הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פסיכומטרי - איך שורדים 3 שעות רצוף?

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
אני נבחן עוד חודש, אז רציתי להתייעץ פה ולנסות את זה לפני שאני ניגש לבחינה.
1. אני שותה מלא מים, ומשתין בהתאם בערך פעם בשעה גג שעתיים, כמו שחלקכם יודעים אין הפסקות בכלל מתחילת המבחן ועד סיומו, פשוט לא לשתות כל היום? אם אני לא שותה אני מרגיש חלש ויש לי כאבי ראש.
2. יש לכם המלצות לשמירה על ריכוז? הייתי שותה קפה אבל אז הייתי צריך להשתין כל הזמן.. כדור קפאין? להביא שוקולד או אוכל מתוק? מה כדאי?
3. כמו הריכוז, יש משהו למנוע לחץ? אני לא מדבר על רטלין.. אני חושב לעשות מסאז יום לפני, אבל חוץ מזה יש עוד משהו בשביל לבוא רגוע?

תודה

הייתי מנצל את הפרקי אנגלית בשביל ללכת לשירותים, פשוט תשתה לפני ותלך לפני שהמבחן מתחיל, שם תעשה רפרוף מהיר תראה איפה יש פרקים שאתה מסיים מהר ונסה לראות איך יוצא לך. מקסימום אל תשתה הרבה בזמן המבחן עצמו.
לא הייתי מביא פחמימה מהירה, נסה איזה חטיף אנרגייה או משהו וקפה לפני. ובקשר ללחץ תירגע, סה"כ פסיכומטרי.

המלצה טובה שאני יכול לתת לך זה ביום שלפני המבחן לקום בשעה מוקדמת נגיד 4-5 בבוקר כי רוב הסיכויים שבאותו יום בלילה לא תצליח להרדם, לי זה עזר.
אם יש סוג מהפרקים שאתה טוב בו ואתה רואה שאתה מסיים לפני הזמן תנצל את הזמן לשרותים.
בגלל כל הלחץ של המבחן ובמיוחד כי זה הראשון שלך הזמן יטוס ואתה תגלה שאתה בפרק האחרון בלי שחשבת אפילו על לאכול/ לשתות.

אני אישית עושה צום לסירוגין (אוכל רק אחרי שאני חוזר מבצפר, מבחינת נוחות בעיקר) אז לא אכלתי כלום בבוקר. שתתי קצת מים לפני והשתנתי גם לפני. במהלך פרקי האנגלית באמת אפשר לסיים מהר ב10 דק' ולצאת אם צריך. תלמד טוב ותיהיה רגוע - אז מה שתאכל פחות ישפיע.

תעשה מה שאתה עושה בכל סימולציה ואל תשנה הרגלים.
את הניסויים תעשה עכשיו.

לגבי להשתין - תתזמן את זה. אם יש פרק שאתה מסיים כ3-4 דקות לפני הזמן, טוס לשירותים.
לגבי לחץ - אם תתרגל כמו שצריך ותהיה בטוח בעצמך אז הכל יהיה טוב 😃
ריכוז זה גם עניין של תרגול, עדיף למצוא אטמי אוזניים כמו שצריך ולבודד את עצמך מהרעש מסביב אבל זה לא חובה.
למבחן עצמו תיקח איתך בקבוק של חצי ליטר מים ועוד סנדוויץ'. לא תשתה הרבה = לןא תצטרך להשתין.
תשתה רק כשאתה מרגיש שהגרון יבש או שאתה צריך התרעננות. את הסנדוויץ' תאכל קצת אחרי כל פרק ויהיה טוב.
בהצלחה!!

• פותח/ת השרשור
אני מתחיל סימולציות עוד שבועיים בגלל זה אני רוצה מעכשיו להתנסות באוכל/שתייה וכו'.
תודה רבה לכולם

זה חשוב לי, אני לומד 3 חודשים (+חודשיים מילים לפני הקורס ) וגם ההשקעה הכספית היא אדירה, קורס ב7000 שקל ואבטלה של שלושה חודשים אז אני חייב ציון גבוה.

בכל מקרה אני לא אשתה כלום בבוקר חוץ מקפה ואביא סנדוויצ'ים למבחן כי האוכל עוזר קצת בריכוז.
ואני אקום ממש מוקדם יום לפני כדי שאני אישן טוב בוודאות 😃

אני מתחיל סימולציות עוד שבועיים בגלל זה אני רוצה מעכשיו להתנסות באוכל/שתייה וכו'.
תודה רבה לכולם

זה חשוב לי, אני לומד 3 חודשים (+חודשיים מילים לפני הקורס ) וגם ההשקעה הכספית היא אדירה, קורס ב7000 שקל ואבטלה של שלושה חודשים אז אני חייב ציון גבוה.

בכל מקרה אני לא אשתה כלום בבוקר חוץ מקפה ואביא סנדוויצ'ים למבחן כי האוכל עוזר קצת בריכוז.
ואני אקום ממש מוקדם יום לפני כדי שאני אישן טוב בוודאות 😃
אומרים שטוב לדפוק ג'אנק פוד כמו איזה המבורגר טוב לפניי המבחן.
זה ידכא את הרעב במהלך המבחן.
אני אישית לא יכול לחשוב בזמן שאני קצת רעב.
גם זה כיף לפתוח יום מלחיץ במשהו טעים שיעשה לך הרגשה טובה ככה לפניי המבחן ויעזור לך להוריד מהלחץ

נגיד המבחן הוא מ10 עד1

מהיום, כל יום מ10 עד 1 אתה בסימולציה של מבחן, בלי להשתין בלי לחרבן בלי לאכול רק לומד. אם תעשה את זה עד המבחן, אתה תתרגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית