נק' מוניטין:
11,301
- 4,129
- 2,234
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחשמע,אני מגיב רק בגלל שראיתי מזמן תמונות שלך אחרי חיטוב,אם המטרה היא כוח אז אין לי מה להגיד,אבל אם ככה אתה מפתח את הגוף אז אני חושב שטעית קצת בדרך,אוחז שומן הזוי נראה רע,במיוחד ביחס לתוצאות היפות בחיטוב שלך.
אין לי ספק בכלל שעל תזונה אתה לא שומר וסתם אוכל מכל הבא ליד.
נעשה מועד ב׳.אין בגרות שריר
צחוק צחוק, אבל אסביר לך ברצינות.שמע,אני מגיב רק בגלל שראיתי מזמן תמונות שלך אחרי חיטוב,אם המטרה היא כוח אז אין לי מה להגיד,אבל אם ככה אתה מפתח את הגוף אז אני חושב שטעית קצת בדרך,אוחז שומן הזוי נראה רע,במיוחד ביחס לתוצאות היפות בחיטוב שלך.
אין לי ספק בכלל שעל תזונה אתה לא שומר וסתם אוכל מכל הבא ליד.
אבל אמרו לי הוא שעיר ומכוער למה לך להראות ככה?נעשה מועד ב׳.
צחוק צחוק, אבל אסביר לך ברצינות.
המטרה היא להתחזק ולהרים עוד יותר כבד, פאק רטיו וקוביות.
נכון לעכשיו אני מתכונן לנובמבר(לא, לא ל-BB מן הסתם, אלא לתחרות קרב 3) והולך לי פצצה, מוזמן לבדוק בלוג.
הנושא הזה נפתח לשם סאטירה בעיקר, כמו שפה כל שני וחמישי פותחים נושאים של חבר'ה שמתכוננים לתחרויות בילדינג.😃
בקשר לאסטטיקה אל תדאג לי, החורף רק מתחיל ואני לא מתכוון להיות דב קוטב בקיץ.
אתה מוזמן לראות את התמונות ש @SweetBamba העלה בנושא שנמצא ממש ליד שלי, תראה איזה חזיר הוא נהיה ואיזה שינוי הבחור עשה בחיטוב.
בקיצור, לא מחפש שיבולות שועל ואורז מלא במאסה, יש לי חיים.
חחח אתה מבין שהסיבה שאין להודעה הזו מוניטין זה כי כולם נתנו לך בהודעה הראשונה נכון?
חח במבה אני לא שעיר לפחות!😃אבל אמרו לי הוא שעיר ומכוער למה לך להראות ככה?
חחח אתה מבין שהסיבה שאין להודעה הזו מוניטין זה כי כולם נתנו לך בהודעה הראשונה נכון?
מה עוזר כל החוזק הזה..מכה לביצים אתה מתקפל אחיחח במבה אני לא שעיר לפחות!😃
מעבר לזה גם להיות שעיר ומכוער אבל יותר חזק פי 3 מהבן זונה שאומר את זה, זה סיפוק אישי.
באמת שהתמונה של WWE גמרה אותי מצחוק
דבר ראשון אל תשווה את עצמך לסוויט במבה הבחור שועל ותיק ומכיר טוב מאוד את הגוף שלו,אתה עשית חיטוב אחד בחיים שלך (?),אל תצפה לתוצאות דומות.נעשה מועד ב׳.
צחוק צחוק, אבל אסביר לך ברצינות.
המטרה היא להתחזק ולהרים עוד יותר כבד, פאק רטיו וקוביות.
נכון לעכשיו אני מתכונן לנובמבר(לא, לא ל-BB מן הסתם, אלא לתחרות קרב 3) והולך לי פצצה, מוזמן לבדוק בלוג.
הנושא הזה נפתח לשם סאטירה בעיקר, כמו שפה כל שני וחמישי פותחים נושאים של חבר'ה שמתכוננים לתחרויות בילדינג.😃
בקשר לאסטטיקה אל תדאג לי, החורף רק מתחיל ואני לא מתכוון להיות דב קוטב בקיץ.
אתה מוזמן לראות את התמונות ש @SweetBamba העלה בנושא שנמצא ממש ליד שלי, תראה איזה חזיר הוא נהיה ואיזה שינוי הבחור עשה בחיטוב.
בקיצור, לא מחפש שיבולות שועל ואורז מלא במאסה, יש לי חיים.
תודה נשמה.דבר ראשון אל תשווה את עצמך לסוויט במבה הבחור שועל ותיק ומכיר טוב מאוד את הגוף שלו,אתה עשית חיטוב אחד בחיים שלך (?),אל תצפה לתוצאות דומות.
לא שלדעתי זה מצדיק אתה הקיצוניות שלו.
חוץ מזה לא מדבור פה על איזה קוביות או להשאר חיטוב במסה ,כרגע אתה אדם שמן,אם לא מפירע לך איך שאתה נראה חיצונית אז אני יכול לאחל לך בהצלחה.
187, תודה.חחחחחח ה wwe הרג אותי..
ולנושא, אפילו שזה פוסט פרודיה נראה שהתקדמת הרבה.
מה הגובה שלך? ( אני יודע שאתה לא BB)