עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבאתי אופטימום מארה"ב.
יצאתי דג שמן כי תכלס שילמתי על המותג אבל זה עדיין יצא מאוד זול ביחס לארץ ככה שלא משנה לי.
תכלס אין לך יותר מדי מה להתברבר עם מונו, תקרא טיפה באינטרנט על החברה שאתה רוצה לקנות ותוודא שזה מתערבב טוב, אני חושב שזה ההבדל הכי גדול בין כל החברות.
למה להטעות יאדיוט? למה? למה לשלם פי 3 על קריאטין..כך מחברה מוכרת דיימטייז אופטימיום....
מי ישמע כאילו זה רע לקנות דיימטייז ואופטימום.למה להטעות יאדיוט? למה? למה לשלם פי 3 על קריאטין..
לא שזה רע.. אבל למה לשלם פי 3? זה לא דולרים בודדים פה בארץ, תאמין לי.מי ישמע כאילו זה רע לקנות דיימטייז ואופטימום.
ההבדל ביניהם לבין הקריאטין הכי זול הוא בסך הכל כמה דולרים בודדים.
מהמחירים בארץ כימעט קיבלתי התקף לב.לא שזה רע.. אבל למה לשלם פי 3? זה לא דולרים בודדים פה בארץ, תאמין לי.
דבר ראשון אתה יכול לדבר יפה ולא ישר לתקוף לטמבל וההבדל בין דיימטייז ואופטימיום לחברות אחרות שלהם יש שם וגם תיקני איכות מחמירים לא כמו חברות ישראליות כלדוגמא סופר אפקט גם אם תשלם לי אני לא נוגע במוצרים שלהםלא שזה רע.. אבל למה לשלם פי 3? זה לא דולרים בודדים פה בארץ, תאמין לי.
חח תיקני איכות. קריאטין זה קריאטין נשמה.. זה אותו דבר.דבר ראשון אתה יכול לדבר יפה ולא ישר לתקוף לטמבל וההבדל בין דיימטייז ואופטימיום לחברות אחרות שלהם יש שם וגם תיקני איכות מחמירים לא כמו חברות ישראליות כלדוגמא סופר אפקט גם אם תשלם לי אני לא נוגע במוצרים שלהם
חח תיקני איכות. קריאטין זה קריאטין נשמה.. זה אותו דבר.
ילד FXP..[/quot
אז לפי מה שאתה אומר גם חלבון זה חלבון ולא משנה החברה זה אותו הדבר לא ...