הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Deadlift 5x190 PR

על מה אתם מדברים אין לנו צ'וצ'יות במכון. ושי נראה מעולה אין לי מילה רעה אחת. נראה שיש עוד מה לתת! מה שכן שי ציפיתי ממך להעיף אנשים מהסביבה...

מה יהיה, בן אדם מושך 190 קילו לחמישייה, הרים במצטבר כמעט טון, ואף אחד לא מדבר על הדדליפט... 😍

כל הכבוד, מוניטין!

• פותח/ת השרשור
יפה הבלונדה...המצלמה ברחה פתאום קצת שמאלה וצילמה בטעות מישהו עם גופיה שמושך מוט מהריצפה.
כל הכבוד 😃

חח תודה.

על מה אתם מדברים אין לנו צ'וצ'יות במכון. ושי נראה מעולה אין לי מילה רעה אחת. נראה שיש עוד מה לתת! מה שכן שי ציפיתי ממך להעיף אנשים מהסביבה...

תודה רבה אופיר, עשיתי מה שיכולתי בקשר לאנשים מסביב, אבל כשעושים בשעה 8 בערב דדליפט כנראה שאין מנוס מלעשות דדליפט עם אנשים בין הרגליים.

מביאה לך שם חיוכים מאחורה 🙄

חח כן, אני פשוט שופע קסם וכריזמה ועוד עם ביגדי ספורט מיוזעים.. בכלל.

מה יהיה, בן אדם מושך 190 קילו לחמישייה, הרים במצטבר כמעט טון, ואף אחד לא מדבר על הדדליפט... 😍

כל הכבוד, מוניטין!

תודה!
אתה יודע, אנשים מדברים על מה שמעניין באמת.

5%? די הרבה לא? השיטה מבטיחה "עלייה נקייה"
זה דיי הרבה כשמאמינים לבילדרים מוזרקים שאפשר לעלות מ90 קילו ל100 קילו ולהשאר על 10%
בפועל, עולים באחוז שומן. ובנוזלים. רק להיות על 9% זה מספיק מצב קיצון שקשה להשאר בו, לעלות 7 קילו ולהשאר על אותם 9% זה כבר לא מעשי.

• פותח/ת השרשור
5%? די הרבה לא? השיטה מבטיחה "עלייה נקייה"

כמו שBeast וקובה רשמו. אבל אני אוסיף.
אני אנדומורוף מטבעי, אני עולה בקלות בשומן ואני סופח נוזלים יותר מבוב ספוג, גם בדיאטה סטנדרטית קשה לי לשמור על 9% שומן וכל חריגה קטנה מזניקה אותי למעלה, ככה שלא באמת האמנתי "להבטחות" של השיטה, בהתחשב בעובדה שאני טבעי זה לא ריאלי להעמיס מלא אוכל, לעלות במשקל, ולהשאר על אחוז שומן חד ספרתי.
בסופו של דבר השיטה הזו די נחמדה אבל אל תצפה ממנה להרים וגבעות.

אני אישית רזיתי יפה איתה, נראה מה יהיה שאחזור אליה.
אני מכיר בחור מאוסטרליה שירד בא.ש (מ12 ל8 משהו בסגנון) ועלה 6 קילו מסה נקיה, הכל נבדק בסריקת גוף כזאתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית