הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קרקס 5/3/1 BBB

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
שבוע ראשון, אימון שלישי, S+P:

S:
130X5, 150X5, 170X11 - פירוט בלינק לסרטון.

P: 45X5, 52.5X5, 60X9, 37.5X5X10 - לא הצלחתי לשפר ולהגיע ל-10 חזרות. נכנסתי לא מרוכז ובלי מספיק מנוחה.

FS: 70X3X10

HE: BWX5X10

Machine Rows: 80X5X10

Face Pulls

Pimpumim

• פותח/ת השרשור
החלטתי להיות רציני עם המשך ההתקדמות שלי באימונים ונרשמתי היום לאקטיב חיפה. היה לי את הכבוד לפגוש את איש הלילה ואת חן זוננרייך וג'ינג'י נחמד בשם ליעד. האימון עצמו לא היה כזה להיט, הייתי עייף וחסר ריכוז, אבל נראה לי שסוף סוף מצאתי מקום רציני. מהיום לא עוד בנץ' בספה עקומה, דדליפט במוטות חלקים ופלטות מתנדנדות. המקום עצמו מכיל את כל מה שאני אצטרך ברמה שלי ובכמה רמות מעל - ומעבר.

שבוע שני, אימון ראשון, BP:
BP: 85X5, 97.5X3, 110X6, 67.5X5X10 - רציתי 8, נפלתי קשה. יכול להיות בגלל הסביבה הזרה, יכול להיות בגלל שהייתי עייף ושבאתי באלתור. או שהמשקולות באוניברסיטה מזייפות D: אני לא חושב שזה בגלל המשקל כי לא הרגשתי שהיה לי את זה כשנכנסתי לסט הכבד. לא נורא.

CU/PU: BWX3X10

• פותח/ת השרשור
שבוע שני, אימון שני, DL:

DL: 147.5X3, 170X3, 190X7, 117.5X3X10 - רציתי לפחות 8 חזרות. היה חרא. 4-5 שעות שינה, ארוחת "בוקר" קצת לפני האימון, בקיצור לא הייתי שם. ומהרתי לעבודה אז קצצתי ב-BBB.

זהו...לא היה זמן לבטן ושטויות.

סרטון של ה-190X7:

• פותח/ת השרשור
שרוולי הטיטאן שלי הגיעו סוף סוף. הייתי בלחץ מאיך שהם ישבו ויתאימו לי יותר לכיוון זה שהם לא ילחצו מספיק. או עד כמה טעיתי. לפי הטבלה של האתר לארג' בשבילי התאים ל-Competition fit ולפי מדידה אני 40-41 ס"מ בברך על הפיקה. זה לוחץ ממש חזק עד שאני הורדתי אותם באימון היום בין סט לסט. השרוולים לוחצים במיוחד מהקצה של הקוואדס ובסקוואט הם נמשכים למטה מכל הלחץ. אני מקווה שאתרגל.

F4FdqCv.jpg

שבוע שני, אימון שלישי, S+P:
S: 140X3, 160X3, 180X7 - מאוד מאכזב. הרגשתי חלש כבר ב-140 וב-160. לא יודע מה איך להסביר את הנפילה הכללית בשבוע הזה.

P: 42.5X3, 52.5X5, 62.5X7, 40X5X10 - גם חלש. עכשיו שעברתי לאקטיב זה האימון האחרון שאני מבצע בו פרס וסקוואט ביחד. כל הכתפיים והזרועות היו תשושות כבר מהסקוואט.

FS: 70X3X10 - הרגיש הרבה יותר טוב מהפעמים הקודמות. פיסקתי את הרגליים קצת יותר רחב וכיוונתי את כפות הרגליים קצת יותר החוצה וזה עזר לי לרדת למטה עם גב יותר ישר. למרות שאני תמיד מנסה לרדת כמו ב-LB.

DBR: 40X3X10

HE: BWX5X10

Face Pulls

סרטון ל-180X7:

יפה מאוד.

למה עם שרוולים אבל בלי חגורה?

ערכיה: אנחנו ממש זוג אוהבים, כל אחד מגיב לשני באותו רגע בלוג של השני. נועדנו זה לזה. 🙃

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד.

למה עם שרוולים אבל בלי חגורה?

אי אפשר להשוות שרוולים וחגורה. חגורה זה רמה אחרת שאני רוצה לדחות כמה שיותר. שרוולים זה סה"כ קצת תמיכה הרגשה טובה וחימום של האזור. חוץ מזה יכול להיות שאני אפסיק להשתמש בשרוולים בהמשך כמו שהפסקתי עם החגורה אחרי כמה אימונים בודדים.

• פותח/ת השרשור
שבוע שלישי, אימון ראשון, BP:

BP: 92.5X5, 105X3, 117.5X4, 70X5X10 - מאוד התאכזבתי מהסט הכבד. רציתי לפחות חמישיה. פאק. אני חושב שזה שילוב של העובדה שעבדתי כנראה עם פלטות ומוטות לא מדוייקים והקפיצה ל-TM חדשים מהסבב הקודם לנוכחי. בכל זאת טכנית זה שיפור מהנפילה של השבוע הקודם. ה-BBB היה קליל בטירוף.

CU/PU: BWX5X10 - קליל. הופתעתי.

Dips: BWX2X10

Pimpumim

BW:
98

אחלה סט כבד. סה"כ אתה מתקדם בקצב מהיר... במיוחד מהסבב הקודם.

• פותח/ת השרשור
אחלה סט כבד. סה"כ אתה מתקדם בקצב מהיר... במיוחד מהסבב הקודם.

אני מתחיל להרגיש שהחולשה של 531 זה שהשבוע השלישי נופל עליך בפתאומיות כי אתה מתחיל בעצימות יחסית נמוכה, וכל שבוע אתה קופץ ב-5 או 10 קילו תלוי בתרגיל. מחר למשל יש לי דדליפט 200 ל-"+1", טכנית אמור להיות לי 5 חזרות מינימום, ו-7 לפי המספרים הקודמים. אבל אני בספק אם אצליח 4 כי זה משקל שעד כה לא ניסיתי בכלל.

אצל המקרה שונה מאצלי כזכור לי -תקן אותי אם אני טועה- כרגע הגעת למשקלים שהם PRים שלך, שבעבר לא יצא לך להתנסות איתם ולכן אולי זה מה שמרגיש לך בצורה הזו.

• פותח/ת השרשור
אצל המקרה שונה מאצלי כזכור לי -תקן אותי אם אני טועה- כרגע הגעת למשקלים שהם PRים שלך, שבעבר לא יצא לך להתנסות איתם ולכן אולי זה מה שמרגיש לך בצורה הזו.

מבחינת עצימות יש לי מעט מאוד ניסיון יחסית למה שיש לי מבחינת נפח. ז"א הפעם האחרונה שניסיתי RM5 אמיתי בסקוואט למשל היה 187.5 אם אני לא טועה וזה היה לפני יותר מחצי שנה. מאז אני עובד עם נפח שכביכול ממקם אותי עם RM5 או RM1 הרבה הרבה יותר גבוהים מאלו שיצא לי לחוות על בשרי וכפי שאמרת אם הבנתי אותך נכון, עכשיו כשאני מתקרב אליהם אני מתקשה מאוד כי זאת לא היתה עליה הדרגתית מספיק מבחינת CNS או ניסיון פיזי עם משקלים בעצימות. ז"א גם אם אני עם סקוואט 215+ לסינגל אני לא חושב שאצליח לעמוד בעומס של 205 אפילו. ככה אני מרגיש.

בקיצור, זאת טעות לדעתי להזניח עבודה מאוד עצימה ו/או להזניח בדיקה שגרתית של RM5 או 3 או 1. שבוע שלישי, אימון שני, DL:
DL: 157.5X5, 180X3, 200X5, 117.5X5X10 - רציתי יותר אבל זה RM5 חדש. לא רע בהתחשב בזה שאף פעם לא הרמתי את המשקל הזה ככה שלא ציפיתי מראש להגיע לנפח כלשהו. ניסיתי להיות עם טכניקה כמה שיותר נקיה. BBB עשיתי בלי T&G. קשה מבחינה מנטלית.

Barbell ab roll: BWX3X5 - קשה בטירוף קרע לי את הבטן.

Planks: 40s, 50s, 60s - קשה.

לינק לפוסט עם סרטון של הסט הכבד.

נערך לאחרונה:
בגלל זה יש את 5/3/1 של PL כדי לעבוד יותר סינגלים

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
שבוע שלישי, אימון שלישי, S:
S: 150X5, 170X3, 190X3F, 110X5X10 - איזה אסון. את ה-150 וה-170 בצעתי במונוליפט, פעם ראשונה שניסיתי. לא היה אפשרי לשנות את הגובה שם ויצא שבצעתי רבע סקוואט בהוצאת המוט. בזבזתי על זה כוח ואנרגיה. עברתי לכלוב הרגיל ל-190, רציתי 5 חזרות ובהוצאת המוט הרגשתי טוב אבל בחזרה השלישית פשוט קרסתי...המוט החליק לי למטה וזרקתי. נראה לי כשל ראשון בשנתיים האחרונות...לא נורא. זה גם היה אימון סקוואט ראשון באקטיב. רק חבל לי שסיימתי את הסבב בנפילה כזאת מ-180X7 שבוע שעבר ל-190X2. ה-BBB היה קל.

HE: BWX2X10, BW+10X3X10

פמפומי רגליים במכונה.

לא נורא, זה שבוע שלישי, עשית את ה "+1". אתה יכול להוסיף 5 לסבב הבא.

• פותח/ת השרשור
אימון רביעי, שבוע שלישי, P + אימון ראשון, שבוע התאוששות, BP:

שילבתי את 2 האימונים כך ששבוע הבא אוכל להתחיל את הסבב החדש בצורה שתתאים לימי הפעילות של החבר'ה באקטיב (ראשון שלישי חמישי).

P: 52.5X5, 60X3, 65X5, 40X5X10 - הייתי אומר שזה ה-RM5 שלי כרגע. מאכזב אבל לא נורא.

BP: 50X5, 60X5, 70X5, 70X5X10 - פאמפ מטורף מזה אחרי הסטים של הפרס.

DBR: 32.5X5X10

CU/PU: BWX3X10

Pimpumim
אחלה אימון פאמפ 🤪

נערך לאחרונה:
איך אמורה להיראות תצורה של האימון בשבוע דילאוד מבחינת סט כבד ומחינת הנפח 5X10 ומבחינת שאר התרגילי עזר?

איך אתה הולך לבצע את האימונים ב 3 ימים?

לפי התבנית הבסיסית:

40%X5
50%X5
60%X5

BBB 3X10

בצעתי עכשיו את הדילווד בנץ', ביום חמישי אני מבצע סקוואט ודדליפט ביחד. על הפרס אני קופץ ומתחיל סבב חדש ביום ראשון הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית