הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטרואידים אנבולים בחלבון?

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4432277,00.html

אחת הבעיות המרכזיות בצריכה של תוספי מזון, הנו החשש מזיהום (הנעשה במכוון או שלא במכוון כחלק מתהליך הייצור) בחומרים אסורים (הורמונים, סטרואידים). תוספי המזון לא מוגדרים כתרופה ולכן לא חל עליהם פיקוח, אלא מסתמכים על הצהרת החברה.

מבדיקות שבוצעו בעולם על תוספי מזון הנמכרים בחדרי כושר נמצא שבכ-20% מהמוצרים נמצאו שאריות של סטרואידים אנאבוליים וחומרים אסורים נוספים. בנוסף, במחקרים רבים לא נמצא יתרון פיזיולוגי לצריכה של חלבון מאבקה לעומת צריכה של חלבון ממזון.

בגלל זה יש לי כרס GH?

כמות החלבונים המומלצת

ynet_manual_bullet.png
לאנשים המתאמנים לשיפור הכושר הגופני -הכמות המומלצת היא 1-0.8 גרם לכל ק"ג גוף.

ynet_manual_bullet.png
לספורטאים מקצועיים - צורכי החלבון גבוהים יותר בשל הנזק השרירי המתרחש בזמן מאמץ ממושך בעצימות גבוהה. הכמות עשויה להגיע ל-1.5-1 גרם/ק"ג גוף למתאמנים 3-2 שעות ביום ו-2-1.5 גרם/ק"ג גוף למתאמנים 6-3 שעות ביום.

זה אומר שאני צריך להתאמן 6 שעות ביום?
אני בשבוע מתאמן פחות.

איזה גברים החברות של האבקות חלבון, מוסיפים סתם ככה אנבולים לאבקות חלבון חינם.

עכשיו אני מבין איך יכול להיות שכל הבילדרים הכי טובים אומרים שהם גדלו ככה רק מאבקות חלבון.

הם אומרים שמבדיקת השוואה שהם עשו לא היה הבדל פיזיולוגי בין צריכה של חלבון ממזון או מאבקות חלבון ( לא מפתיע )
אבל כשחושבים על זה הם גם אמרו שיש באבקות סטרואידים אנאבוליים אז הם בעצם אומרים שסטרואיידם אנאבוליים לא תורמים לבניית מסת שריר.
מעניין.

עוד קצת הגיגים משעשעים שלי:

חבל שהם לא אומרים באיזו אבקת חלבון יש סטרואידים (יש סוגים שונים של סטרואידים - שמים שם מיקס של כולם? או שיש אבקת חלבון של ווינסטרול, אבקת חלבון של אנאבר וכו'..)

חבל גם שהם לא פירטו איך שמים באבקה סטרואידים שמיועדים להזרקה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית