הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שורף שומנים,קריאטין,צ׳יט

shayft

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
שלום.
אני נמצא כרגע בתהליך חיטוב.
נתונים:
גובה: 184 סמ׳
משקל: 80
אחוזי שומן: 31 על ידי בדיקת קליפר לפני שבועיים, סביר להניח שירדתי עוד אחוז לפחות. (למי שמופתע כמוני, אחוזי השומן גבוהים כנראה עקב מסת שריר נמוכה)
לפני חודש וחצי הייתי 36 ככה שההתקדמות בסדר.

תפריט:
בוקר: קפה שחור ללא סוכר

12:30 שני ביצים קשות ומלפפונים חמוצים. (בגלל יתרונות המלפפון)

17:00 200 גרם של כל סוג בשר או דג, אפילו מטוגן .

19:00 שתי ביצים קשות.

22:00 200 גרם מכל סוג בשר

פעם שבוע-
יום ללא תוספת שומן למאכלים וכן לא אוכל בשר שמן רק חזה עוף ללא תוספת שמן.
ואכילה של כל סוגי הירקות מבושלים.

לוקח קריאטין רק ביום של אימון.

התפריט הנ״ל כמובן הגיע בהדרגה.
בהתחלה אכלתי כמות פחמימות יחסית קטנה(4 פרוסות לחם שיפון קל ביום)
לאחר מכן הלחם ירד וגדל כמות החלבונים: קילו בשר לא שמן, ביצים וקוטג׳ וכמות פחמימה קטנה
מירקות חיים באופן מוגבל.
הגוף בהחלט נכנס לתהליך ליפוזיה.

לאחר מכן בתפריט
כמות השומן עלתה וכמות החלבונים ירדה קצת, התחלתי לאכול צ בשר עם קצת שומן ללא תוספת שמן. זה גם עזר לי לתיאבון(תחושת הרעב נעלמה, והיה קשה לי לאכול), גם ליותר אנרגיה ולחיוניות(הייתי כבר דיי תשוש).
גם כנראה תוספת השמן זית הביאה לי מראה בריא מה שלפני כן הייתי נראה חיוור.
בשלב זה אכלתי גם קישואים גם מבושלים שיש בהם עוד קצת פחמימות וגם עזרו לשומן להתעכל טוב יותר, וגם נוגדי חימצון, למעשה לאחר האימון אכלתי חביתה מ3 חלבונים של ביצה וביצה אחת שלימה מטוגנת בשמן זית וגם קישואים מבושלים שעזר לאזן את רמות החימצון בגוף עקב כמות החלבונים וגם אכילת הקישואים, שיש בהם פחמימות על מנת על מנת לשמור על השריר(אני עושה אימוני חיטוב, סופר סטים לרוב וחזרות רבות וגם קצת אירובי מתון על מנת לנצל את אפקט החימצון שנתנו האימוני סיבולת) ולמנוע מפגיעה בתהליך הליפוליזה, כך ששמרתי על השריר ואף עליתי במסה(בוודאות) והגברתי שריפת שומן ולא שריר.
עכשיו אני בתפריט של מה שכתבתי למעלה.
ראוי לציין שמאחר שאני מתאמן מתחיל אני מצליח לעלות במסת השריר במקביל לשריפת השומן.
סליחה על החפירה אבל רציתי שהתשובות יהיו רלוונטיות כמה שיותר ולכן היה לי חשוב לכתוב את כל הנתונים.
אני נמצא בהדרכה אך ומאחר והפגישה הבאה יש לה עוד קצת זמן אני שואל פה.

השאלות:
1. האם יש בעיה בלקיחת קריאטין בשלב זה? האם יש לזה חסרונות כמו ירידת ההשפעה וביזבוז השימוש
בזמן שהצורך בה לא כלכך הכרחי?

2. האם לקיחת שורף שומן בשלב זה תהיה יעילה? אם כן האם משהו בשם ליפוסיקס( או משהו כזה) הוא טוב? לא הצלחתי להשיג משהו אחר.

3. יש לי לפעמים כמיהה לאכול משהו אסור,
אני יודע שממליצים לעשות את זה.
השאלה שלי היא האם יש דרגות לתהליך הליפוליזה,
כלומר ככל שיותר זמן עם כמה שפחות פחמימות אלא רק להסדרת המצב ההורמנלי וכו׳ אפקט הליפוליזה גבוה יותר ואם הפוך אז נמוך יותר או שזה לא משנה וכל עוד הוא נכנס לתהליך אז מקור האנרגיה היחיד הוא שומן וזהו או שזה יכול להתמתן בהתאם לכמות הפחמימות שנכנסות לגוף?
בנוסף כמות השומן עם הפחמימה עלולה לצבור כמות שומן גדולה יחסית? עקב הדיאטה(אפקט היו היו)
והאם זה יכול להרוס את אפקט ניוד השומן העיקש בגלל שהגוף הגיע לנחלתו וקיבל מה שרצה ויצא ממצב פליטת האנדרלין?

4. לאחר אכילת פחמימות כמה זמן לוקח לגוף להיכנס שוב לתהליך ליפוליזה והאם זה קשור בסוגי הפחמימה?

סליחה על האורך.
אני מודה מאוד מראש למי שיענה.

• פותח/ת השרשור
מכה על חטאתי, קראתי כמה מאמרים שנתנו לי תשובות.
השאלות שלא מצאתי להם תשובה:
כמה זמן לוקח לתהליך הליפוליזה להתחדש והאם זה תלוי בכמות פחמימות שאכלתי?
וכן על אותו משקל כמה זמן לוקח לחידוש ניוד השומן העיקש והאם זה תלוי בכמות פחמימות שאכלתי?

תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית