תוכנית יתכן ואני מתחיל Starting Strength, מספר שאלות

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
אני כנראה יכול לעשות סקוואט, הבעיה שכשאני יוצא עם מוט מהסטנד של החזה עליון, אני צריך לעשות מין חצי גודמורנינג, זה בסדר?

במקום מתח או פוורקלין, אני יכול לעשות בנט אובר ראוס?

מאיזה משקלים להתחיל את התוכנית (דדליפט בקושי התחלתי אימון שעבר אז מוט ריק, פרס מוט ריק, בנט אובר ראוס אפילו לא התחלתי ברצינות אז גם מוט ריק, בעיקרון רק הבנצ' והסקוואט מתחילים עם משקל סביר חח, אז כמה אחוז מהמשקל שאני כרגע עובד עליו על 5 חזרות, 70%, 80%?)
ובתרגילים שאני מתחיל עם מוט ריק, אבל רק בהתחלה כדי ללמוד טכניקה, בכמה אימונים ראשונים זה סבבה אם אני יעלה 10 קילו כל אימון, או אפילו יותר? (עם כל הכבוד אם אני עושה מסור עם 24 קילו כל יד, לעשות בנט אובר ראוס שזה ל2 ידיים עם 20 קילו יהיה מצחיק ומפגר, כנ"ל דדליפט אבל איתו אולי אני יהיה יותר עדין חח.

תודה רבה על העזרה חבר'ה, מעריך את זה.

• פותח/ת השרשור
קראתי, אולי פיספסתי את החלק הזה, תן שניה.
רשום לגבי הקטע עם הגודמורנינג שזה בעייתי, אבל זה ממש בעייתי לתוכנית, כלומר עדיף לא לעשות את התוכנית אם אני לוקח את המוט לסקוואט מסטנד לחזה עליון, כי על הדרך זה מין חצי גודמורנינג כזה.
עברתי על זה.
אם תוכל לענות על השאלות ששאלתי בתחילת הפוסט זה יעזור ידידי, תודה רבה.

נערך לאחרונה:
אנחנו לא שם לידך ולא יכולים לראות במה כרוכה הוצאת המוט מהסטנד - זה יאלץ להיות שיקול שלך. אם לדעתך זה מספיק בטוח ותוכל להתמיד באותה דרך עם משקל כבד (או לפחות עד שתעבור לחד"כ נורמלי), לך על זה. אם נראה לך שזה יהיה מסוכן/מפחיד מידי, תמצא פתרון אחר.

אפשר להוציא את המוט בסוג של GOOD MORNING עד שלב מסויים שאז אתה כבר מרגיש שזה לא בסדר.
גם להוציא את זה מהסטאנד הנמוך של הבנץ' זה לא כזה טוב (בעיקר בגלל שצריך איכשהו לשבת אחרי זה ולהחזיר את המוט, זה מסוכן לגב).

בכל מקרה, אם אתה מתחיל משבעים אחוז RM5 אז זה בסדר, אפשר אפילו פחות.
עליה במשקלים לפי הרגשה. אני עליתי בעשר קילו אולי אימון אחד אם בכלל. עשיתי עליות של 5 עד שמתחילים להרגיש שזה כבד באמת ואז רק 2.5.

• פותח/ת השרשור
זה מהסטנד של בנצ' בשיפוע עליון, אז זה סביר, אבל נראה, זה לא ממש גודמורנינג, זה בקטנה כזה, אני יבדוק אימון הבא, אני יעשה עם זה ממש אימון, יבדוק את האופציות, ונראה אם אני הולך על זה.

• פותח/ת השרשור
יש, אבל אפשר איכשהו, אין לי מושג יש איזה דרך קסם, זה כמו לעבור דרך קיר, כאילו, לא בדיוק, אבל זה כמו הקיר בהארי פוטר, הקיר של הרכבת, צריך איכשהו להכנס שם בבנצ' עליון בצורה כלשהי, וזה עובד.
חחחחחחח איזה דימוי, בקיצור, אני יבדוק מחר כמה אופציות, ואם זה יהיה סביר אני ילך על זה ויתחיל Starting Strength.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית