נק' מוניטין:
45
- 291
- 27
תודה!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תראה מה שלחת לי במקום להגיד לי איפה לשים תמוט עזוב אחי פרשתי
אני לא מבין מה זה אומר תקשיב שוב אני אומר קראתי את זה גם ראיתי סירטונים עבדתי בעיקר לפי זהזה כתוב במה ששלחתי, סעיף 4
גבר הבנאדם מנסה לעזור לך כי הוא ראה שנפגעת מההודעה שלו, ואתה עונה לו כאילו מישהו חייב לך משהו.. אם ככה אתה מגיב לביקורת אף אחד לא יעזור לך..
אני לא עונה כאילו הוא חייב לי משהוא ההפך אני לא רוצה ,אין לי טעם לקבל ביקורת ממי שזלזל ככה באחרים אני מעלה לפה סרטון שאני נטו רוצה ללמוד לקבל הערות והוא רושם לי "כל קשר בין מה שביצעת לסקוואט מקרי בהחלט" זה סתם מתנשא שידבר בגובה העניים מה אני לא יכול לצחוק על פוסטים שלו? מה זאת הגישה הזאת איך יכולתי להבין שהוא מנסה לתת לי חכה?מקרנה, קור רוח. הוא מנסה לתת לך חכה ואתה מתעקש לקבל את הדג. לא ככה לומדים, בטח ובטח שלא לטווח הארוך.
אני לא מבין מה זה אומר תקשיב שוב אני אומר קראתי את זה גם ראיתי סירטונים עבדתי בעיקר לפי זה
http://1.bp.blogspot.com/-qe59zxQ_LuQ/Uhy25h-TAWI/AAAAAAAAL_0/kjoTtBF8NjQ/s1600/image1.jpg
אני לא קוסם. לא אוכל להסביר לך איפה לשים את המוט יותר טוב מהמאמר והסרטון. מה שכן, אתה כנראה לא עברת על הסרטון ואתה עדיין מבזבז לי ולך את הזמן במקום לעשות את זה.
אני לא עונה כאילו הוא חייב לי משהוא ההפך אני לא רוצה ,אין לי טעם לקבל ביקורת ממי שזלזל ככה באחרים אני מעלה לפה סרטון שאני נטו רוצה ללמוד לקבל הערות והוא רושם לי "כל קשר בין מה שביצעת לסקוואט מקרי בהחלט" זה סתם מתנשא שידבר בגובה העניים מה אני לא יכול לצחוק על פוסטים שלו? מה זאת הגישה הזאת איך יכולתי להבין שהוא מנסה לתת לי חכה?
אתה כן, אתה עוקץ אותי, אני מחזיר לך חום ואתה ממשיך לעקוץ. זה לא ממש מפריע לי העקיצות שלך, אבל תיתן לי לעזור. אני מגדיל ראש, מנסה להקדים תרופה למכה וכמו שטל אמר אני מנסה לתת לך חכה ולא את הדג שאתה כל כך רוצה. הסרטון שלך רע מאוד. אחד הסקוואטים הרעים שראיתי בחיי ויצא לי לראות לא מעט. יש המון לשפר אז תקשיב למה שאומרים לך ואל תחשוב שאתה יודע מה אתה צריך כי אתה לא חבר. למעשה אין לך מושג. תעבור על המדריך והסרט כמה פעמים ותחזור שוב. אשמח לעזור.
כל כך התאמצתי לשבת אחורה ולהגביה את המוט ששכחתי הכל, בכל מקרה לא כיווצתי את הגב היום והמתיחה חזרה לי כוסעומו העולםהתשובה בתוך הציטוט