הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשך עד התחרות

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אחרי פגרה התקדמתי בסקוואט ברצף ב3 חמישיות של 92 ל120 ואז התחלתי 3x3 עד 125 (שהצלחתי 1 בסוף סיבה למטה)
הכל בהוספה של 15 קילו בשבוע, עכשיו נהיו לי כאבים מתחת לתחת וכנראה זה טרינוס או משהו כזה כלומר שבוע מנוחה מסקוורט ודליפט וקרח זאת אומרת שבראשון רק אני אוכל להסקביט התכנון הוא להסקביט 132 לזוג עד ה-15 לחודש השאלה היא איך לסדר את זה?
האם לנסות את ה-124 אחרי השבוע מנוחה או לתת ריט קטן?
כעת אני פשוט עושה פלג גוף עליון ואני פשוט עושה מקסימום בלחיצת חזה ואז פשוט מפמפם שעה .... בלחיצת חזה מסודרת אצלי כבר עשיתי 80 עם עצירה של 3-4 שניות....
דבר שני האם כדאי לאגור מלא נוזלים אחרי השקילה גם אם אני לא עושה דילול פחמימה ונתרן?
ודבר שלישי שלא קשור אני בלי מחשב לאיזה חודש חודשיים יש פה מישהו שאני יכול לשלוח לו תמונה שלי בפלא להערכת א״ש בפורום והוא יעלה את זה?
תודה מראש הבעיה העיקרית היא בסקוואט.....

אחרי פגרה התקדמתי בסקוואט ברצף ב3 חמישיות של 92 ל120 ואז התחלתי 3x3 עד 125 (שהצלחתי 1 בסוף סיבה למטה)
הכל בהוספה של 15 קילו בשבוע, עכשיו נהיו לי כאבים מתחת לתחת וכנראה זה טרינוס או משהו כזה כלומר שבוע מנוחה מסקוורט ודליפט וקרח זאת אומרת שבראשון רק אני אוכל להסקביט התכנון הוא להסקביט 132 לזוג עד ה-15 לחודש השאלה היא איך לסדר את זה?
האם לנסות את ה-124 אחרי השבוע מנוחה או לתת ריט קטן?
כעת אני פשוט עושה פלג גוף עליון ואני פשוט עושה מקסימום בלחיצת חזה ואז פשוט מפמפם שעה .... בלחיצת חזה מסודרת אצלי כבר עשיתי 80 עם עצירה של 3-4 שניות....
דבר שני האם כדאי לאגור מלא נוזלים אחרי השקילה גם אם אני לא עושה דילול פחמימה ונתרן?
ודבר שלישי שלא קשור אני בלי מחשב לאיזה חודש חודשיים יש פה מישהו שאני יכול לשלוח לו תמונה שלי בפלא להערכת א״ש בפורום והוא יעלה את זה?
תודה מראש הבעיה העיקרית היא בסקוואט.....

שלחתי את המספר בפרטי אתה מוזמן לשלוח ואני יעלה ;)
19:30 אני יוצא מהבית אז תשלח עד אז... ואם לא אני יעלה ב22:00 ככה

תעשה חמישיות בתחילת שבוע ושלשות כבדות בסוף שבוע, אין מקום לריסטים, אם אתה פצוע וצריך לנוח תנוח, הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך לפני תחרות זה שתפצע(מניסיון)
לא רואה סיבה לעשות זוגות גם, אתה לא קרוב לRM3 שלך עדיין

2. תמיד טוב "לנצל" את הפחמימות כמה שאפשר אחרי שקילה ולהגיע במשקל קצת יותר כבד, זה יוסיף לך משקל למוט

• פותח/ת השרשור
תעשה חמישיות בתחילת שבוע ושלשות כבדות בסוף שבוע, אין מקום לריסטים, אם אתה פצוע וצריך לנוח תנוח, הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך לפני תחרות זה שתפצע(מניסיון)
לא רואה סיבה לעשות זוגות גם, אתה לא קרוב לRM3 שלך עדיין

2. תמיד טוב "לנצל" את הפחמימות כמה שאפשר אחרי שקילה ולהגיע במשקל קצת יותר כבד, זה יוסיף לך משקל למוט
תודה אני אנוח והכוונה בשלשות הוא 3x3 או 1x3?
תודה אני אנוח והכוונה בשלשות הוא 3x3 או 1x3?
אנוח השבוע הכוונה ואז נעשה חמישייה (ננסה 115 3 סטים) ואז נעבור לשלישיות

• פותח/ת השרשור
באיזה קטג אתה תתחרה?
Shw
סתם 90
תחרות ראשונה ככה או ככה אני לא אשבור איזה שיאי עולם או משהו ככה שהקטגוריה לא משנה לי רק רוצה לעשות טוטאל 400.
ד״א אימון בלי סקוואט או בכלל פלג גוף תחתון בהתחלה זה אחד הדברים המוזרים שיש לפחות אצלי.....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית