הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גמר ליגת האלופות

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
מי לוקח?

הימור שלי: מנצ'סטר יונייטד מנצחת 2-0

בתור אוהד ריאל מדריד, אין דבר כזה שברצלונה תיקח את ליגת האלופות 😣

חוצמזה שההגנה של ברצלונה נוראית ולהתקפה של ברצלונה יהיה קשה מאוד להסתדר עם הפיסיות של האנגלים, ברצלונה מאוד התקשתה מול צ'לסי והם עלו בפוקס.

קדימה הימורים.

כזה טירוף לקראת גמר ליגת אלופות בישראל לדעתי לא היה, כל מי שאני שומעה אותו מדבר על המשחק, איפה רואים, כמה כמה, רונאלדו/מסי..פשוט כיף שיש משחק כזה רק נקווה שבאמת במגרש יהיה משחק טוב.

ויאללה יונייטד RED DEVILS !

בתור אוהד ליברפול, מבחינתי שכל השחקנים של היונייטד יקבלו פתאום שפעת והיונייטד יפסידו טכנית, העיקר שהיונייטד יפסידו.
VAMOS BARCA

YNWA

יאללה זזתי לMASH בת"א לראות ת'משחק תעשו חיים ותשתו המון בירה

מנצ'סטר לוקחת אין ספק, קבוצות ספרדיות לא יודעות להתמודד עם קבוצות אנגליות.

היה די שקול לדעתי, ברצלונה לא היו טובים יותר, הם פשוט ידעו לנצל את המצבים.
ברבטוב פשוט ביזיון, בזבוז של 30 מיליון ליש"ט.

מישהו אמר מנצ'סטר?
אני לא ראיתי מצב אחד שלהם, ראיתי רק איך אינייסטה מתעלל בהם ואיך הם מנסים לשבור רגליים לקראת הסוף.

• פותח/ת השרשור
הייתי בפאב המנדיס, קיבלתי הזמנה לשמה, היה שתיה ואוכל חינם 😃, בוני גינצבורג ומוטי איווניר פירשנו את המשחק לפני ובמחצית.

במחצית הם התחילו לשאול מי רוצה לשאול שאלה, אף אחד לא ענה, אז בוני משום מה ניגש אלי ושאל אותי, אז אני באינסטינקט במקום לשאול התחלתי לתת פרשנות על המשחק, אז בוני אמר לי בצחוק, מה אתה עובד בערוץ 5? ומוטי אמר לי - יד אחורית אהה? חחח.

איזה כיף היה בMASH, כמה שרופים של היונייטד אכלו ת'לב :D

פשוט בדיחה יונייטד אחרי הגול פשוט קיבלה שיתוק, שיתוק.
האמצע נעלם, פארק לא ידע מה הוא בכלל עושה במקום הזה, וברבאטוב לפחות שיחק את המשחק שלו (לא לעשות כלום)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית