הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע 10 טיפים להתמודדות עם ארועים וחגים - מאמר חדש

יש לי טיפ יותר טוב: תפסיק להיות wanna be
בנתיים אני עשיתי ככה את החיטוב שלי, לא התחשבנתי על אירועים והלך מצויין.
הwannabe היחידים שיש כאן יודעים מי הם, אני בסה"כ חי כמו בנאדם נורמאלי ולא כמו מסכן עם בעיות תזונה שמחשב לעצמו קלוריות ומודאג מאירועים.

בנתיים אני עשיתי ככה את החיטוב שלי, לא התחשבנתי על אירועים והלך מצויין.
הwannabe היחידים שיש כאן יודעים מי הם, אני בסה"כ חי כמו בנאדם נורמאלי ולא כמו מסכן עם בעיות תזונה שמחשב לעצמו קלוריות ומודאג מאירועים.

קורן, כל הכבוד על החיטוב שעשית לא מדובר עלייך. התחלת על 80 ק"ג סיימת על 75 שמתכום 4 היו נוזלים. יש אנשים שבאמת סובלים מהשמנת יתר, להם גישה של "תאכל מה בזין שלך" לא כל כך תתאים, הגישה הזאת זה מה שהביא אותם להשמנה.

קורן, כל הכבוד על החיטוב שעשית לא מדובר עלייך. התחלת על 80 ק"ג סיימת על 75 שמתכום 4 היו נוזלים. יש אנשים שבאמת סובלים מהשמנת יתר, להם גישה של "תאכל מה בזין שלך" לא כל כך תתאים, הגישה הזאת זה מה שהביא אותם להשמנה.
אהבתי את הקביעה ש X מהמשקל היו נוזלים, אולי תבדוק לי גם מאסת גוף רזה, אני אשמח לניתוח מדוייק.

ברצינות - כמו שכתוב במאמר: Flexible diet זה הדבר הכי חשוב. יש ארוחה? תאכלו. ביג פאקינג דיל. אני כדי "לעבור" את השטויות האלה הייתי חושב על המשקל שזה יעזור לי להוסיף על המוט. בגישה כזו גם לא מרגישים "רע" אחרי אירוע כי יודעים שזה לטובה.
אם אוכלים באירוע אחד או שניים בחודש ואז בשאר החודש שומרים כמו שצריך על שלד תזונה מסויים התוצאות יגיעו.

חג שמח!ותודה על המאמר...😃
למרות, שאני לא אוהב את הקטע שאתה מוציא את החבר'ה ששומרים על התזונה כ"מסכנים" "בודדים" וכל
מיני שטויות...אני דווקא רואה בזה השקעה ואהבה אמיתית לתחום...

• פותח/ת השרשור
זה לא אני זה לייל, ואני קצת נוטה להסכים איתו... אם אתה לא הולך לעלות על במה אין צורך לעשות את כל מה שהוזכר שם לא משנה כמה אתה אוהב את זה יש גבולות.

זה לא אני זה לייל, ואני קצת נוטה להסכים איתו... אם אתה לא הולך לעלות על במה אין צורך לעשות את כל מה שהוזכר שם לא משנה כמה אתה אוהב את זה יש גבולות.

ברור,אף אחד לא דיבר על פאנטיות.זה דבר שלילי בכל תחום לא רק ספורט.
דיברתי על השקעה קצת מעבר,אני לא רואה בזה דבר פסול..(כמובן שצריכים לאהוב את זה..!)

אם אני יוצא ליום לימודים של 12-13 שעות מחוץ לבית לדוגמא..
כן ,אני מעדיף ללכת עם תיק שיש בו את האוכל שלי לכל היום ולא לשבת בקפיטריה ולחשוב מה להזמין ואיך...יש לי 100 קילו איכותיים לתחזק וזה דורש קצת השקעה מעבר...
אבל אני עושה את זה בכיף כחלק בלתי נפרד מהספורט אז אני ממש לא רואה בזה דבר שלילי...😵‍💫🥊

אם אתה שוקל 100 קילו לא יקרה לך כלום אם תאכל בקפיטריה, ואתה תמיד יכול להכין איזה סנביץ' לאמצע היום בבית ולאכול את כל השאר בבית.
להכל יש פיתרון, ללכת עם תיק מלא באוכל זה מטומטם ומעייף, מניסיון עבר.

the sun אם אתה חושב שלתחזק גוף של 100 קילו מתחת ל-10% טבעי.. באמצעות סנדויץ' וארוחת בוקר אתה חי בסרט....
לי יש נסיון בתחום עוד כשהיית ביסודי אז תשמור את ה"נסיון" שלך לעצמך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית