הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 4 Inch Deficit Deadlift 160 kg & Dips 130 kg

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
מזמן לא פרסמתי. 😃
הסרטון הזה הוא הקדמה לסרטון של סינגלים, כפי שעשיתי בשנה שעברה. כמו כן, הוא גם מהווה הקדמה לפתח תקווה. 😃
בחרתי שני תרגילים לבינתיים - דדליפט מהגבהה של 10 ס"מ 160 ק"ג. היה לי גם 165, אבל הוא התפספס בגלל חוסר ריכוז, ומקבילים - 130 ק"ג (נשקלתי לפני הכניסה לסט, כך שאני יודע בדיוק כמה הרמתי, במקרה זה יצא 80 עגול באותו יום כולל הבגדים, הנוזלים והשרשרת. עוד 2 פלטות של 25 קשורות עליי).
משקל הגוף = 74.5 ק"ג (ויורד).
מה שיכול לשחק לטובתי עד התחרות - התאוששות מכל האונס שעשיתי ל-CNS עם עבודת סינגלים בזמן האחרון בזכות דילואד שאני אתחיל איזה שבועיים לפני, אווירת התחרות, וקלן.
תיהנו. 🏋️😅

• פותח/ת השרשור
יפה אבקכו. אתה לא מתכנן עבודה יותר 'ספציפית' לקראת התחרות?

תודה. 😃
בוודאי שיש גם עבודה ספציפית, עוד איזה שבוע וחצי אני אפרסם עוד סרטון עם כל השיאים המעודכנים (לפחות מה שצולם, יש כאלה שהשיא שלי יותר גבוה, אבל זה מה שצולם בפועל).

לא ממש אוהב את החישוב של משקל גוף ומשקל עליך בתור סה״כ משקל עבודה.
מה עם הידיים, הרי אותן אתה לא ממש מרים, נכון?
כל הכבוד על המשקל בכל מקרה!😃

• פותח/ת השרשור
לא ממש אוהב את החישוב של משקל גוף ומשקל עליך בתור סה״כ משקל עבודה.
מה עם הידיים, הרי אותן אתה לא ממש מרים, נכון?
כל הכבוד על המשקל בכל מקרה!😃

אתה צודק במידה רבה, אבל לא מכיר דרך אחרת לחשב את זה.
גם בסקוואט ובדדליפט, אתה לא מרים רק את המוט, אלא הרגליים מרימות גם את כל פלג הגוף העליון שלך, וזוקפי הגב שומרים על כיווץ איזומטרי גם מול הנטייה של הכרס (לא שאני אומר שיש לך כרס, אבל מי ששמן, בתכלס מרים יותר מאדם רזה, בהנחה ששניהם מרימים את אותו משקל מוט). כמו כן, מי שנמוך ומרים יותר משקל בדדליפט, יש לו טווח תנועה יותר קצר ממי שגבוה, ויכול להיות שמי שיותר גבוה ומרים פחות בתכלס מבצע יותר עבודה (משקלXדרך).
אין גבול לשטויות האלה.

עדיין יותר פשוט לכתוב "מקבילים עם 50 קילו" זה הישג יפה גם אם אתה שוקל 50 קילו בעצמך או 100 קילו.

בכל מקרה כל הכבוד

• פותח/ת השרשור
בדיוק, כמו הסקוואט והדדליפט לרשום משקל עליך.😃

אני לא חושב שנכון לעשות את זה ככה לגבי מקבילים, בתור תרגיל שמבוסס על משקל הגוף. אם לדוגמה הייתי עושה בלי משקל אז הייתי רושם נניח BWX20. אז לא רואה מה ההבדל לרשום את זה ככה, או לרשום את משקל הגוף בתור מספר.
כמו כן, אם נניח אני מחטב וכתוצאה מאיבוד נוזלים בשבוע הראשון ירדתי 4 ק"ג, ואני קושר על עצמי 4 ק"ג יותר, זה לא שהתקדמתי במשקל. כמובן שאפשר להתחיל להתפלסף כמה מתוך המשקל הזה ירד מהידיים וכמה משאר הגוף, אבל זה כבר נטו התעסקות בקקה.

אני רושם, משקל גוף: X מקבילים עם : "Y" מתח עם "Z" זה באמת מבלבל המשקל הכולל, לפחות אותי כי אני אדיוט

עריכה: שמתי לב שאתה מחזיק בהוק גריפ באחיזה משולבת, למה?

נערך לאחרונה:
אני רושם, משקל גוף: X מקבילים עם : "Y" מתח עם "Z" זה באמת מבלבל המשקל הכולל, לפחות אותי כי אני אדיוט

תעביר ל-0:33

• פותח/ת השרשור

כי זאת האחיזה הכי חזקה שאפשר לעשות?

בעזהי"ת

אתה צודק במידה רבה, אבל לא מכיר דרך אחרת לחשב את זה.
גם בסקוואט ובדדליפט, אתה לא מרים רק את המוט, אלא הרגליים מרימות גם את כל פלג הגוף העליון שלך, וזוקפי הגב שומרים על כיווץ איזומטרי גם מול הנטייה של הכרס (לא שאני אומר שיש לך כרס, אבל מי ששמן, בתכלס מרים יותר מאדם רזה, בהנחה ששניהם מרימים את אותו משקל מוט).

כמו שכל החבר'ה יודעים, לי יש כרס נחמדה ביותר, אפשר לעשות איתה פואזינג רציני על הבמה של IFBB או משהו, ואף פעם לא הבנתי את אלה שחושבים (כנראה. אין לי הסבר טוב יותר), שהיא מורכבת מאקטין ומיוזין. לא רק שאני יותר אנדרוגני (וזו אחת מהסיבות שבחרתי את קורטה - ופעמים רבות באחוזי נפח גבוהים מה-64% המקסימליים שבמקור. נחיתות הורמונלית מאלצת לעבוד קשה יותר), אלא שאני צריך לקום מהבור של הסקואט עם 25% שומן ממשקל גוף של 110+...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית