הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחילה..

efi.hez.teem

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם..
אני מעוניינת בבקשה בייעוץ התחלתי בתזונה בריאה וחיטוב גוף.

אני בת 25, גובה 1.69 ושוקלת ב47 ק"ג..(פחות בעניין של לרדת במשקל אבל כן לשמור עליו..)

אני מאוד משתדלת לשמור על תזונה בריאה ודלה בשומנים, ולאחרונה התחלתי להתעניין בנושא של חיטוב וחיזוק הגוף.

אני מאוד אשמח ליעוץ התחלתי כיצד לעשות זאת..

הדבר הנוראי מכל הוא, שאני מעשנת ומתקשה להפסיק מחשש לעלות במשקל:/ ומקווה שדרך הספורט אצליח לשמור על המשקל שלי ולא לעלות..

בתודה מראש ושבוע טוב.

קודם כל שומנים הם חיוניים לגוף, ואת צריכה להימנע יותר מאכילת פחמימות מאשר אכילת שומנים.
את צריכה לבדוק את ה-BMR שלך, ולהרכיב לעצמך תפריט ניטרלי.
את יכולה לשלב 2-3 אימוני משולות בשבוע... אימון fbw כללי על כל הגוף..

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה המהירה..
האם אפשר לרדת לרזולוציה יותר נמוכה ולגון במה זה אומר תפריט ניטרלי..?

תפריט נייטראלי הוא תפריט שמורכב מכמות קלוריות שממנה את לא עולה ולא יורדת במשקל.
אם נניח כמות הקלוריות שאת צריכה ליום היא 1500, אז תפריט נייטראלי יהיה מורכב מ-1500 קלוריות.

תודה רבה על התגובה המהירה..
האם אפשר לרדת לרזולוציה יותר נמוכה ולגון במה זה אומר תפריט ניטרלי..?
http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=3&art_id=29
זהו מחשבון BMR. הוא אומר לך כמה קלוריות הגוף שלך שורף לבד, בלי כל פעולה
תוסיפי לזה 200-300 קלוריות של הליכה ברחוב, לצחוק, ללכת למקרר ומה לא (בהנחה שאת לא עובדת בעבודה שדורשת הרבה פעילות גופנית) והגעת למאזן הניטראלי שלך. זוהי הכמות שאת צריכה לאכול בערך. הייתי אוכל קצת יותר ממנו, בפלוס של 100-200 כי לפי הנתונים שלך את לא צריכה לרזות ממש. את יכולה לקחת תוכנית (FBW (FULL BODY WORKOUT מהפורטל של האתר ולעשות אותה 3 פעמים בשבוע

את בתת משקל. לאן עוד יש לרדת/לרצות לשמור על הקיים?
אם כמה אבסורד שזה ישמע לך, כדי לקבל ״חיטוב״, את תצטרכי דווקא להעלות במשקל (במסת השריר ולא בשומן).

• פותח/ת השרשור
היי משה,
האם זה תנאי הכרחי העלייה במשקל לצורך חיטוב?
אשמח לשמוע האם ישנה דרך שלא אעלה במשקל ובכל זאת אחזק את הגוף...

תודה.

היי משה,

תודה.
בישביל שיהיה חיטוב, צריך שיהיה מה לחטב.
לפי הנתונים שלך אין לך ממה מה לחטב, לכן הדרך היא להעלות כמה קילוגרמים של שריר בעיקר ואז לחטב ולראות תוצאה שונה לחלוטין.

היי משה,

תודה.
זו דוגמה קיצונית, אבל המשקל שלך לא חשוב אלא % השומן.
הינה דוגמה לאישה שבסופו של דבר הגיעה למשקל שממנו התחילה, אבל מצד ימין העלתה במסת השריר:
http://www.phillypersonaltraining.com/wp-content/uploads/2012/11/155-lbs-before-and-after.jpg?653317

במקרה שלך את מתחילה הפוך ולכן לא יכול להישאר על אותו המשקל, אבל בסופו של תהליך תראי הרבה יותר מוצקה/חטובה ממה שאת כיום.
תצטרכי להעלות מעט במשקל (5-10 ק״ג) ואז לעשות חיטוב (לעשות דיאטה כמו שצריך, יחד עם אימוני משקולות כדי לשמר על מסת השריר).
כל הסיפור יצריך ממך לאכול יותר קלוריות ממה שגופך דורש. במקרה שלך הייתי מתחיל מ 1600-1700 קלוריות, עם 1.5-2 גרם חלבון לק״ג משקל, 50-60 גרם שומן ליום וממשיך משם.

הינה דוגמה
השינוי העיקרי הוא שהיא נראית כמו אחת שאמרו לה "עכשיו תוציאי בטן" בתמונה השמאלית, ו"תכניסי בטן" בימנית. כמובן הוסיפו גם חיוך לצד המבוקש, ובגד שמעלה את החזה, שלא לדבר על שינויי התאורה. בקיצור, עשו כל מה שאפשר כדי לטשטש הבדלים אמיתיים במבנה הגוף שכנראה דווקא כן קיימים שם (נדמה לי שרואים משהו בגפיים).

שלום לכולם..
אני מעוניינת בבקשה בייעוץ התחלתי בתזונה בריאה וחיטוב גוף.

אני בת 25, גובה 1.69 ושוקלת ב47 ק"ג..(פחות בעניין של לרדת במשקל אבל כן לשמור עליו..)

אני מאוד משתדלת לשמור על תזונה בריאה ודלה בשומנים, ולאחרונה התחלתי להתעניין בנושא של חיטוב וחיזוק הגוף.

אני מאוד אשמח ליעוץ התחלתי כיצד לעשות זאת..

הדבר הנוראי מכל הוא, שאני מעשנת ומתקשה להפסיק מחשש לעלות במשקל:/ ומקווה שדרך הספורט אצליח לשמור על המשקל שלי ולא לעלות..

בתודה מראש ושבוע טוב.

לפני כול העצות שקיבלת פה תפיסיקי לעשן , זה יותר חשוב לגוף מכול העצות שקיבלת פה.
תפצי על הקמיהה לעישון בספורט , ארובי מטורף שאחרו יבוא לך רק לעוף לישון 😉

Back
למעלה תחתית