הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חימום לפני אימון

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
עד לפני שבועיים בערך לא עשיתי בכלל ריצה לפני אימון עד שנפצעתי מהבנץ ואז שאלתי תמאמן מה לעשות כדי שזה לא יחזור לי הוא אמר אירובי עשר דקות ומתיחות אני כבר שבוע עושה אירובי וזה מעייף אותי לפני הדדליפט או סקוואט. אז מה לעשות? כאילו יש דרך אחרת להתחמם?

כן, חימום ספציפי.
אני ממליץ על חימום בצורה הבאה:
5 חזרות 30%
3-4 חזרות 50%-60%
2 חזרות 70%
חזרה אחת 90%

ורק אז נכנסים לסט עבודה... אין צורך לנוח בין הסטים בחימום, בין הסט האחרון לסט עבדוה אני נח דקה עד שתי דקות.

• פותח/ת השרשור
כן, חימום ספציפי.
אני ממליץ על חימום בצורה הבאה:
5 חזרות 30%
3-4 חזרות 50%-60%
2 חזרות 70%
חזרה אחת 90%

ורק אז נכנסים לסט עבודה... אין צורך לנוח בין הסטים בחימום, בין הסט האחרון לסט עבדוה אני נח דקה עד שתי דקות.
אותו הדבר גם בבנץ פרס?

חימום לפני אימון זה הדבר הכי חשוב בשביל למנוע פציעות , מה שאתה שאלת זה לגבי חימום כללי לפני אימון ->ארובי , אני אומר במקום 10 דקות ריצה שזה מעייף תעשה 10 דקות על האליפטיקל.

אני עושה 10 דקות רמבלרולר-> בדרך כלל מחמם את מפרק הכתף עם מקל מטאטא->10סקוואטים עם המקל10בוקר טוב אחרי זה מתיחות 10 דקות ואז חימום ספציפי לתרגיל שאני הולך לבצע

בהכל.
במתח זה קצת יותר בעייתי, אבל אותו עיקרון...
לפני הבנץ' אני עושה חימום של 20X2 שכיבות שמיכה ואז שם 40% סט אחד ואז 60% עוד סט ואז משקלי עבודה....
זה בסדר? כי המשקלי עבודה שלי לא גבוהים עדיין.

לפני הבנץ' אני עושה חימום של 20X2 שכיבות שמיכה ואז שם 40% סט אחד ואז 60% עוד סט ואז משקלי עבודה....
זה בסדר? כי המשקלי עבודה שלי לא גבוהים עדיין.
עדיף את מה שהצעתי...
ואם המשקלי עבודה עדיין לא גבוהים (קלים לך), אז אין מה להתרגש מחימום יותר מדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית