הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון רטיו לא משו אבל בכל זאת

משקל מטורף, סחתיין.
ממש מפריע לי אבל האופן בו אתה מנתק את המוט מהרצפה, אתה מנתק עם הידיים ולא עם הרגליים, אני חושב שכדאי שתעבוד על זה.

אני יודע , פשוט במשקל כבד אני מאבד את כל הדגשים
אני מכיר את זה, האמת שככה הייתי מנתק בתחרויות.. התחלתי עכשיו לעבוד על כיווץ שרירים לפני המשיכה, ככה גם אני שומר על גב יותר ישר וגם אני מנתק עם הרגליים. זה מאוד קשה בהתחלה אבל אחרי שמתרגלים אתה שואל את עצמך איך עד היום לא עשית את זה.

אתה בא לדימונה?

משעמם לך לנסוע עד דימונה בשביל לצפות בתחרות? תבוא תתחרה, תפסיק לפחד.

• פותח/ת השרשור
רוצה קודם להפטר מהפציעה ולעשות טקסס טובה , שיהיה מה לתת

רוצה קודם להפטר מהפציעה ולעשות טקסס טובה , שיהיה מה לתת
אני אגיד לך באיזו גישה אני דוגל.. אתה לא חייב להקשיב לי אבל כדאי שתדע: שום דבר לא בטוח. אתה כ"כ מפחד להתחרות וכל פעם דוחה עוד ועוד כדי להיפטר מאיזו פציעה מטומטמת שתכלס לא באמת מגבילה אותך כי אתה ממשיך להתאמן כרגיל ומרים משקלים שרובנו לא מצליחים, ואז מה? מאיפה לך לדעת שעד התחרות הבאה לא תיפצע אפילו יותר גרוע? מאיפה לך שהמצב שלך לא יחמיר? מאיפה לך שהאפנדציט שלך לא יתפוצץ, שלא תחלה ותרד במשקל, שלא תמצא עבודה שתדפוק לך את האימונים? אני אומר את זה מניסיון רב של אשפוזים ומזל רע, אבל שים לב שלא משנה מה היה מצבי, אחרי איזה אשפוז הייתי, מה היה המצב הפיזי או הנפשי או איזו פציעה הייתה לי - תמיד באתי לתחרויות ושברתי שיאים.

אל תדחה. זה אידיוטי. אתה כרגע כשיר לחלוטין להתחרות ולשים מארקר על השם שלך, תעשה את זה.

• פותח/ת השרשור
היה אפנדציט בדיוק בסוף Ss
והסקוואט בקרשים , וגם לא בטוח שאוכל להמשיך להסקביט כי עדיין כואב פשוט פחות מפעם .

יפה מאוד! אמרו כבר את הדברים החשובים על הטכניקה, מצפה לראות את ההתקדמות בהמשך 😃

שמע פשוט תעשה תכנית מסודרת ואל תאלתר יותר מדי סטים ועומס כי פעם שעברה אמרת שהיה חשד לקילה ופציעות ולא יודע מה.
מתכונת של טקסס תעבוד אחלה כל עוד אתה מבצע אותה כמו שהיא רשומה ולא משתגע

אחלה משקל בדדליפט, חזק מאוד

• פותח/ת השרשור
חשד לקילה בגלל שרופאים יכולים להיות מטומטמים .
הכאב שיש לי הוא באיליו פסואס ואני עושה פיזיו ומנסה לחזור לסקוואט בהדרגה ( בדד אין בעיה ) .
לגבי תכנית זה בסהכ הכלאה של 531 ולינארית ואם תעקוב תשים לב שאני עושה פחות נפח מהתכנית המקורית ולא יותר .
אני לא רוצה להתחיל טקסס לפני שאני מסיים את החיטוב
עכשיו אני בניטרלי אז מנצל את זה להתקדם קצת .

אני לא יודע מה אמרו לך אבל אם יש בעיה באיליו פסואס או היפ טנדוניטיס אתה רוצה לעשות סקוואט במשקל נמוך ולא להפסיק סקוואט/לעשות רק דדליפט, למעשה אין הרבה פציעות שיגבילו אותך מלעשות סקוואט(עדיף סקוואט קל מבלי סקוואט בכלל).
יש הנפות רגליים שאפשר לעשות(בגדול פשוט בעיטות גבוהות באוויר) שאמורות לעזור למה שקשור במפרק ירך בתור חימום ספציפי, תנסה

• פותח/ת השרשור
המתיחות והעיסוי כנראה עוזרות כי הכאב פחות מגביל בתרגיל ופחות משמעותי לאחריו . בכל אופן אם לא אצליח להחלים תוך כדי סקוואט כבד , אז לעשות משקל שלא מכאיב ולעלות בהדרגה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית