נק' מוניטין:
5,762
- 709
- 0
- פותח/ת השרשור
מה אתה אומר על זה:
סקוואט דינמי+דדליפט/סקוואט+דדליפט דינמי
סקוואט דינמי+דדליפט/סקוואט+דדליפט דינמי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דינאמי לאחד ומקסימום לשני זה דווקא עובד לא רע.
אני לא מבין איך אפשר להרים את המשקל מעל הראש עם אחיזת קלין
מסכים, רק תדע שזה תלוי בגמישות שלך.דבר ראשון, אפשר, זה פחות משנה ממה שנראה לך, כי הידיים נכנסות לתמונה יותר מאוחר ממה שאתה מרגיש כרגע. דבר שני (ואולי יותר חשוב), אתה לא צריך. כמעט כולם מורידים את המרפקים אחרי הקלין (לקראת הדחיקה) וזה תופס גם לפוש פרס, היות ומדובר באותה הדחיפה.
תסתכל על הדחיקה שלי (אצלי בלוג) או על כמעט כל דחיקה ביוטיוב - מרפקים למטה וטיפה החוצה. מה שחשוב הוא שהמוט יהיה יציב על החלק הקידמי של הכתף ולא מוחזק ע"י הידיים.
מסכים, רק תדע שזה תלוי בגמישות שלך.
אצלי למשל בלתי אפשרי לעבוד מאחיזת קלין שלמה, אבל ברגע שמצאתי את הנקודה המוט עף בטיל למעלה כי הכוח הגיע באופן ישיר מהרגליים ורק נעלתי בסוף עם הזרועות.(לקח לי זמן ועדיין לוקח לי זמן לסדר את המוט אחרי הקלין)
תחזיק עם מרפקים טיפה קדימה יותר מאחיזה של פרס.
אצלי למשל בלתי אפשרי לעבוד מאחיזת קלין שלמה
כן אתה צודק, דיברתי רק על פוש פרס ולא על הדחיקה.נכון, זאת אחיזה שדורשת מעט גמישות. מצד שני, למישהו שעושה פרונט סקוואט בד"כ לא תהיה בעיה כזאת. לא הבנתי למה אתה מתכוון ב:
אתה מתכוון שאתה לא יכול לעשות פוש פרס מאחיזה עם מרפקים למעלה? לעשות בטוח שאתה יכול, הגמישות היא לא פקטור כאן כי באופן עובדתי אתה יכול להכנס לתנוחה הזאת.
השאלה היחידה היא האם זה כדאי ובאיזו צורה תצליח להכניס את הידיים בזמן ובכיוון הנכון בעוצמה מקסימלית. היות ורוב המשקולנים מורידים מרפקים אני מניח שלרוב האנשים זה יהיה עדיף, אבל יש כאלה שמגיעים לתוצאות יפות עם מרפקים גבוהים (זה נכון לדחיקה. בפוש פרס אני יכול להגיד שבאופן כמעט חד משמעי לכולם עדיף בהרבה להוריד מרפקים, אבל זאת שאלה של כדאיות יותר משל יכולת).
דבר ראשון, אפשר, זה פחות משנה ממה שנראה לך, כי הידיים נכנסות לתמונה יותר מאוחר ממה שאתה מרגיש כרגע. דבר שני (ואולי יותר חשוב), אתה לא צריך. כמעט כולם מורידים את המרפקים אחרי הקלין (לקראת הדחיקה) וזה תופס גם לפוש פרס, היות ומדובר באותה הדחיפה.
תסתכל על הדחיקה שלי (אצלי בלוג) או על כמעט כל דחיקה ביוטיוב - מרפקים למטה וטיפה החוצה. מה שחשוב הוא שהמוט יהיה יציב על החלק הקידמי של הכתף ולא מוחזק ע"י הידיים.
לא הבנתי.
אתה אומר שאם אני ידע להשתמש ברגליים כמו שצריך אז לא תיהיה את הבעייה הזאת?