הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הקריאטין שאתם ממליצים?

lbob11

משתמש מתחיל
280
53
נק' מוניטין:
158
280
53
שלום , אני מעוניין לקנות קריאטין בקרוב אבל יש מבחר גדול ואין לי מושג על מה ללכת,אני רק יודע שאתמקד על מונוהידרייט.
יש לכם שמות של חברות שמוכרות קריאטין שאתם יודעים מניסיון שהן טובות?

הבאתי אופטימום מארה"ב.
יצאתי דג שמן כי תכלס שילמתי על המותג אבל זה עדיין יצא מאוד זול ביחס לארץ ככה שלא משנה לי.

תכלס אין לך יותר מדי מה להתברבר עם מונו, תקרא טיפה באינטרנט על החברה שאתה רוצה לקנות ותוודא שזה מתערבב טוב, אני חושב שזה ההבדל הכי גדול בין כל החברות.

הבאתי אופטימום מארה"ב.
יצאתי דג שמן כי תכלס שילמתי על המותג אבל זה עדיין יצא מאוד זול ביחס לארץ ככה שלא משנה לי.

תכלס אין לך יותר מדי מה להתברבר עם מונו, תקרא טיפה באינטרנט על החברה שאתה רוצה לקנות ותוודא שזה מתערבב טוב, אני חושב שזה ההבדל הכי גדול בין כל החברות.

אההה גם זה לא הבדל כל כך גדול אם יש חברה שהמוצר שלה יותר זול אבל מתערבב טיפה פחות טוב לפי דעתי עדיף ללכת על הזולה

מי ישמע כאילו זה רע לקנות דיימטייז ואופטימום.
ההבדל ביניהם לבין הקריאטין הכי זול הוא בסך הכל כמה דולרים בודדים.
לא שזה רע.. אבל למה לשלם פי 3? זה לא דולרים בודדים פה בארץ, תאמין לי.

לא שזה רע.. אבל למה לשלם פי 3? זה לא דולרים בודדים פה בארץ, תאמין לי.
דבר ראשון אתה יכול לדבר יפה ולא ישר לתקוף לטמבל וההבדל בין דיימטייז ואופטימיום לחברות אחרות שלהם יש שם וגם תיקני איכות מחמירים לא כמו חברות ישראליות כלדוגמא סופר אפקט גם אם תשלם לי אני לא נוגע במוצרים שלהם

דבר ראשון אתה יכול לדבר יפה ולא ישר לתקוף לטמבל וההבדל בין דיימטייז ואופטימיום לחברות אחרות שלהם יש שם וגם תיקני איכות מחמירים לא כמו חברות ישראליות כלדוגמא סופר אפקט גם אם תשלם לי אני לא נוגע במוצרים שלהם
חח תיקני איכות. קריאטין זה קריאטין נשמה.. זה אותו דבר.
ילד FXP..

-.-
בחלבון יש טעם, ערבוב, גרם של חלבון, BCAA, מספר קלוריות. יש חלבון מי גבינה שהוא איכותי, ויש חלבון סויה שהוא מעפן.
בחלבון זה משתנה. אבל קריאטין זה קריאטין.. הכל אותו דבר.

כמה דיברו על זה פה ... תקנה מחברה שמכירים אותה ויש לה שם כמו : דיימטטיז, אולמקס(מומלץ מאוד) , אופטימום , יונברסל.

תבדוק שהקריאטין כמובן מונוהידרייד ואם אפשר גם CREAPURE ומיקרונייז (לא חובה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית