי לא טוב.
סבבה אני אנסה - בכלל לא הכנתי עם מים הכנתי רק עם חלב רותח(זה מה שהיה רשום על השקית..) אני אשמח אם תפרסם מתכון עם כמויות:)הכנת לא טוב.. אם הדייסה לא נקייה כנראה שלא עירבבת טוב או לא הוספת מספיק מים (מים רותחים!)
אני יעשה בסופ"ש... בינתיים תנסהסבבה אני אנסה - בכלל לא הכנתי עם מים הכנתי רק עם חלב רותח(זה מה שהיה רשום על השקית..) אני אשמח אם תפרסם מתכון עם כמויות:)
אני אנסה. בתכלס לא יכולתי לסבול את המרקם של הדייסה ואת הטעם הנוראי, אבל נראה איך יצאככה אני מכין:
שם את השיבולת שועל, מוסיף סילאן/דבש, מים חמים, מערבב טוב עד שיוצאת דייסה (אפשר להוסיף מים בהדרגתיות), בסוף שמוכן מוסיף עוד קצת חלב...
אין לי כמויות, פשוט כמה שנראלי באותו רגע...
זה שיבולת שועל אינסטנט, זה טחון ונראה כמו נסורת (גם טועם ככה אם תשאל אותי :vomit:)לא ניסיתי אף פעם, אבל גרנולה מורכבת גם משיבולת שועל קלויה. תנסה לשים בטוסטר אובן כמה דקות ולקלות אותה. אולי זה יצא יותר טעים.
זה רק חלבון או שיש פה גם ש''ש ? מה הטעם של זה ?כוס מים
סקופ חלבון
תכניס לתנור
נדיר
.![]()
מחטבים שמדכאים אותיכוס מים
סקופ חלבון
תכניס לתנור
נדיר
.![]()
בלי לבשל? אני אנסה אבל נשמע נוראי..אני עושה משהו פשוווט ואני נהנה כל פעם מרוב שזה טעים
שם את השיבולת שועל בקערה מוסיף חלב ואז כפית של שוקולית הכפית הזאת עושה את ההבדל בין חרא שבא להקיא למעדן
טעים ביותר לא היה אחד שאמר לישזה דוחהזה רק חלבון או שיש פה גם ש''ש ? מה הטעם של זה ?
לפי המרכיבים שרשמת אמור לצאת לזה טעם של גופה