הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ האם להוסיף אפדריו?

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
בחודש פברואר יש לי תחרות איגרוף ואני צריך להיות בכושר שיא ומתכנן לשרוף כמה שיותר שומן.כרגע על 18% סיימתי סייקל סוסטנון עם בולדנון לפני חודש למשך 10 שבועות.סוסטנון 750 ובולדנון 600 .האימונים שלי הם יותר לצד הלחימתי.מתבצעים ככה:
ימים שני שלישי ושישי אימון משקולות כאשר 12 חזרות בכל סט.זמן מנוחה 40 שניות בין סט לסט.משתמש ב70% משקל.ימים שני שלישי שישי ושבת ריצות כולל קפיצה על דלגית וקרבות.עד עכשיו הייתי על 3000 קלוריות ליום ממזון ועוד 900 קלוריות מגיינר ביום.עכשיו בתהליך ניקוי עש אמצע דצמבר.ואז מתחיל סייקל של פרופיונט עם טרן קצר ווינסטרוללמשך 8 שבועות עד התחרות.האימונים ישארו אותו דבר רק שאני הוריד את כמות הפחמימות ובמקום גיינר אקח חלבון נקי.המטרה להגיע כמה שיותר מחוטב.
האם להוסיף גם אפדרין?ואם כן כיצד לקחת אותו.יש לי כדורים של 60 מג לכדור.
משקלי הוא:82
גיל 46
המטרה שלי להגיע למשקל 77 מחוטב.
מאחורי כבר 8 סייקלים 2 בשנה כאשר שנה שעברה לקחתי כבר טרן

בישביל לרדת 5 קילו אתה לא צריך שום חומרים.. מקסימום תשתמש קצת באפדרין ואולי טסט עם אתה רוצה חומרים בכח.
טרן פוגע בסיבולת שלך, ווינסטרול מייבש לך תמפרקים.. אני לא רואה סיבה לקחת אותם בכלל.

• פותח/ת השרשור
בקשה נוספת,האם מישהו יכול להמליץ לי איזה תפריט יתאים לי כדי להתחטב אבל שעדיין תהייה לי אנרגיה לאימונים האינטסיביים שלי

כן.קיבלתי מגרמניה
נשמע כמו זיוף. אין כדורים של 60 מ״ג בשוק ואין אפדרין שמיוצר בגרמניה (זה לא חוקי באירופה. אלא אם זה משהו Undgerground חדש - אבל קשה לי להאמין שהצליחו להכניס חומר 60 מ״ג HCl נקי לכדור אחר).
מה החברה של האפדרין? זה מגיע בתפזורת או בקופסה/חפיסה/שורות? מה התוקף?

בקשר לשאלה שלך, אחרי סייקל הייתי הולך על קלן במקום אפדרין. גם אפקט ״אנטי קטבולי״ ארוך/יעיל יותר וגם ״שורף שומן״ חזק יותר.

בקשה נוספת,האם מישהו יכול להמליץ לי איזה תפריט יתאים לי כדי להתחטב אבל שעדיין תהייה לי אנרגיה לאימונים האינטסיביים שלי
כל תפריט עם מינימום 150 גרם פחמימה יעשה את זה..

נשמע כמו זיוף. אין כדורים של 60 מ״ג בשוק ואין אפדרין שמיוצר בגרמניה (זה לא חוקי באירופה. אלא אם זה משהו Undgerground חדש - אבל קשה לי להאמין שהצליחו להכניס חומר 60 מ״ג HCl נקי לכדור אחר).
מה החברה של האפדרין? זה מגיע בתפזורת או בקופסה/חפיסה/שורות? מה התוקף?

בקשר לשאלה שלך, אחרי סייקל הייתי הולך על קלן במקום אפדרין. גם אפקט ״אנטי קטבולי״ ארוך/יעיל יותר וגם ״שורף שומן״ חזק יותר.

כל תפריט עם מינימום 150 גרם פחמימה יעשה את זה..

בדיוק המחשבה שלי... 60 מ"ג hci נראה מוזר, לא כ"כ שימושי... זמן מחצית החיים הוא 3 שעות (אם אני לא טועה). שלי 8מ"ג ובסה"כ מגיע ל-60 מג ביום.

מסכים גם לגבי הקלן. עדיף בהרבה, תוסיף ל - pct.

אתה מתכוון לעשות ויני ל-8 שבועות?

בחודש פברואר יש לי תחרות איגרוף ואני צריך להיות בכושר שיא ומתכנן לשרוף כמה שיותר שומן.כרגע על 18% סיימתי סייקל סוסטנון עם בולדנון לפני חודש למשך 10 שבועות.סוסטנון 750 ובולדנון 600 .האימונים שלי הם יותר לצד הלחימתי.מתבצעים ככה:
ימים שני שלישי ושישי אימון משקולות כאשר 12 חזרות בכל סט.זמן מנוחה 40 שניות בין סט לסט.משתמש ב70% משקל.ימים שני שלישי שישי ושבת ריצות כולל קפיצה על דלגית וקרבות.עד עכשיו הייתי על 3000 קלוריות ליום ממזון ועוד 900 קלוריות מגיינר ביום.עכשיו בתהליך ניקוי עש אמצע דצמבר.ואז מתחיל סייקל של פרופיונט עם טרן קצר ווינסטרוללמשך 8 שבועות עד התחרות.האימונים ישארו אותו דבר רק שאני הוריד את כמות הפחמימות ובמקום גיינר אקח חלבון נקי.המטרה להגיע כמה שיותר מחוטב.
האם להוסיף גם אפדרין?ואם כן כיצד לקחת אותו.יש לי כדורים של 60 מג לכדור.
משקלי הוא:82
גיל 46
המטרה שלי להגיע למשקל 77 מחוטב.
מאחורי כבר 8 סייקלים 2 בשנה כאשר שנה שעברה לקחתי כבר טרן

אפדרין 60??? WTF. אם זה HCL אמיתי (מה שזה לא) הייתי אומר לך לא לקחת.

אתה כמה פעמים שאלת ובסוף עשית דברים אחרים, אתה לא סגור על עצמך ממש וגם אתה לא מתכנן את עצמך נכון!
אם אתה צריך כושר שיא תעיף את הטרן!!
חיטוב אפשר לעשות מהר מאוד עם חומרים הרבה יותר עדינים וגם שיותר יועילו לך.
תתחיל לקחת קצת אספירין ותקח בולדנון במקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית