הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS מתקשה לקראת תחרות לא רוצה ריסט

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
בלי להגיד יותר מדי בוא נגיד ש90% שיש לי סינגל של 140 בסקוואט לפי ה3X5 אבל בזמן האחרון אני סוגר נגיד 5 סט ראשון 3-4 סט שני ו1-2 סט שלישי וכשזה יוצא פחות מ-12 אני עושה עוד פעם ובהמלצה שניתנה בדומה לאליק ( @Alikk1998 ) ע"י המלצפ ( @MasterSplitter ) האם כדאי לי לשנות ל3X3 עד התחרות הקרובה ? אולי מקסימום להוסיף 1X8 בסוף בשביל הנפח....
כנ"ל בבנץ' הולך בדרך כלל 5, 4, 2 .....
מה דעתכם?
ומישהו יכול לשים לי שנייה את הלינק של הטבלה של המשקלים הממוצעים (דגש שלא יצאו עליי 🙄) של מתאמן בינוני במשקל של עד 90?
סתם מתוך עניין....

תודה מראש 😁

תנסה לנוח יותר.. לכיוון 7-10 דק' אפילו אם צריך...
תביא חולצה ארוכה שתהיה לך בין הסטים...

• פותח/ת השרשור
תנסה לנוח יותר.. לכיוון 7-10 דק' אפילו אם צריך...
תביא חולצה ארוכה שתהיה לך בין הסטים...
ננסה אימון הבא
נגיד היום סגרתי 9/15 סתם לדוגמא אני אנסה עוד פעמיים את אותו המשקל עד שאסגור 12/15 ואם לא אצליח אעבור ל3X3 כי ריסט עכשיו יחליש אותי

אחרי סט ראשון נכוון שעון על 7 דקות
אחרי סט שני נכוון שעון על 10 דקות

תגיד האם בבנץ' כדאי לקחת את המשקל שאני עושה עכשיו ולעשות איתו 5 חזרות לעצירות (כל פעם להוסיף עצירה) ואז כנראה שאני מגיע למשקל מטרה או להוסיף משקל לT&G ?
תחרות ראשונה פשוט אני לא יודע מה עדיף לעשות 🙁

ננסה אימון הבא
נגיד היום סגרתי 9/15 סתם לדוגמא אני אנסה עוד פעמיים את אותו המשקל עד שאסגור 12/15 ואם לא אצליח אעבור ל3X3 כי ריסט עכשיו יחליש אותי

אחרי סט ראשון נכוון שעון על 7 דקות
אחרי סט שני נכוון שעון על 10 דקות

תגיד האם בבנץ' כדאי לקחת את המשקל שאני עושה עכשיו ולעשות איתו 5 חזרות לעצירות (כל פעם להוסיף עצירה) ואז כנראה שאני מגיע למשקל מטרה או להוסיף משקל לT&G ?
תחרות ראשונה פשוט אני לא יודע מה עדיף לעשות 🙁
גם 12 מתוך 15 זה יחסית גבולי להעלאת משקל... אני אישית מעלה רק ב13+.. שזה אומר שחייב לפחות סט אחד של 5.. והמינימום זה 3 חזרות... (5,5,3 / 5,4,4 / 5,3,5 / משהו בסגנון...)

לגבי הבנץ', אין לי ניסיון תחרותי אז אני לא רוצה להטעות אותך... בטוח אבל שאם בתחרות עושים בנץ' עם עצירה, אז צריך באיזשהו שלב להתאמן על זה.

• פותח/ת השרשור
גם 12 מתוך 15 זה יחסית גבולי להעלאת משקל... אני אישית מעלה רק ב13+.. שזה אומר שחייב לפחות סט אחד של 5.. והמינימום זה 3 חזרות... (5,5,3 / 5,4,4 / 5,3,5 / משהו בסגנון...)

לגבי הבנץ', אין לי ניסיון תחרותי אז אני לא רוצה להטעות אותך... בטוח אבל שאם בתחרות עושים בנץ' עם עצירה, אז צריך באיזשהו שלב להתאמן על זה.
השאלה היא אם נגיד אני רוצה ללחוץ X משקל ואני אגיע לX משקל ל5 חזרות בלי עצירה אני אהיה מסוגל ללחוץ אותו עם עצירה....
אם מישהו יענה לי על זה אני מאוד אשמח

השאלה היא אם נגיד אני רוצה ללחוץ X משקל ואני אגיע לX משקל ל5 חזרות בלי עצירה אני אהיה מסוגל ללחוץ אותו עם עצירה....
אם מישהו יענה לי על זה אני מאוד אשמח

אף אחד לא יכול להבטיח לך דבר כזה. סבירות גבוהה שכן, כי ממה שראיתי בתחרויות הקודמות העצירה היא שבריר שנייה, רק במקצה עם הציוד יש לפעמים עצירות ממש ארוכות. כמובן שגם את זה אף אחד לא יכול להבטיח, כי אף אחד לא יודע מי יהיו השופטים. בקיצור - תתאמן עם עצירות, לפחות בחזרה הראשונה של כל סט.

תבנה לך יכולת לעבוד עם עצירות.
בתחרות זה תלוי בשופט מאחוריך, יש אנשים שנותנים ישר את הפקודה ויש כאלה שמייבשים.
אותי למשל ייבש הבחור שישב, הורדתי, הייתי איזה 2 שניות(!!!) עם המוט עלי ורק אז קיבלתי פקודה.
בקיצור, אף אחד לא מבטיח לך שזה יהיה שבריר שניה, תלוי בשופט.

• פותח/ת השרשור
תודה לשניכם אולי אני אעשה משהו כמו 5,5 ואז 3 עם עצירה אחת זה עדיין 13/15 או עצירה בכל חזרה ראשונה ניסיון לפחות 😃

הסיבה הכי נפוצה ל"ייבוש" על החזה זה חוסר יציבות של המתחרה, לחיצה יציבה תזכה לפרס מהיר. על פי חוק, הפקודה אמורה להינתן כשכל המוט מאוזן על החזה ושיש בבירור עצירה.

• פותח/ת השרשור
חחחח הוא התכוון שהשריר מתקרר משמע הוא מאבד את כל החימום והאדרנלין, לא שקר לו חחח
אבל אולי חולצה ארוכה + סקוואטים באוויר כל איזה דקה- חצי דקה יעזור
הסיבה הכי נפוצה ל"ייבוש" על החזה זה חוסר יציבות של המתחרה, לחיצה יציבה תזכה לפרס מהיר. על פי חוק, הפקודה אמורה להינתן כשכל המוט מאוזן על החזה ושיש בבירור עצירה.
אצלי בד"כ רואים שיש עצירה באופן ברור אז רוב הסיכויים שייתנו את הפקודה מהר יותר?

אבל אולי חולצה ארוכה + סקוואטים באוויר כל איזה דקה- חצי דקה יעזור
סקוואטים באוויר כמובן, אבל לחולצה ארוכה אין שום קשר לעניין חחח
אני הייתי ממליץ לך פשוט לקחת פלטה של 15 ק"ג, להרים מעל הראש ולעשות איתה סקוואט כמה פעמים ב-10 דקות האלה, עד 3 דקות לפני הסט.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי ממליץ לך פשוט לקחת פלטה של 15 ק"ג, להרים מעל הראש ולעשות איתה סקוואט כמה פעמים ב-10 דקות האלה, עד 3 דקות לפני הסט.
עשיתי דבר דומה פעם עם דאמבל (גובלט סקוואט) ננסה ואני חושב שיש אפקט גם לחולצה ארוכה .....

עשיתי דבר דומה פעם עם דאמבל (גובלט סקוואט) ננסה ואני חושב שיש אפקט גם לחולצה ארוכה .....
אם היה אכן היה אפקט לחולצה ארוכה, לדעתי זה היה משפיע בתרגילי פלג גוף עליון, ולא בפלג גוף תחתון. תחמם עד מחר את פלג הגוף העליון שלך, אבל אם הרגליים "מתקררות", מה עשית בזה?

מאוד לא ממליץ, פשוט תנוח בין 6-10 דקות באופן מדוד ואם אתה לא מצליח אתה פשוט לא מספיק חזק למשקל הזה. בין הסטים מנוחה טוטאלית. @RussianHotGirl

למה? אם הוא לוקח מנוחות ארוכות סימן שזה מה שהוא צריך כדי להתאושש מהסט, לא? למה הוא צריך עוד מאמץ שיפגע לו בהתאוששות?

למה? אם הוא לוקח מנוחות ארוכות סימן שזה מה שהוא צריך כדי להתאושש מהסט, לא? למה הוא צריך עוד מאמץ שיפגע לו בהתאוששות?
לא הבנת אותי נכון.
לפעמים צריך מנוחות ארוכות של 10 דקות בערך, אבל הוא טען שבזמן הזה הוא מתקרר ושזה הורס לו את הסט, אז המלצתי לו לעשות סקוואט עם 15 ק"ג מעליו פעם בכמה דקות כדי לשמור על הרגליים חמות אבל לא להתאמץ ולבזבז כוח לקראת הסט. 15 ק"ג שווה ערך לסקוואט נקי, זה אפילו לא מורגש, אבל עדיין משאיר את השרירים חמים.

לא הבנת אותי נכון.
לפעמים צריך מנוחות ארוכות של 10 דקות בערך, אבל הוא טען שבזמן הזה הוא מתקרר ושזה הורס לו את הסט, אז המלצתי לו לעשות סקוואט עם 15 ק"ג מעליו פעם בכמה דקות כדי לשמור על הרגליים חמות אבל לא להתאמץ ולבזבז כוח לקראת הסט.
אם הוא מתקרר, סימן שהוא כבר מיצה את המנוחה והוא צריך לחזור לסט, לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית