הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Blast and Cruise

• פותח/ת השרשור jake
  • פורסם בתאריך

jake

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
היי ראיתי שרצים כאן הרבה דיבורים על פי סי טי ובלאסט אנד קרוז מוזכר על הדרך...

אז רציתי לשתף שאני התחלתי בלאסט אנד קרוז לפני כמה חודשים...

הרצתי סייקל 1 של :
טרן ארוך 10 שבועות 400 מ"ג
טסט אנתת 10 שבועות 1 גרם
ווינסטרול 6 שבועות 50 מ"ג בכדורים.
פה ושם לקחתי נולבה כי הייתה רגישות קטנה לפיטמות אבל ירד ישר.

כעיקרון יש לי עבר בסייקלים וגם התחריתי בתחרות פיתוח גוף בנאבבא ב2012.

כרגע אני כבר 7-8 שבועות על ברידג של 1 מיל של אננתת(250)+ 50 מ"ג טורינבול.

הורדתי כמויות חלבון בברידג ל2.5 גרם חלבון כפול משקל גוף, הכל כרגע הולך לפי התוכנית אנשים חושבים שאני מפוצץ בחומרים וירדתי המון באחוזי שומן קרוב ל12 אחוז כרגע...

מבחינת תוצאות כרגע מאוד מרוצה, אני מריץ שבועיים לפני סוף הבלאסט 150 איו של כוריגון יום כן יום לא למשך שבועיים וככה גם שבועיים לפני תחילת הבלאסט. כרגע האשכים בגודל נורמאלי.

עוד שבוע מתחיל בלאסט נוסף.

אם מישהו פה יש לו ניסיון בבלאסט אנד קרוז או גם כרגע מריץ אשמח לשמוע גם כן...

אגב קרדיט לאביעד חזי על העזרה

היי ראיתי שרצים כאן הרבה דיבורים על פי סי טי ובלאסט אנד קרוז מוזכר על הדרך...

אז רציתי לשתף שאני התחלתי בלאסט אנד קרוז לפני כמה חודשים...

הרצתי סייקל 1 של :
טרן ארוך 10 שבועות 400 מ"ג
טסט אנתת 10 שבועות 1 גרם
ווינסטרול 6 שבועות 50 מ"ג בכדורים.
פה ושם לקחתי נולבה כי הייתה רגישות קטנה לפיטמות אבל ירד ישר.

כעיקרון יש לי עבר בסייקלים וגם התחריתי בתחרות פיתוח גוף בנאבבא ב2012.

כרגע אני כבר 7-8 שבועות על ברידג של 1 מיל של אננתת(250)+ 50 מ"ג טורינבול.

הורדתי כמויות חלבון בברידג ל2.5 גרם חלבון כפול משקל גוף, הכל כרגע הולך לפי התוכנית אנשים חושבים שאני מפוצץ בחומרים וירדתי המון באחוזי שומן קרוב ל12 אחוז כרגע...

מבחינת תוצאות כרגע מאוד מרוצה, אני מריץ שבועיים לפני סוף הבלאסט 150 איו של כוריגון יום כן יום לא למשך שבועיים וככה גם שבועיים לפני תחילת הבלאסט. כרגע האשכים בגודל נורמאלי.

עוד שבוע מתחיל בלאסט נוסף.

אם מישהו פה יש לו ניסיון בבלאסט אנד קרוז או גם כרגע מריץ אשמח לשמוע גם כן...

אגב קרדיט לאביעד חזי על העזרה

סייקל פצצה!...

על איזה משקל ואחוזי שומן אתה כרגע?
בדיקות דם?

• פותח/ת השרשור
היי בדיקות דם אני מריץ השבוע! לקחתי כמעט כל דבר אפשרי שאפשר לבדוק, כליות, כבד, טסט, פרולקטין, SHBG וכו'...

אני 1.68 על 83 קילו 12 אחוז שומן.

הסייקל הבא המתוכנן הוא:
1-12 אנתת על 1 גרם בשבוע
1-12 בולדנון 800 מ"ג בשבוע
6-12 ווינסטרול בזריקות יום כן יום לא
4-12 מסטרון יום כן יום לא.

סייקל יבש, נירד לסביבות ה9-10 אחוז.
נשמע טוב , כמה עלית בסייקל הזה?
לא יודע להגיד בוודאות כמה עליתי אבל ירדתי מ20+ אחוז שומן ל12 אחוז, וכמעט נשארתי על אותו משקל. מכניס גם 2 כדור פרווירון לסייקל המון אירובי ותזונה נוקשה! גם מריץ שבועיים קלן שבועיים קפאין

היי בדיקות דם אני מריץ השבוע! לקחתי כמעט כל דבר אפשרי שאפשר לבדוק, כליות, כבד, טסט, פרולקטין, SHBG וכו'...

הסייקל הבא המתוכנן הוא:
1-12 אנתת על 1 גרם בשבוע

לא יודע להגיד בוודאות כמה עליתי אבל ירדתי מ20+ אחוז שומן ל12 אחוז, וכמעט נשארתי על אותו משקל. מכניס גם 2 כדור פרווירון לסייקל המון אירובי ותזונה נוקשה! גם מריץ שבועיים קלן שבועיים קפאין
אפשר לדעת למה 2 כדורי פרובירון ? סתם מתעניין לדעת למה בסייקל עם טסט , אני על אותו משקל כמוך 1.70 על 85 קילו מעריך שאני יותר אחוז שומן כביכול השומן אצלי מתרכז בבטן 15-16 אחוז

בדיקות דם אני מריץ השבוע! לקחתי כמעט כל דבר אפשרי שאפשר לבדוק, כליות, כבד, טסט, פרולקטין, SHBG וכו'...

הסייקל הבא המתוכנן הוא:
1-12 אנתת על 1 גרם בשבוע
1-12 בולדנון 800 מ"ג בשבוע - בבולד משפיע עלי טוב יותר ויותר ככל שעולה, טסט ההבדלים יותר קטנים עבורי עם העלייה.
מה אתה עושה עם היובש במפרקים (אצלי אפילו נגזרת dht גומרת אותם).
לא יודע להגיד בוודאות כמה עליתי אבל ירדתי מ20+ אחוז שומן ל12 אחוז, וכמעט נשארתי על אותו משקל.
400 מ"ג טרן נותן פיזיק מדהים.
היו תופעות לוואי מהטרן (מצבי רוח אולי)?
כמה אתה סומך על הטרן (כלומר שבאמת ה-400 הם 400)?

מכניס גם 2 כדור פרווירון לסייקל המון אירובי ותזונה נוקשה!
היית אומר שאתה בתזונה של חיטוב?
גם מריץ שבועיים קלן שבועיים קפאין[/quote]
בסוף הסייקל?

נערך לאחרונה:

הסייקל הבא המתוכנן הוא:
1-12 אנתת על 1 גרם בשבוע

לדעתי אתה מכניס יותר מדיי מייבשים באחוז שומן שלך.
אתה עלול להפצע ועוד בשלבים מוקדמים של החיטוב ו/או להרוויח יחסית מעט ביחס לרעילות והעומס הכללי (אפילו שלא מדובר באוראליים)

למה שלא תחליף אותם או תוסיף קריאטין לפחות עד שתגיע ל9%?

אני גם במקום הייתי פשוט מוריד את הויני ושם T3+קלן - הרבה יותר יעיל בשביל ירידה וגם הכנסת נוטריטים לשריר.
מלבד זאת אתה לא זקוק לויני בכאלה אחוזי שומן וגם לא מסטרון.

אתה לדעתי יכול לתכנן את זה יותר טוב.
פרווירון אבל אתה יכול גם לתת 3 כי המשך חיים שלו קצר מאוד

לדעתי אתה מכניס יותר מדיי מייבשים באחוז שומן שלך.
אתה עלול להפצע ועוד בשלבים מוקדמים של החיטוב ו/או להרוויח יחסית מעט ביחס לרעילות והעומס הכללי (אפילו שלא מדובר באוראליים)

למה שלא תחליף אותם או תוסיף קריאטין לפחות עד שתגיע ל9%?
אני מבין את החשיבות המסויימת שיש לקריאטין בסייקל אבל לא מבין למה אתה מתכוון בהחלפת מייבשים בקריאטין.

אני גם במקום הייתי פשוט מוריד את הויני ושם T3+קלן - הרבה יותר יעיל בשביל ירידה וגם הכנסת נוטריטים לשריר. מה עם קלן בpct (לא לחיטוב)?
אני מוסיף בשביל להמשיך בתזונה מסיבית ובכדי להנות מסינטזת החלבון המוגברת ואותו אפקט אנאבולי.
(אני יודע ששני האחרונים אפקטים חלשים בתאוריה)

מלבד זאת אתה לא זקוק לויני בכאלה אחוזי שומן וגם לא מסטרון. למה אתה מתכוון?

• פותח/ת השרשור
המסטרון אני מוסיף בשביל מראה נוקשה, אני לא עולה לבמה אבל אני צריך לצורך עבודה מראה נוקשה..

לא הייתה לי בעיה עד כה עם היובש במפרקים.

בזמן הסייקל אני בכלל לא מרים משקלים מפחידים ודואג לעבוד על הרבה חזרות עם עבודה נכונה, עד כה פעל מושלם!
אם אתם רוצים אני אוכל לעלות תמונות מההתחלה להמשך התהליך נראה בן אדם שונה!

נראה לי מספיק קלן וקפאין, אני דואג להרבה אירובי באטרף, אולי אוסיף טי 3 ...

השתמשתי בקלן שבועיים כן שבועיים לא וחלק אפילו מנוחות גדולות יותר במהלך הסייקל, הרצתי גם קפאין במהלך הברידג והייתי עם טורינבול במהלך הברידג.

400 מ"ג טרן שהשתמשתי היה מדהים חוויתי הזהות מטורפות וגם עלייה בכוח! הייתה תקופה גם שלקחתי 450 היה מטורף. מי שמקורב לצלחת יודע פלוס מינוס שקיבל חומר טוב.
היו מצבי רוח, אבל יש לי ניסיון כבר עם טרן חוץ מההזהות המעצבנות ושאתה קם בבוקר בריכה ומסריח מזעית טרן לא הייתה בעיה.

אביעד לא הבנתי אותך להחליף מה בקריאטין? כעיקרון יש לי מטרה מסויימת כרגע לרדת באחוזים ולעלות קצת בשריר, זה לא לתחרות. כרגע התוכנית פועלת באופן מושלם.

כן בתזונה של חיטוב אני עכשיו, אבל הולך לעלות טיפה את הפחמימה ולשחק עם האירובי.

בסייקל הראשון שילבתי בסוף קצת טי 4 ואני עדיין עליו, האם הוא יעיל כמו טי 3?

פרווירון מראה נוקשה נותן כמו מסטרון וגם המרה טובה יותר של הטסט החופשי. תוספים שאני משתמש כרגע:
אל ארגנין, בי סי אי אי, גלוטמין, מולטי ויטמין, ויטמין סי ויטמין בי קומפלקס, ליב 52, אומגה 3 מגנזיום ציטראט תוכנית אימונים מפוצלת ל 6 ימי אנאירובי+אירובי
במהלך הסייקל הוספתי גם כל שבוע כמה אימוני אירובי בוקר בנוסף.

כנחזור לבלאסט שבוע הבא נעלה את האימוני אירובי בהתאם.

צי'ט לא נגעתי כמעט בכל הסייקל לקראת הסוף נתתי 1 אולי, ועכשיו 1 לשבועיים או 1 לשבוע.

אגב מה אתם אומרים לגבי פרימו במהלך הברידג'? יעיל?

נש
המסטרון אני מוסיף בשביל מראה נוקשה, אני לא עולה לבמה אבל אני צריך לצורך עבודה מראה נוקשה..

בזמן הסייקל אני בכלל לא מרים משקלים מפחידים ודואג לעבוד על הרבה חזרות עם עבודה נכונה, עד כה פעל מושלם!

השתמשתי בקלן שבועיים כן שבועיים לא וחלק אפילו מנוחות גדולות יותר במהלך הסייקל, הרצתי גם קפאין במהלך הברידג והייתי עם טורינבול במהלך הברידג.

400 מ"ג טרן שהשתמשתי היה מדהים חוויתי הזהות מטורפות וגם עלייה בכוח! הייתה תקופה גם שלקחתי 450 היה מטורף. מי שמקורב לצלחת יודע פלוס מינוס שקיבל חומר טוב.
היו מצבי רוח, אבל יש לי ניסיון כבר עם טרן חוץ מההזהות המעצבנות ושאתה קם בבוקר בריכה ומסריח מזעית טרן לא הייתה בעיה.

אביעד לא הבנתי אותך להחליף מה בקריאטין? כעיקרון יש לי מטרה מסויימת כרגע לרדת באחוזים ולעלות קצת בשריר, זה לא לתחרות. כרגע התוכנית פועלת באופן מושלם.

פרווירון מראה נוקשה נותן כמו מסטרון וגם המרה טובה יותר של הטסט החופשי. תוספים שאני משתמש כרגע:
אל ארגנין, בי סי אי אי, גלוטמין, מולטי ויטמין, ויטמין סי ויטמין בי קומפלקס, ליב 52, אומגה 3 מגנזיום ציטראט

נשמע שאתה יודע מה אתה רוצה ומה אתה עושה..🏋️😅

(נוטה להיסחף במשקלים, כנראה זו הסיבה שהמפרקים מתחת לבייספס כואבים - 65ק"ג ברבל קרלז עושים את זה... 😣

אל ארגנין, בי סי אי אי, גלוטמין, מולטי ויטמין, ויטמין סי ויטמין בי קומפלקס, ליב 52, אומגה 3 מגנזיום ציטראט תוכנית אימונים מפוצלת ל 6 ימי אנאירובי+אירובי
במהלך הסייקל הוספתי גם כל שבוע כמה אימוני אירובי בוקר בנוסף.

כנחזור לבלאסט שבוע הבא נעלה את האימוני אירובי בהתאם.

צי'ט לא נגעתי כמעט בכל הסייקל לקראת הסוף נתתי 1 אולי, ועכשיו 1 לשבועיים או 1 לשבוע.

אגב מה אתם אומרים לגבי פרימו במהלך הברידג'? יעיל?
תעלה תמונות אחי מסקרן לראות אותך על א״ש נמוך במשקל הזה

• פותח/ת השרשור
נש

נשמע שאתה יודע מה אתה רוצה ומה אתה עושה..🏋️😅

(נוטה להיסחף במשקלים, כנראה זו הסיבה שהמפרקים מתחת לבייספס כואבים - 65ק"ג ברבל קרלז עושים את זה... 😣

בפיתוח גוף אין טעם להיסחף במשקלים, ועוד במיוחד בחיטוב הרבה אנשים נפצעים וחבל!!!
יודע מה אני עושה אחרי הרבה טעויות אבל תמיד מוכן ללמוד עוד...
תעלה תמונות אחי מסקרן לראות אותך על א״ש נמוך במשקל הזה
היי ליאור בקרוב מאוד אעלה תמונות מישהו כאן עוד ניסה בלאסט אנד קרוז?

בפיתוח גוף אין טעם להיסחף במשקלים, ועוד במיוחד בחיטוב הרבה אנשים נפצעים וחבל!!!
יודע מה אני עושה אחרי הרבה טעויות אבל תמיד מוכן ללמוד עוד...
היי ליאור בקרוב מאוד אעלה תמונות מישהו כאן עוד ניסה בלאסט אנד קרוז?

לא עושה/עשיתי blast & cruise, לא כ"כ מתאים לי לאופי/סגנון חיים/ארנק. סייקל ראשון היה לפני ~12 בערך, עם הפסקות די ארוכות בין לבין...

מאוד מעניין, למעשה זה יהפוך ל- blast & cruise רציני ככל שתתקדם.

צריך המון משמעת בשביל לעשות את זה כמו שצריך.
הכרתי כמה אהבלים שנשארו על חומרים תקופות ארוכות, אצלם בצורה מאוד חסרת אחריות.

• פותח/ת השרשור
בינתיים הגישה של אביעד חזי לתת שבועיים לפני סוף הבלאסט ושבועיים לפני תחילת הבלאסט כוריגון בפולסים קטנים ממש עובדת טוב.

הגוף מגיב טוב, ואני פתוח שבבלאסט הקרוב יהיה פיצוץ! כמו שזה נקרא בלאסט 😃

יש מצב שאתחרה בעתיד אולי עוד שנה או שנה וחצי
בינתיים אשמח להמשיך להתעדכן ולעדכן אני אפרסם גם תמונות שלי מהשינוי.

המון תודות גם לאביעד על העזרה! אביעד פרימו במהלך הברידג יהיה חכם להוסיף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית