הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 9 Weeks out נושא שיתעדכן

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
אני במקומך הייתי מגיש בקשה ליוטיוב פרטנר עברתי ברפרוף על הערוץ שלך ויש לך די הרבה צפיות
תמחק כל תוכן לא שלך או אם בעית זכויות יוצרים
אולי זה יממן אבקת חלבון פעם בשנה

anterior deltoid
middle doltoid
posterior deltoid

אין דבר כזה לטראל דלטויד .. בשביל שיהיה לטארל דלטויד צריך שיהיה מדיאל דלטויד, כי משהו יכול לטארלי רק אם יש משהו מדיאלי.. אז כל מי שעשה לי מוניטין שלילי, אתה בורים חסרי ידע.
לא יודע איך הגעתי לפוסט הזה, וגם אני קצת צחקתי מהסירטון, אבל לא חייב להיות מדיאל כדי שיהיה לטראל, הדלטויד המדובר הוא הדלטויד הלטראלי ביותר מכולם, ולכן אפשר לקרוא לו גם ככה, באופן מובן מאליו.

• פותח/ת השרשור
אני במקומך הייתי מגיש בקשה ליוטיוב פרטנר עברתי ברפרוף על הערוץ שלך ויש לך די הרבה צפיות
תמחק כל תוכן לא שלך או אם בעית זכויות יוצרים
אולי זה יממן אבקת חלבון פעם בשנה
הבעיה היא שהסרטון שיש לי עליו הכי הרבה צפיות הוא בעל שיר עם זכויות יוצרים (130 אלף צפיות) אז זו בעיה

אם אני לא טועה האתר הזה גם אומר שפול אובר מיועד לחזה תחתון למרות שהוא מיועד ללאטס והחזה התחתון רק סינרגיסט.
חלוקה של שרירים זה עניין של מיקום. אם יש אנטריור ופוסטריור אז ביניהם יהיה מידל. אם יש מדיאלי אז בצד השני יהיה לטארלי. אותו דבר דיסטלי-פרוקסימלי....
אין קשר בין לטראלי ואנטריור-פוסטריור

בוא נעשה סדר כי מדע הרפואה עשה סלט. הכתף האמצעית נקראת lateral deltoid לא כי היא חיצונית, אלא כי היא אחראית על הרמה של היד לצד (lateralis בלטינית = צדדי, ומכאן שם התרגיל lateral raise). זה מבחינת לימודי אנטומיה. מבחינה עובדתית נטו, שני השרירים הצדדיים של הכתף (הסיבים הקדמיים [anterior] ואחוריים [posterior]) לטראליים לעומת החלק האמצעי, שהיינו קוראים לו medialis (מ-medius, אמצע) אילולי האנטומיה הייתה מעניקה את השם הזה לקבוצת שרירים אחרת (אבל מתעקשת שמדובר בסיבים אמצעיים של הכתף).

הבעיה היא שהסרטון שיש לי עליו הכי הרבה צפיות הוא בעל שיר עם זכויות יוצרים (130 אלף צפיות) אז זו בעיה
אז תמחק אותו ותעלה מחדש אם שיר ללא זכויות יוצרים 550 SUBS ו איזה 600 צפיות לכל סרטון אמור ליהיות מספיק
יוטיובר קטן יכול לקבל 2 דולר לכול 1000 צפיות שזה לא רע בכלל

• פותח/ת השרשור
אז תמחק אותו ותעלה מחדש אם שיר ללא זכויות יוצרים 550 SUBS ו איזה 600 צפיות לכל סרטון אמור ליהיות מספיק
יוטיובר קטן יכול לקבל 2 דולר לכול 1000 צפיות שזה לא רע בכלל
הוא לא יתפרסם בככה מחדש

בוא נעשה סדר כי מדע הרפואה עשה סלט. הכתף האמצעית נקראת lateral deltoid לא כי היא חיצונית, אלא כי היא אחראית על הרמה של היד לצד (lateralis בלטינית = צדדי, ומכאן שם התרגיל lateral raise). זה מבחינת לימודי אנטומיה. מבחינה עובדתית נטו, שני השרירים הצדדיים של הכתף (הסיבים הקדמיים [anterior] ואחוריים [posterior]) לטראליים לעומת החלק האמצעי, שהיינו קוראים לו medialis (מ-medius, אמצע) אילולי האנטומיה הייתה מעניקה את השם הזה לקבוצת שרירים אחרת (אבל מתעקשת שמדובר בסיבים אמצעיים של הכתף).
איך האנטיריור/פוסטיריור דלטוידס יותר לאטרלים מהלאטרל? בכל הסתכלות על כתף אפשר לראות שהשריר יותר "צידי" מהאחורי והקדמי ם0

איזה בנאדם שפוי מרים 4 קילו ואחרי כל סט דופק פוזינג?
אם זה אמיתי, אוי ואבוי

טרול אמיתי זה טרול שלא צוחק באמצע סרטון! חייב להודות שהפוזינג שלך שבר אותי מצחוק

סרטון קצת הזוי אני חייב לציין.

אם לא היית עושה את הפוזות האלה אחרי כל סט הייתי לוקח אותך ברצינות אבל
באמת ?

מה כואב לכם יבולבולים המטרות שלו שונות משלכם אז אתם גברים אחלה תפרסמו נושא אל תנסו להעלות את הגבריות שלכם בכך שאתן מורידים את של אחרים זה פתטי

• פותח/ת השרשור
מה כואב לכם יבולבולים המטרות שלו שונות משלכם אז אתם גברים אחלה תפרסמו נושא אל תנסו להעלות את הגבריות שלכם בכך שאתן מורידים את של אחרים זה פתטי
תודה אחי אבל זה לא הוריד לי כלום חח

להוריד את הביטחון שלי אלי?
בשביל זה צריך הרבה יותר מכמה תגובות בפורום risus.

• פותח/ת השרשור
מעדכן אתכם
שוקל 76 משקל בוקר
1.76
משקלי עבודההה

סקוואט 50 קילו
דדלאפט 40 קילו
בנץ' פרס דאמבלים עליון 15 כל יד !!!!11

לדעתי 9-10 אחוז שומן
כל התמונות משבוע האחרון במצב בוקר ללא פאמפ וללא קוראסונים וטבעות.
1382007_10151931105742660_780746700_n.jpg

0si17iakr7zj834o2ts5.jpg

dn2oaw7quhx2w7o36xu0.jpg

s1bp56d6yk53i19cvq57.jpg

l16c7lg8tm7hzk1su2pi.jpg

ecda2zy9vjn2iu9lwob2.jpg

z4oqg5eg3q9sy2nh6wq8.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית