הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית ABC ביקורת

• פותח/ת השרשור Edenie
  • פורסם בתאריך

Edenie

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
-6
12
0
אני מתאמן כבר כמעט חודשיים עם התוכנית הזאת ועליתי 5 קילו שרובם שריר אני מאמין. רק רציתי לדעת אם יש לכם הצעות לשידרוגים.
בזמן האחרון אני שומע הרבה על המושג פאמפ שצריך להיות באימון והוא מגיע מסופר סטים וחזרות גבוהות מה שאין בתוכנית.
אשמח אם תעזרו.=).

A:
רגליים:
סקוואט 8X4
דדליפט 6X3
לג פרס 10X3
כתפיים:
לחיצת כתף בישיבה 8X3
חתירה אנכית 10X3
הרחקת דמבלים לצדדים 10X3

B:
גב:
מתח בספונציה 8X3
BOR 10 X 3
מתח רחב 8X3
חתירת עם דאמבל 12X3

יד קידמית:
כפיפת מרפקים עם דאמבלים 16X3 (כל יד 8 חזרות)
כפיפת מרפקים על הירך 10 כפול 3
כפיפת מרפקים בפריצ'ר 10 כפול 2

C:
חזה:
בנצ' פרס 8X3
בנצ' בשיפוע 8X3
לחיצת חזה עם דאמבלים 12 כפול 3
פרפר 12 כפול 3

יד אחורית:
מקבילים 10X3
לחיצה צרפתית 10X3
בנצ' צר 10X2

נו זה מה שאמרתי 48 ל 72 (בערך) זה יומים שלוש... אז אתה בעצמך מצדיק את מה שרשמתי אז מדוע רשמת לי למעלה "אתה מראה חוסר הבנה מוחלט" ?!

נראה לי שהבעיה פה זה הבנת הנקרא אצל מישהו 🙄
חחח החוסר הבנה אצלך,
הוא שאל מה מונע ממנו לעלות את ה-rm10 שלו בקילו מ-200 ל-201 בתוך יומיים שלושה, ואתה בעצם טוען ששום דבר לא מונע את זה ממנו.
מה שהיית צריך להבין מההודעה שלו שהוא לא מאמין שזה אפשרי לעלות את ה-rm10 שלו בתוך יומיים-שלוש.(לצורך העניין, מתאמן בינוני), לכן הוא רוצה שתיתן לו את ההסבר למה הוא לא מצליח לעלות את ה-rm10 שלו למרות שהוא נח שלושה ימים

זה תעסקות בזוטות ... הכוונה שלי הובנה , מנוחה מנוחה ושוב מנוחה זה המפתח להתקדמות ושאף אחד לא יזבל במוח משהוא אחר כי זה מראה על ... (ימשיך כבודו ...) 😄

נו זה מה שאמרתי 48 ל 72 (בערך) זה יומים שלוש... אז אתה בעצמך מצדיק את מה שרשמתי אז מדוע רשמת לי למעלה "אתה מראה חוסר הבנה מוחלט" ?!

הוא לא הצדיק את מה שרשמת. הוא הלך לפי ההגיון שלך -ושאל, מה מונע ממנו להעלות כל 3 ימים סקוואט? מה מונע מריי וויליאמס, עם 400 ק''ג סקוואט, להעלות את הסקוואט שלו כל 72 שעות?

הוא לא הצדיק את מה שרשמת. הוא הלך לפי ההגיון שלך -ושאל, מה מונע ממנו להעלות כל 3 ימים סקוואט? מה מונע מריי וויליאמס, עם 400 ק''ג סקוואט, להעלות את הסקוואט שלו כל 72 שעות?
שום בעיה , זה מה שאני אמרתי ... שצריך לנוח בשביל תוצאות , ומחקרים מצוא שמאימון לאימון יש לנוח בין 48 ל 72 שעות... נו בגלל זה לא עושים SS כול יום נכון ?

שום בעיה , זה מה שאני אמרתי ... שצריך לנוח בשביל תוצאות , ומחקרים מצוא שמאימון לאימון יש לנוח בין 48 ל 72 שעות... נו בגלל זה לא עושים SS כול יום נכון ?
אז הוא יכול להתקדם כל 72 שעות עם הסקוואט שלו?? אז איך הוא לא הגיע כבר למאות אלפים?

אז הוא יכול להתקדם כל 72 שעות עם הסקוואט שלו?? אז איך הוא לא הגיע כבר למאות אלפים?

תגיד אתה ליצן ? כי אם כן אני יתיחס לתגובה שלך רק עם זה 🤡🤡🤡

על סף גנטי שמעת ? או שתרשום לי עוד איזה שטות והפעם ניתן לך 👶 שתרגע ילד.

אמרת בעצמך שכל אחד יכול להתקדם 48-72 שעות מאימון לאימון, לא ציינת שמדובר רק על מתחילים.

למתאמנים בינונים והלאה לוקח הרבה יותר מ-72 שעות להתאושש זה כל מה שהוא מנסה להגיד לך...

למתאמנים בינונים והלאה לוקח הרבה יותר מ-72 שעות להתאושש זה כל מה שהוא מנסה להגיד לך...

גם זה , וגם תלוי בסוג האימון , 48 ל 72 זה מאימון ממוצע כן ? אם הגעת באימון כול סט לכשל ונפח גדול של אימון לשריר (נגיד עשיתה יום חזה רק) יקח גם 5 ימים או שבוע להתאושש לגמרי מהטרואמה שהוא עבר.

זאת הסיבה למה ABCD ודומהם זה רק למשתמשים בסמים לא למתאמן הטבעי שלא יכול להתואשש ביום המחרת.

גם זה , וגם תלוי בסוג האימון , 48 ל 72 זה מאימון ממוצע כן ? אם הגעת באימון כול סט לכשל ונפח גדול של אימון לשריר (נגיד עשיתה יום חזה רק) יקח גם 5 ימים או שבוע להתאושש לגמרי מהטרואמה שהוא עבר.

זאת הסיבה למה ABCD ודומהם זה רק למשתמשים בסמים לא למתאמן הטבעי שלא יכול להתואשש ביום המחרת.
למה , אם עבדתי היום על הגב, אני לא יכול מחר לעבוד על החזה בחלוקת ABCD? מה הקשר אימון הגב שלי לאימון החזה שרק אם אקח סמים אוכל להתאושש בצורה כזו?

אני אשאל שוב:
אם עשיתי היום RM10 בסקוואט עם 200 קילו.
מה מונע ממני עוד 3 ימים לעשות RM10 חדש עם 201 קילו?

זו שאלה
תענה

אז אם הסף הגנטי שלו הוא 400 קילו, את העלייה מ350 ל400 הוא יעשה באותו קצב כמו מ200 ל250?

תן לי לחסוך לך,
מחקרים של sport science מתבצעים בצורה מקולקלת כמעט ללא יוצא מהכלל. בוודאי שזה מה שמצאו. כי חקרו סטודנטים לא מאומנים שהם מתאמנים מתחילים ברמת detrained לפעמים קיצונית, והשליכו את זה על הכלל.

מי שברמה יותר גבוהה צריך לתת סטרס (stress) חזק יותר למערכת (למשל - 5X5 ולא 3X5) על מנת להוציא אותה ממצב שיווי המשקל (הומיאוסטאזיס)
לפני שהתאוששת באופן מלא אתה לא יכול להציג ביצועים מקסימליים
מסטרס גדול יותר לוקח יותר זמן להתאושש

לכן ככל שאתה יותר חזק אתה יכול להתחזק לעיתים פחות תכופות

למה , אם עבדתי היום על הגב, אני לא יכול מחר לעבוד על החזה בחלוקת ABCD? מה הקשר אימון הגב שלי לאימון החזה שרק אם אקח סמים אוכל להתאושש בצורה כזו?

אתה יכול פיזית , אבל זה לא אפקטיבי ובעצם פול גז בניוטרל.

אני אשאל שוב:
אם עשיתי היום RM10 בסקוואט עם 200 קילו.
מה מונע ממני עוד 3 ימים לעשות RM10 חדש עם 201 קילו?

זו שאלה
תענה

אני בצד הזה למה אתה אומר תענה?
אני אומר יום אחרי יום הבעיה קימת לא כמה ימים אחרי.

אני בצד הזה למה אתה אומר תענה?
אני אומר יום אחרי יום הבעיה קימת לא כמה ימים אחרי.
אז 3 ימים אחרי שעשיתי RM10 עם 200 קילו אני אצליח לעשות 10 חזרות עם 201 קילו?

אולי לא תוכל לעשות גם 200 תלוי בשינה , תזונה גם .. 😃
אכלתי 10,000 קלוריות בכל יממה, וישנתי 60 שעות מתוך ה72.

אני אצליח לעשות 201 ל10 חזרות?
עזוב, בוא אני אעזור לך - התשובה היא לא.

עכשיו השאלה מאוד פשוטה, שים לב מה אתה עונה:
למה אני לא אצליח לעשות 10 חזרות עם 201 קילו? מה יגביל אותי?

אכלתי 10,000 קלוריות בכל יממה, וישנתי 60 שעות מתוך ה72.

אני אצליח לעשות 201 ל10 חזרות?
עזוב, בוא אני אעזור לך - התשובה היא לא.

עכשיו השאלה מאוד פשוטה, שים לב מה אתה עונה:
למה אני לא אצליח לעשות 10 חזרות עם 201 קילו? מה יגביל אותי?

מה ? המשקל בחדר כושר שיהיה תפוס ? נו באמת הגנטיקה ? הגעת לשיא?

מה ? המשקל בחדר כושר שיהיה תפוס ? נו באמת הגנטיקה ? הגעת לשיא?
מה שיגביל אותך, הוא העובדה שלא התאוששת מזה תוך 3 ימים.

וואו, לקח הרבה זמן להגיע לנקודה.

מה שיגביל אותך, הוא העובדה שלא התאוששת מזה תוך 3 ימים.

וואו, לקח הרבה זמן להגיע לנקודה.

אני חושב שקראת אותי לא נכון לגמרי אני זה שאמר שצריך להתאושש ולנוח בשביל להתקדם (גלגל למעלה)... משהוא לא ברור בכלל במה שאתה מפנה אלי, טעית אני חושב בשם גולש.

אני חושב שקראת אותי לא נכון לגמרי אני זה שאמר שצריך להתאושש ולנוח בשביל להתקדם (גלגל למעלה)... משהוא לא ברור בכלל במה שאתה מפנה אלי, טעית אני חושב בשם גולש.
וואו, מדהים. אולי תבין כבר שאנחנו לא מסכימים לגביי כמה זמן לוקח להתאושש?

מחקרים מצוא שמאימון לאימון יש לנוח בין 48 ל 72 שעות
שריר לוקח לו להתאושש בין 48 ל 72 שעות (נבדק מדעית ומחקרית אל תגיד לי מי אמר)
לשריר לוקח להתאושש בין 48 ל 72 שעות במצב רגיל , ואם קרעת אותו ביותר מידי כשלים גם כמעט שבוע
כל זה זה אתה?
אם כן, אז כן, אתה חושב שלוקח 48-72 שעות להתאושש בכל המקרים, מבסס את זה על מחקרים (מקולקלים), וטועה בעצמך.
בגלל שזה לא נכון, אף אחד לא משפר את הסקוואט שלו מ350 ל351 ב3 ימים. בגלל שהוא לא מתאושש מסטרס שהוא מספיק גדול בשביל להוציא את המערכת מההומיאוסטאזיס בתוך 3 ימים.

אני לא אומר שלא צריך להתאושש
אתה פשוט לא מבין מה קורה סביבך בדיון הזה ועל מה לא מסכימים איתך ועל מה כן
נראה ומרגיש כמו הטרלה מנג'סת, או חוסר רצון או יכולת עז להבין על מה מדברים איתך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית