נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מכיר את זה, האמת שככה הייתי מנתק בתחרויות.. התחלתי עכשיו לעבוד על כיווץ שרירים לפני המשיכה, ככה גם אני שומר על גב יותר ישר וגם אני מנתק עם הרגליים. זה מאוד קשה בהתחלה אבל אחרי שמתרגלים אתה שואל את עצמך איך עד היום לא עשית את זה.אני יודע , פשוט במשקל כבד אני מאבד את כל הדגשים
למה לא להתחרות?אולי לראות
אתם לא רוצים צופים בתחרות?משעמם לך לנסוע עד דימונה בשביל לצפות בתחרות? תבוא תתחרה, תפסיק לפחד.
אני אגיד לך באיזו גישה אני דוגל.. אתה לא חייב להקשיב לי אבל כדאי שתדע: שום דבר לא בטוח. אתה כ"כ מפחד להתחרות וכל פעם דוחה עוד ועוד כדי להיפטר מאיזו פציעה מטומטמת שתכלס לא באמת מגבילה אותך כי אתה ממשיך להתאמן כרגיל ומרים משקלים שרובנו לא מצליחים, ואז מה? מאיפה לך לדעת שעד התחרות הבאה לא תיפצע אפילו יותר גרוע? מאיפה לך שהמצב שלך לא יחמיר? מאיפה לך שהאפנדציט שלך לא יתפוצץ, שלא תחלה ותרד במשקל, שלא תמצא עבודה שתדפוק לך את האימונים? אני אומר את זה מניסיון רב של אשפוזים ומזל רע, אבל שים לב שלא משנה מה היה מצבי, אחרי איזה אשפוז הייתי, מה היה המצב הפיזי או הנפשי או איזו פציעה הייתה לי - תמיד באתי לתחרויות ושברתי שיאים.רוצה קודם להפטר מהפציעה ולעשות טקסס טובה , שיהיה מה לתת