הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם אני מתנחל על הראק

ברור לך שאין שום קשר, וזה תלוי כמה אתה משקיע בפרס?

ברור לך שאין שום קשר, וזה תלוי כמה אתה משקיע בפרס?
האמת שאני תמיד האמנתי ועדיין מאמין שברגע שהסקוואט שלך מתחזק הכל מתחזק, אז יש איזה היגיון במה שתומר אומר כי סקוואט גורם לגוף שלך לגדול ולעמוד בעומסים מטורפים, משחרר הורמון גדילה ובלה בלה בלה וכל החרא ששמענו וטחנו מיליון פעם.

כשיהיה לך סקאווט של 135 5X5 יהיה לך פרס של לפחות 70 3X5

איזה בולשיט היה לי 170 ל5 לפני שהיה לי 70 ל5 , אני לא מבין מאיפה אתם ממציאים את היחסים האלה, עוד מעט תגיד לי מה אמור להיות היחס בנץ דדליפט שלי .

איזה בולשיט היה לי 170 ל5 לפני שהיה לי 70 ל5 , אני לא מבין מאיפה אתם ממציאים את היחסים האלה, עוד מעט תגיד לי מה אמור להיות היחס בנץ דדליפט שלי .

לך יש רגליים של פיל, אתה לא דוגמא 😉
אני לא מכיר אנשים שעושים 170 סקוואט ל5 וגם מאמנים כתפיים, אבל אני די בטוח שאם הייתי מכיר אז הם היו עושים פרס 70 ל5 (שזה לא כזה מטורף כמו 170 סקוואט ל5)

כל מי שאתה מכיר (חוץ מאחד) שעושה 170 ל5 בסקוואט גם לוחצים 70 ל5 די בקלות, אבל זה לא קשור (ולהגיד שהם לא מאמנים כתפיים זאת התייחסות להגדרה מאוד צרה של אימון כתפיים).
כמו שאצלך (ואצלי לצערי) היחס הוא לטובת הפלג גוף עליון, אם לא במשקלים בפועל כרגע אז לפחות מבחינת קלות השיפור, יש אנשים שאצלם זה יהיה הפוך. תלוי בצורת האימון ובגנטיקה, אי אפשר ממש לדבר על יחסים מעבר למה יהיה גדול ממה אצל בן אדם בריא שמתאמן בצורה פחות או יותר מאוזנת.

כל מי שאתה מכיר (חוץ מאחד) שעושה 170 ל5 בסקוואט גם לוחצים 70 ל5 די בקלות, אבל זה לא קשור (ולהגיד שהם לא מאמנים כתפיים זאת התייחסות להגדרה מאוד צרה של אימון כתפיים).
כמו שאצלך (ואצלי לצערי) היחס הוא לטובת הפלג גוף עליון, אם לא במשקלים בפועל כרגע אז לפחות מבחינת קלות השיפור, יש אנשים שאצלם זה יהיה הפוך. תלוי בצורת האימון ובגנטיקה, אי אפשר ממש לדבר על יחסים מעבר למה יהיה גדול ממה אצל בן אדם בריא שמתאמן בצורה פחות או יותר מאוזנת.

אני לא מכיר אף אחד שעושה 170 ל5, אולי אולי אנדריי.
אנחנו מדברים על 70 פרס ל5 חזרות זה לא כזה בשמיים. תבדוק כמה אנשים עושים 170 סקוואט ל5 חזרות (תמצא אולי 2), ותחפש כמה עושים פרס 70 ל5 חזרות (תמצא הרבה יותר). אם היינו מדברים על פרסים ב100+ זה כבר באמת רציני, שמה באמת בא לידי ביטוי גנטיקה טובה בפלג גוף עליון.

אתה לא יודע כמה הצטערתי על זה שיש לי חרא רגליים ששיחקתי כדורסל. זו אחת הסיבות שבכלל התחלתי עם חדר כושר. הייתי (ונשארתי =\) שרוך חחח

אתה מכיר עוד כמה שעושים 170 (ויותר) ל5. מסכים איתך שיש הרבה יותר אנשים שלוחצים 70 מאשר עושים סקוואט עם 170, אבל אתה יודע בדיוק למה זה...

• פותח/ת השרשור
סקוואט 135 קילו 5X5
פוש פרס 70 קילו 3-3-3-3-3-2 שבוע הבא אותו משקל
פאור קלין 70 קילו 3X3

אני שוקל 90 קילו PR:RockOn:

• פותח/ת השרשור
סקוואט 150X4 PR
פוש פרס 75X3
ספיד פולס 80 קילו 6 סינגלים

30 חזרות של האנג פאור קלין עם 40 קילו ב57 שניות.

צריך להדאיג אותי שהברכיים שלי עפות קדימה בסקוואט אפילו שהמשקל עולה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית