הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניתי קריאטין מונו דיימטייז איך להשתמש?

m6589884

משתמש מתחיל
161
1
נק' מוניטין:
-16
161
1
קניתי את הקריאטין מונו של דיימטייז והמוכר אמר לעשות העמסה ל5 ימים 20 גר' לכל יום ולחלק את הכמות ל4 מנות ולשתות כל מה שעות (כל 5 גר' קריאטין לשתות עם 5 גר סוכר ענבים או סוכר רגיל ולשים בכוס מים ולערבב) והשאלה שלי היא כזאת ביום של העמסה אני צריך לשתות יותר מ3 ליטר?
והוא אמר שצריך להעשות העמסה כדי שהגוף יקבל את הקריאטין יותר טוב וצריך להעשות העמסה כל כמה חודשים.
ביום של אימון הוא אמר לשתות מנה לפני ומנה אחרי אבל אחרי העמסה אני צריך לחלק את זה ל2.5 לפני ו2.5 אחרי?

• פותח/ת השרשור
5 גרם כל יום.
בלי העמסות או שטויות כאלה.
זמן הצריכה לא משנה.

בטוח אחי? למה המוכר אמר שזה קריטי לעשות העמסה כדי שהגוף יסתגל או משהו כזה..
ואם לא אז פשוט אני שותה עם זה חצי ליטר נגיד בבוקר שם 5 גר' סוכר ענבים (או שלא צריך)
שותה ובמשך היום שותה איזה 4 בקבוקים הקטנים של ה700 מ"ל?

אפשר לעשות העמסה,
זה יכול לגרום לכאבי בטן אבל זה אפשרי בהתחלה,
ככה יקח לקריאטין פחות זמן עד שתקבל את ההשפעה..

• פותח/ת השרשור
למוכר יש אינטרס מסוים שתגמור 100 גרם בחמישה ימים.
אני מבין את האינטרס של המוכר אבל זה אומר שהוא טועה לגבי העמסה ובסופו של דבר לקחת 5 גרם או 20 גרם יביאו בסוף לאותה תוצאה?
אפשר לעשות העמסה,
זה יכול לגרום לכאבי בטן אבל זה אפשרי בהתחלה,
ככה יקח לקריאטין פחות זמן עד שתקבל את ההשפעה..
אם אני לא עושה העמסה לא יהיה כאבי בטן? ויקי הרבה יותר זמן להשפיע?

אני מבין את האינטרס של המוכר אבל זה אומר שהוא טועה לגבי העמסה ובסופו של דבר לקחת 5 גרם או 20 גרם יביאו בסוף לאותה תוצאה?

אם אני לא עושה העמסה לא יהיה כאבי בטן? ויקי הרבה יותר זמן להשפיע?

בלי העמסה יקח יותר זמן שהקריאטין יכנס לפעולה, אבל בסופו של דבר אחרי השבועיים
האלה לא יהיה שום הבדל

הוא אומר לך לעשות העמסה כדי שתחזור לקנות עוד מהר יותר
חמש גרם ביום
עם מים לא צריך וכר ענבים
אני שוצה על הבוקר אחרי שאני אוכל לנוחות ככה לא צריך להתעסק עם זה כל היום

• פותח/ת השרשור
בלי העמסה יקח יותר זמן שהקריאטין יכנס לפעולה, אבל בסופו של דבר אחרי השבועיים
האלה לא יהיה שום הבדל
אם יש אפשרות להגיע למצב הזה יותר מהר לא כדי לנצל אותה?

]quote="TheMusculer, post: 583372, member: 9425"]הוא אומר לך לעשות העמסה כדי שתחזור לקנות עוד מהר יותר
חמש גרם ביום
עם מים לא צריך וכר ענבים
אני שוצה על הבוקר אחרי שאני אוכל לנוחות ככה לא צריך להתעסק עם זה כל היום[/quote]
ראיתי איפה שהוא שהסוכר עוזר לספיגה אבל בכל מה אכפת לי קיבלתי חינם אז אם ייגמר אני לא יקנה עוד
quote="koko19, post: 583142, member: 5638"]פשוט קח 5 גרם ליום לא משנה מתי ואת הסוכר ענבים תשים בפח.[/quote
ומה לגבי יום אימון? אמרו לי לקחת 5 גרם אחרי אימון אולי אני יעשה ככה רק ל5 ימים הראשונים?
או לעשות 2.5 לפני ו2.5 אחרי זה יעזור ביום אימון נגיד שעה לפני אימון ואחרי האימון.

אם יש אפשרות להגיע למצב הזה יותר מהר לא כדי לנצל אותה?

]quote="TheMusculer, post: 583372, member: 9425"]הוא אומר לך לעשות העמסה כדי שתחזור לקנות עוד מהר יותר
חמש גרם ביום
עם מים לא צריך וכר ענבים
אני שוצה על הבוקר אחרי שאני אוכל לנוחות ככה לא צריך להתעסק עם זה כל היום
ראיתי איפה שהוא שהסוכר עוזר לספיגה אבל בכל מה אכפת לי קיבלתי חינם אז אם ייגמר אני לא יקנה עוד
quote="koko19, post: 583142, member: 5638"]פשוט קח 5 גרם ליום לא משנה מתי ואת הסוכר ענבים תשים בפח.[/quote
ומה לגבי יום אימון? אמרו לי לקחת 5 גרם אחרי אימון אולי אני יעשה ככה רק ל5 ימים הראשונים?
או לעשות 2.5 לפני ו2.5 אחרי זה יעזור ביום אימון נגיד שעה לפני אימון ואחרי האימון.[/quote]
לא, לא כדי לנצל כי זה לא שווה את הקריאטין שאתה תבזבז

חלוקה של קריאטין חצי לפני וחצי אחרי זה קישקוש אחד גדול ויותר נשען על כלום...
קח 5 גרם ביום מתי שנוח לך וזהוא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית