הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 9 Weeks out נושא שיתעדכן

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
עבודה טובה,
אני לא מגיב בד"כ, אבל יצא לי לראות ת'רד שלך לפני.
ואתה משתפר מהר.
רק אל תשים על כל הhaters.

וואי אחי שינוי קטלני!! גם נראה שאתה לא יורד כל כך במסת השריר

תאכלס משתמש במשהו שעוזר לחיטוב(לא לאבד שריר) ?כי ראיתי תפוסט הראשון של הסוף מאסה ולא ניראה שהפסדת הרבה בשר

כול הכבוד לך , אם משקלי העבודה שלך למעלה מעודכנים זה רק מראה שלא חיבים להרים כבד בטרוף ולהגיע לאחלה תוצאות..

כול הכבוד לך , אם משקלי העבודה שלך למעלה מעודכנים זה רק מראה שלא חיבים להרים כבד בטרוף ולהגיע לאחלה תוצאות..
הטרלה.. יודעים פה מה המששלים שאני יכול להתמודד איתם )לא עובד איתם בכל אופן(

הטרלה.. יודעים פה מה המששלים שאני יכול להתמודד איתם )לא עובד איתם בכל אופן(

מה קשר להטרלה? אני בעדך יא גנוב , לפי מה שרשום בפוסט שלך למעלה המשקלי עבודה שלך נמוכים ותוצאה טובה...

"סקוואט 50 קילו
דדלאפט 40 קילו
בנץ' פרס דאמבלים עליון 15 כל יד !!!!11 "

מה קשר להטרלה? אני בעדך יא גנוב , לפי מה שרשום בפוסט שלך למעלה המשקלי עבודה שלך נמוכים ותוצאה טובה...

מה אתה רציני כאילו? הוא הטריל זה לא באמת המשקלים שלו המשקלים שלו פי כמה וכמה, אם אני לא טועה הוא גם עבד כוח כמה חודשים

מה אתה רציני כאילו? הוא הטריל זה לא באמת המשקלים שלו המשקלים שלו פי כמה וכמה, אם אני לא טועה הוא גם עבד כוח כמה חודשים

אז מה אני אשם שהוא טמבל מטריל את עצמו ומבלבל במוח שמתיחסים להטרלות שלו ? :mad:

זה זה שאתה לא קלטת לא בדיוק מוציא אותו טמבל.

וזה מוכיח את הטענה עוד יותר.

יש סטירה במה שאתה אומר , מצד אחד הנתוני הרמה שלו לא נכונים ונמוכים ממה שבאמת ומצד שני אתה מתייחס לזה ברצינות לשורה שרשמתי "לא חייבים להרים כבד בטרוף בשביל לקבל אחלה תוצאות"...

יש סטירה במה שאתה אומר , מצד אחד הנתוני הרמה שלו לא נכונים ונמוכים ממה שבאמת ומצד שני אתה מתייחס לזה ברצינות לשורה שרשמתי "לא חייבים להרים כבד בטרוף בשביל לקבל אחלה תוצאות"...
זה בסדר, קח ת'זמן ותחשוב על זה עוד קצת. בגלל שעבר עלי בוקר נהדר, זכית ברמז:

וזה מוכיח את הטענה עוד יותר.

רמז: הטענה שלא EliC הוא הטמבל.

איחדתי את האשכולות כי זה מתחיל להיות כבר ספאם. תרכז את כל העידכונים באשכול אחד, אין צורך לפתוח נושאים חדשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית