הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

גם אני מתנחל על הראק

• פותח/ת השרשור
מה אתה אומר על זה:
סקוואט דינמי+דדליפט/סקוואט+דדליפט דינמי

אני אומר שאתה עושה יום עצימות ביום השלישי של השבוע, אז תעשה מקסימום של 5\3\1 וזהו, בלי דינאמי וחרטא כאלה.

אתה יכול לעשות דינאמי גם לסקוואט וגם לדדליפט, אבל לא דינאמי לאחד ומקסימום לשני, זה מפגר.

• פותח/ת השרשור
דינאמי לאחד ומקסימום לשני זה דווקא עובד לא רע.

עכשיו יש לי תירוץ לא לעשות את שניהם:Banane36:

זה יהיה רעיון טוב לעשות מתח עם תנופה(כמו קיפיניג כי אני לא מצליח לעשות את זה) כדי לעלות ווליום? האימון גם ככה ארוך לי אז אני לא רוצה לעלות עוד סטים.

• פותח/ת השרשור
אימון 4 שבוע 2
סקוואט עם 122.5 קילו 5-5-5-5-5
פוש פרס עם 60 קילו 3-3-3-3-3-3

אני ישים את הקלין באימון הראשון של השבוע ואת המתח באימון השני

• פותח/ת השרשור
אימון 5 שבוע 2

פרונט סקואט 92.5 קילו 3-3-3
פרס 45 קילו 5-5
מתח 5-5-5

פרונט סקוואט מכובד ביותר, גם הפרס טוב, אבל המתח קשה לך 😳, אלא אם אתה עושה את זה עם תוספת משקל.

• פותח/ת השרשור
אימון 6

בוקס סקוואט דינמי עם 70 קילו 10X2
פוש פרס 70X1
דדליפט 130X4 שיא אישי
2 סבבים של 500 מטר חתירה, 10 שכיבות סמיכה ו15 כפיפות בטן (אין זמן שכחתי להפעיל את הסטופר)

אני לא מבין איך אפשר להרים את המשקל מעל הראש עם אחיזת קלין

• פותח/ת השרשור
אימון 7

סקוואט עם 125 קילו 5X5
פאוור קלין עם 62.5 קילו 6X3

לא עשיתי פוש פרס כי כואב לי המרפק
הסקוואט מרגיש לי די קל אבל מעייף בטירוף. אני לא אמור להתקע בקרוב.

אני לא מבין איך אפשר להרים את המשקל מעל הראש עם אחיזת קלין

דבר ראשון, אפשר, זה פחות משנה ממה שנראה לך, כי הידיים נכנסות לתמונה יותר מאוחר ממה שאתה מרגיש כרגע. דבר שני (ואולי יותר חשוב), אתה לא צריך. כמעט כולם מורידים את המרפקים אחרי הקלין (לקראת הדחיקה) וזה תופס גם לפוש פרס, היות ומדובר באותה הדחיפה.

תסתכל על הדחיקה שלי (אצלי בלוג) או על כמעט כל דחיקה ביוטיוב - מרפקים למטה וטיפה החוצה. מה שחשוב הוא שהמוט יהיה יציב על החלק הקידמי של הכתף ולא מוחזק ע"י הידיים.

דבר ראשון, אפשר, זה פחות משנה ממה שנראה לך, כי הידיים נכנסות לתמונה יותר מאוחר ממה שאתה מרגיש כרגע. דבר שני (ואולי יותר חשוב), אתה לא צריך. כמעט כולם מורידים את המרפקים אחרי הקלין (לקראת הדחיקה) וזה תופס גם לפוש פרס, היות ומדובר באותה הדחיפה.

תסתכל על הדחיקה שלי (אצלי בלוג) או על כמעט כל דחיקה ביוטיוב - מרפקים למטה וטיפה החוצה. מה שחשוב הוא שהמוט יהיה יציב על החלק הקידמי של הכתף ולא מוחזק ע"י הידיים.
מסכים, רק תדע שזה תלוי בגמישות שלך.
אצלי למשל בלתי אפשרי לעבוד מאחיזת קלין שלמה, אבל ברגע שמצאתי את הנקודה המוט עף בטיל למעלה כי הכוח הגיע באופן ישיר מהרגליים ורק נעלתי בסוף עם הזרועות.(לקח לי זמן ועדיין לוקח לי זמן לסדר את המוט אחרי הקלין)

תחזיק עם מרפקים טיפה קדימה יותר מאחיזה של פרס.

מסכים, רק תדע שזה תלוי בגמישות שלך.
אצלי למשל בלתי אפשרי לעבוד מאחיזת קלין שלמה, אבל ברגע שמצאתי את הנקודה המוט עף בטיל למעלה כי הכוח הגיע באופן ישיר מהרגליים ורק נעלתי בסוף עם הזרועות.(לקח לי זמן ועדיין לוקח לי זמן לסדר את המוט אחרי הקלין)

תחזיק עם מרפקים טיפה קדימה יותר מאחיזה של פרס.

נכון, זאת אחיזה שדורשת מעט גמישות. מצד שני, למישהו שעושה פרונט סקוואט בד"כ לא תהיה בעיה כזאת. לא הבנתי למה אתה מתכוון ב:

אצלי למשל בלתי אפשרי לעבוד מאחיזת קלין שלמה

אתה מתכוון שאתה לא יכול לעשות פוש פרס מאחיזה עם מרפקים למעלה? לעשות בטוח שאתה יכול, הגמישות היא לא פקטור כאן כי באופן עובדתי אתה יכול להכנס לתנוחה הזאת.

השאלה היחידה היא האם זה כדאי ובאיזו צורה תצליח להכניס את הידיים בזמן ובכיוון הנכון בעוצמה מקסימלית. היות ורוב המשקולנים מורידים מרפקים אני מניח שלרוב האנשים זה יהיה עדיף, אבל יש כאלה שמגיעים לתוצאות יפות עם מרפקים גבוהים (זה נכון לדחיקה. בפוש פרס אני יכול להגיד שבאופן כמעט חד משמעי לכולם עדיף בהרבה להוריד מרפקים, אבל זאת שאלה של כדאיות יותר משל יכולת).

נכון, זאת אחיזה שדורשת מעט גמישות. מצד שני, למישהו שעושה פרונט סקוואט בד"כ לא תהיה בעיה כזאת. לא הבנתי למה אתה מתכוון ב:

אתה מתכוון שאתה לא יכול לעשות פוש פרס מאחיזה עם מרפקים למעלה? לעשות בטוח שאתה יכול, הגמישות היא לא פקטור כאן כי באופן עובדתי אתה יכול להכנס לתנוחה הזאת.

השאלה היחידה היא האם זה כדאי ובאיזו צורה תצליח להכניס את הידיים בזמן ובכיוון הנכון בעוצמה מקסימלית. היות ורוב המשקולנים מורידים מרפקים אני מניח שלרוב האנשים זה יהיה עדיף, אבל יש כאלה שמגיעים לתוצאות יפות עם מרפקים גבוהים (זה נכון לדחיקה. בפוש פרס אני יכול להגיד שבאופן כמעט חד משמעי לכולם עדיף בהרבה להוריד מרפקים, אבל זאת שאלה של כדאיות יותר משל יכולת).
כן אתה צודק, דיברתי רק על פוש פרס ולא על הדחיקה.

• פותח/ת השרשור

לא הבנתי.
אתה אומר שאם אני ידע להשתמש ברגליים כמו שצריך אז לא תיהיה את הבעייה הזאת?

לא הבנתי.
אתה אומר שאם אני ידע להשתמש ברגליים כמו שצריך אז לא תיהיה את הבעייה הזאת?

גם, אבל יותר חשוב, אתה לא צריך להתחיל את הפוש פרס מאחיזה של קלין, תוריד קצת את המרפקים ותפנה אותם מעט החוצה. אחיזה שדומה יותר לאחיזה של לחיצה מאשר של קלין.

• פותח/ת השרשור
פספסתי אימון כי הייתי חולה
היום אימון קל עם כל מיני תרגילים שאף פעם לא עשיתי בשביל הכיף

• פותח/ת השרשור
סקוואט 127.5 5X5
פוש פרס 62.5 6X3 פאוור קלין בהתחלה
פאוור קלין 62.5 3X3

• פותח/ת השרשור
פרונט סקוואט 95 קילו 3X3
פרס 50 קילו 2X5 שבוע הבא אני יעשה 3X3
מתח 6-5-3

משקל: 88 קילו

• פותח/ת השרשור
סקוואט 145X4
פוש פרס 70X4
ספיד פולס 70 קילו 3X1 ועם 80 קילו 3X1
דדליפט עם יד אחת 60X1 ימין+שמאל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית