בחודש פברואר יש לי תחרות איגרוף ואני צריך להיות בכושר שיא ומתכנן לשרוף כמה שיותר שומן.כרגע על 18% סיימתי סייקל סוסטנון עם בולדנון לפני חודש למשך 10 שבועות.סוסטנון 750 ובולדנון 600 .האימונים שלי הם יותר לצד הלחימתי.מתבצעים ככה:
ימים שני שלישי ושישי אימון משקולות כאשר 12 חזרות בכל סט.זמן מנוחה 40 שניות בין סט לסט.משתמש ב70% משקל.ימים שני שלישי שישי ושבת ריצות כולל קפיצה על דלגית וקרבות.עד עכשיו הייתי על 3000 קלוריות ליום ממזון ועוד 900 קלוריות מגיינר ביום.עכשיו בתהליך ניקוי עש אמצע דצמבר.ואז מתחיל סייקל של פרופיונט עם טרן קצר ווינסטרוללמשך 8 שבועות עד התחרות.האימונים ישארו אותו דבר רק שאני הוריד את כמות הפחמימות ובמקום גיינר אקח חלבון נקי.המטרה להגיע כמה שיותר מחוטב.
האם להוסיף גם אפדרין?ואם כן כיצד לקחת אותו.יש לי כדורים של 60 מג לכדור.
משקלי הוא:82
גיל 46
המטרה שלי להגיע למשקל 77 מחוטב.
מאחורי כבר 8 סייקלים 2 בשנה כאשר שנה שעברה לקחתי כבר טרן
ימים שני שלישי ושישי אימון משקולות כאשר 12 חזרות בכל סט.זמן מנוחה 40 שניות בין סט לסט.משתמש ב70% משקל.ימים שני שלישי שישי ושבת ריצות כולל קפיצה על דלגית וקרבות.עד עכשיו הייתי על 3000 קלוריות ליום ממזון ועוד 900 קלוריות מגיינר ביום.עכשיו בתהליך ניקוי עש אמצע דצמבר.ואז מתחיל סייקל של פרופיונט עם טרן קצר ווינסטרוללמשך 8 שבועות עד התחרות.האימונים ישארו אותו דבר רק שאני הוריד את כמות הפחמימות ובמקום גיינר אקח חלבון נקי.המטרה להגיע כמה שיותר מחוטב.
האם להוסיף גם אפדרין?ואם כן כיצד לקחת אותו.יש לי כדורים של 60 מג לכדור.
משקלי הוא:82
גיל 46
המטרה שלי להגיע למשקל 77 מחוטב.
מאחורי כבר 8 סייקלים 2 בשנה כאשר שנה שעברה לקחתי כבר טרן