הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן+משוב על ההתקדמות

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
טוב אז אני כבר חודשיים וקצת בחיטוב , חודש וחצי רגיל ועוד חודש דל פחממה
אני רוצה בבקשה שתעריכו לי את אחוזי השומן שלי כרגע , ואיך ההתקדמות שלי .. והאם יש לי מסת שריר מכובדת יחסית לזמן שאני מתאמן בו (3 חודשים של מסה ועוד חודשיים וחצי חיטוב)

אוקיי קודם כל תמונה לפני כל האימונים , לפני כ5 חודשים ...

תחילת מסה

אמצע מסה

סוף מסה

אמצע חיטוב מול תחילת מסה

תחילת חיטוב דל פחממה

אמצע חיטוב דל פחממה

תמונות עדכניות נכון לאתמול , אמצע-סוף חיטוב דל פחממה , על אלה אני רוצה גם בבקשה שתעריכו לי את אחוזי השומן ואת ההתקדמות שלי :

מצב גוף חם :

מצב גוף רפוי :

סתם תמונה שתבליט את הפסים בכתפיים וכו' :

אז איך לדעתכם התקדמות שלי ? וכמה אחוזי שומן אני לדעתכם ?

תודה מראש למי שעוזר 😃

בן כמה אתה שאתה מחטב
אין טעם בגיל הזה לצאת לסייקלים של מאסה וחיטוב בעיקר שהטסט נמוך והעליה בשריר תיהיה זניחה לעומת העליה המיותרת בשומן
תאכל טוב ותתאמן טוב ועזוב שטויות בנתים

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה שאתה מחטב
אין טעם בגיל הזה לצאת לסייקלים של מאסה וחיטוב בעיקר שהטסט נמוך והעליה בשריר תיהיה זניחה לעומת העליה המיותרת בשומן
תאכל טוב ותתאמן טוב ועזוב שטויות בנתים
אל תדאג אחי הסייקל החד פעמי הזה של מסה חיטוב היה חד פעמי ואני נכנס אחרי זה לתקופה ארוכה של מסה
אבל בכל זאת , איך ההתקדמות וכמה אחוזי שומן אני ?

16 אחוזי שומן
לא מבין למה לעשות דל פחמימה במצב כמו שלך
אתה צריך לעשות מסה מאוזנת מאוד, להקפיד על חלבון גבוה ולהתאמן ולישון כמו שצריך.. בכל זאת אתה בגיל שעוד לא ממש ההורמונים פועלים לטובתך

• פותח/ת השרשור
16 אחוזי שומן
לא מבין למה לעשות דל פחמימה במצב כמו שלך
אתה צריך לעשות מסה מאוזנת מאוד, להקפיד על חלבון גבוה ולהתאמן ולישון כמו שצריך.. בכל זאת אתה בגיל שעוד לא ממש ההורמונים פועלים לטובתך
אחי תסתכל ב3 התמונות האחרונות , אמנם הורדתי יפה אחוזי שומן , אבל יש לי עוד עבודה להוריד והבטן והחזה שלי עדיין לא שטוחים מה שנקרא ויש עוד איזה 2-3 אחושזי שומן להוריד כדי להראות נורמלי
אם אני יעשה מסה עכשיו ובמיוחד אם אני יעשה SS , אני יסיים אותו על א"ש ממש גבוה , אני יהיה בלון , אומנם בלון מסיבי אבל בלון
אני כנראה עוד שלושה שבועות יעבור למסה , עוד לא החלטתי אם AB או SS ... אני בסוף החיטוב אעלה תמונה ויתיעץ איתכם ...
אבל בכללי יש שיפור לדעתך?

למה לעשות SS
למה שתהיה מסיבי אחרי SS
למה שתהיה בלון אם תעשה מסה? תעבוד ותאכל כמו שצריך ואפילו תראה יותר חטוב אתה במצב התחלתי ביותר, בנוסף אתה בגיל ההתבגרות זה עוד שבועיים פתאום יכול לבוא לטובתך אתה לא יכול לדעת מה המערכת ההורמונואלית שלך עושה.. תאכל שומן כמו שצריך וההורמונים יתפקדו בהתאם.
AB זו תוכנית לזמן קצר.. אני ממליץ לעבוד מסה ABC 4-5 פעמים בשבוע

אין מה להתעסק בחיטובים בגילך, לא אפקטיבי וזה יפגע בך.

תלמד להתאמן, תבנה בסיס נחמד ועוד בשנה הקרובה יבוא לך בוסט של הורמונים שיהפכו אותך לחצי סופרמן. כמובן שאם תמשיך להיות מורעב המצב לא ישתפר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית